torstai 17. marraskuuta 2016

Niin ihanat tilaukset

Minulla ei ole koskaan ollut kosmetiikkajoulukalenteria, mutta tänä vuonna aloin tositarkoituksella miettimään sellaisen hankkimista. Ensin ajattelin josko kävisin ostamassa Kicksin kalenterin, mutta oikeastaan minulle olisi parempi kalenteri jossa ei olisi yhtään meikkejä. Vaikka omistan paljon värikosmetiikkaa, niin meikäläinenhän ei oikeastaan meikkaa, en ole siis saanut otettua itseäni niskasta kiinni sen suhteen. Lisäksi meikeissä sävyt ovat tärkeitä joten kylläpä harmittaisi jos kalenterista putkahtaisi tuote joka ei olisi ollenkaan sävyltään itselle sopiva. Sitten bongasin L'Occitanen kalenterin joka sopisi budjettiini ja muutenkin tajusin sen olevan juuri se oikea. Minulla oli tarkoitus tilata kalenteri heidän nettikaupastaan, mutta vitkuttelin liian kauan ja senhän tietää miten kävi... Epätoivoisena laitoin heille kyselyä tulisiko kalentereita vielä myyntiin, mutta eihän niitä tietenkään olisi tuloillaan. Aloin jo luopua toivosta, tosin oli minulla tarkoitus viikon päästä käydä kaupungilla joten ajattelin käväistä Sokoksella katsomassa todennäköistä ei oota. Mutta, sittenpä pelastava enkeli laittoi minulle viestiä, kalentereita oli tullut myyntiin Elevenille ja tällä kertaa en jäänyt jahkailemaan.


Vielä kerran suurkiitokset Anzu-Anssu kun kävit vinkkaamassa, siinä se ny on! En varmaan itse olisi huomannut asiaa, aiemmin olin käynyt ko. kaupassa tutkimassa josko siellä näitä olisi ja vedin vesiperän. Todennäköisesti olisin tosiaankin luopunut toivosta ja jättänyt kalenterin metsästyksen sikseen, kävinhän katsomassa ebayn tarjontaakin, mutta kovin kalliiksi olisi tullut kalenterin tilaus postikuluineen... Lisäksi tilasin tuollaisen halvan naamion saadakseni tilauksen loppusumman yli 50 euron, silloinhan postikuluja ei peritä. Tietysti mun tuurilla seuraavana päivänä muistaakseni viidenkympin ylittävistä tilauksista olisi saanut 20% alennuksen, mutta toisaalta, varastot kiittävät eli siinä mielessä ei harmita =)

Vaan tulipa mulla sitten kartutettua varastoja Yveksen tilauksella, sinne kun oli nyt tullut myyntiin näitä joulujuttuja enemmänkin.


Joulusarjassa on nyt kolmenlaisia tuotteita, vasemmalla oleva karpalolle ja mantelille tuoksuva on ollut jo jonkin aikaa myynnissä. Arvelin kuitenkin myyntiin tulevan muitakin versioita ja näemmä olin oikeassa, lisäksi tulivat Clementine and Spices sekä Pear and Cocoa. Luonnollisesti tilasin testiin kaikki suihkugeelit ja lopulta päädyin tilaamaan kaikki käsivoiteetkin kun en osannut päättää mitä ottaisin, ensin näet ajattelin tilaavani 2 tuubia, mutta samahan se oli ottaa tuo kolmaskin ;) Minähän aina parjaan näiden Yveksen joulukäsivoiteiden onnettomia tehoja, mutta tuoksut ovat monesti yllättäneet positiivisesti ja minähän rakastan hyvälle tuoksuvia tuotteita. Mitä nyt pikaisesti olen tuoksuihin perehtynyt, niin ovatpa muuten aika ihania. Näitähän on myös hajuvetenä ja myönnettäköön, näin äkkiseltään tuo Cranberry and Almond saattaisi olla hajuvetenä aika herkku...

Lisäksi tilasin setin jossa on tuttu kasvojen putsari sekä tuollainen kuorintajauhe joka onkin uutuus ja jota katselin sillä silmällä jokin aika sitten. Sitä on siis tarkoitus sekoittaa tavalliseen putsariin ja määrää säätelemällä saat juuri niin äkäsen kuorinnan kuin haluat. 

Ja tulihan mulle jokin aika sitten ebaystakin tämmönen purnukka, moni varmasti tunnistaakin.


Kasvojen puhdistusaineen vaahdotinhan se tietysti on, tästä sitten teen oman jutun vähän ajan kuluttua. Mietin jonkin aikaa tämän parin euron ihmeen tilaamista sillä toisaalta tämä on turhake, mutta toisaalta taas ei. Tällä hetkellä pidän tätä ihan hyödyllisenä kapistuksena vaikkei tätä joka kerta tulekaan käytettyä, pitää siis ryhdistäytyä asian suhteen sillä nopeahan tällä on vatkata vaahtoa =)

6 kommenttia:

 1. Täällä on kans tilattu YR:n joulutuotteita, näyttivät niin ihanilta, etten voinut sivuuttaa. :D

  VastaaPoista
 2. Ajattelin minäkin tänä vuonna tilata jonkun kalenterin, mutta en sitten kumminkaan, koska niissä on kuitenkin paljon tuotteita joilla en tee mitään niin viisaampaa on käyttää nekin rahat johonkin jota tosissaan haluan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toivottavasti en pety tähän kalenteriin... =)

   Poista
 3. Ihanaa, että kalenteri on nyt sun ^_^. Joulukuu pelastettu :D.
  Voi että kiinnostaisi tuolta Yvesiltä tilata pitkästä aikaa... Mutta oon varmaan nyt loppukuusta tekemässä ihka ensimmäisen tilauksen viimein elevenille (tilaan mm. äitilleni joululahjan, kun siellä on hänen lempituoksuaan), niin pitää varmaan malttaa jättää muut nettikaupat rauhaan :D.
  Ai hitsi tuo vaahdotin :D. Houkuttelisi kyllä itseäkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan haluttaisko repiä luukut auki kerralla, mutta ei, pakko malttaa mielensä =D Eleven on kyllä paha paikka, siellä on kaikkea ihanaa =) Tuo vaahdotin oli tosiaanki niin halpa (kai kopio siitä kalliimmasta) että oli ihan pakko uteliaisuuttani tilata kokeiluun.

   Poista