lauantai 3. joulukuuta 2016

Joulukalenteri ja maksimaalinen tilaus

Vihdoinkin koitti joulukuu ja pääsin L'Occitanen joulukalenterin kimppuun. Sen verran lapsenmielisyyttä minulla on ollut, että olen parhaani mukaan vältellyt näkemästä mitä kalenteri sisältää. Nimittäin, sen takapuolellahan on lueteltu sisältö ja tilatessani kalenterin huomasin nettikaupassa myöskin luettelon, ei muuta kuin äkkiä katse muualle... Jotain vilauksia olen tuosta kalenterin takapuolesta nähnyt, mutta en onneksi sen enempää =D


Kolmen ensimmäisen päivän sisältö näytti tältä. Ekana päivänä tuli Verveine käsivoide ja arvaatte varmasti kuinka mielissäni olin, onhan tuo Verveine tuoksuna suosikkini. Tämä ei olekaan ihan tavallinen käsivoide, Cooling Hand Cream Gel nimensä mukaisesti viilentää-tai pitäisi viilentää. Aika erikoinen tuote talviaikaan, mutta mitä sitä äsken testasin, en kyllä huomannut viilentävää efektiä. 

Kahtena seuraavana päivänä tuli sitten vartalovoiteet. Saapa nähdä kuinka voimakkaan tuoksuinen tuo Amande on, tuoksu nimittäin tulvii tuubin läpikin =D

Tällä hetkellä oon kyllä hyvinkin tyytyväinen kalenteriin, toivottavasti (ja käsittääkseni) sisältö on 100% kosmetiikkaa, ainakin viime vuonna luukuista paljastui lukemani mukaan jotain muutakin kuin kosmetiikkaa ja itse kyllä olisin hyvin pettynyt jos niin kävisi.

Ja sittenpä se iso tilaus jonka tein Avonille. Pari työkaveriakin tilasi kauttani, mutta niitä tuotteita en kuvannut. Ainoastaan miehelleni tilaamani miesten tuotteet kuvasin kuitenkin.


Pikkusen yritti lähteä lapasesta, olkoot tämä vaikkapa yksi joululahja itselleni... =D Oon kyllä miettinyt josko tekisin tilauksen myös Sunrise Cosmeticsille, siellä kun on joulukuun ajan ilmaiset postarit yli kympin tilauksille ja monia tuotteita olen katsellut vähän sillä silmällä. Olkoot sekin sitten joululahja itseltäni itselle ;)

2 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää tuo L'Occitanen kalenteri myös ^_^.
  Saa nähdä, saanko itse mitään kummempaa tilattua Avonilta nyt 17.jaksosta... Edellisestä en löytänyt mitään innostavaa, niin jätin tilauksen tekemättä ja nyt on pakko tehdä tilaus, kun äitini pyysi paria tuotetta :).
  Nuo joulu-suihkarit kyllä kiinnostelisi aika paljon, mutta kun hylly tursuaa suihkugeeleistä, enkä vaan osaa lotrata enempää niitä, vaikken nytkään juuri säästele käytössä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä aika ihana kalenteri =) Se on kyllä paha jos suihkarit ei kulu lotrauksesta huolimatta ;D

   Poista