lauantai 12. marraskuuta 2016

Unohdetut suihkugeelit ja muutama muu

Aloitetaan tosiaankin niistä kahdesta unohdetusta. En millään muista olenko näistä joskus kirjoittanut, mutta kuvakansioissa nämä kuvat ovat roikkuneet ikuisuuden.


Tämä kuva on otettu elokuussa 2014. Sillä lailla, mitäpä sitä kiirettä pitämään ;) Muistelen käyttäneeni tällaisen samanlaisen pullon jokin aika sitten, mutta siitäkään en pikakelauksella löytänyt mainintaa blogissa. Kaiken kaikkiaan ihan kiva limelle tuoksuva suihkari tämä oli.


Ja tämä hämärä kuva on otettu n. vuosi sitten. Oletan käyttäneeni tämän, en ole ainakaan törmännyt tähän pulloon (ellei se sitten ole hautautunut jonnekin). Tämä oli siis viime joulun Yveksen suihkari ja valitettavasti en muista tuoksua tarkkaan. Mutta jos se olisi ollut aivan ihana, olisi se taatusti jäänyt mieleeni eli ilmeisesti tämä oli sellainen ok tapaus. 


Tämä suihkari on mökillä eli on vielä käytössä. Tämän tuoksu saa aikaan ristiriitaisia fiiliksiä, jostain syystä tietty kirpakkuus/väkevyys tuo mieleeni salmiakin ja en tiedä pidänkö tuoksusta. Erikoista, en muuta sano. Jos joku teistä on käyttänyt tätä, niin tahtoisin kyllä kuulla teidän mielipiteitä tuoksun suhteen =)


Tätä käyttäessä huomasin sen ettei mangon tuoksu yksistään taida olla suosikkini. Jotenkin olisin kaivannut tuoksuun jotain muutakin, ehkäpä vaikka appelsiinin tmv. sitruksen tuoksua.


Jossain vaiheessa syksyä Lidliin tuli myyntiin tällaisia hetken aikaa myynnissä olevia suihkareita. Muistelen tämän lisäksi myynnissä olleen kahta muutakin versiota, mutta en käynyt Lidlissä silloin kun tämä kampanja oli menossa. Myöhemmin bongasin tätä yksilöä muutaman kappaleen kassan vieressä joten nappasin yhden mukaan. Harmikseni petyin, appelsiinille ja saniaiselle (kyllä vain) tuoksuva suihkari oli jotenkin jopa miehekkään tuoksuinen. Tiedä häntä vaikka tämä olisi tarkoitettukin miehille. Appelsiinin aromia en erottanut juurikaan ja se totisesti harmitti.


Tämänkin tuoksuun petyin hiukan, tämä tuoksui kukkaiselle ja 'with a touch of citrus' jäi ainakin minun nenältäni huomaamatta. Näitä suihkuvoiteita on kahta muutakin versiota ja nekin taitavat olla kukkaisia. Koostumus kuitenkin oli mun makuun, iho ei natissut kuivuuttaan tämän käytön jälkeen.


Palmoliven iloisen värinen suihkugeeli toi tuoksultaan hivenen mieleen jumaloimani Yveksen Monoïn ja kummakos tuo, samaa kukkaa näytti tässäkin olevan. 


Tähän taasen petyin totaalisesti, odotin herkullista mandariinin tuoksua, mutta tämä oli hyvin pliisu tapaus. Täytyykin pistää korvan taakse etten vahingossa osta tätä toiste.

Hupsista! Ehdin jo julkaista tämän kunnes huomasin vielä yhden ikivanhan kuvan Bottega Verden suihkarista. Tästä en ole ollenkaan varma olenko tästä jotain joskus kirjoittanut, kuvaa olen jemmannut sen vuoksi kun en ole ollut tämän(kään) käytöstä satavarma.


Joo, tämä kuva on otettu syyskuussa 2013, tiedä häntä milloin tämän oon käyttänyt, krhm... Toivottavasti en kohta törmää tähän pulloon jossain päin jemmoja =D Tämä taisi olla ihan ok vadelmalle tuoksuva suihkari, mutta jos en ihan väärin muista, tämä värjäsi valkopohjaista suihkuverhoa ikävällä tavalla. Nyt en siis ole täysin varma oliko se tämä vai joku muu punainen suihkari, mutta totisesti jokin (jos eivät sitten kaikki tömäkän punaiset suihkugeelit) jämähti verhoon vaikka sen huuhtelikin. Pesussa väri onneksi lähti irti eli nou hätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti