lauantai 8. lokakuuta 2016

Parit naamiot

Tämä ensimmäinen naamio oli odottanut käyttöään luvattoman kauan, muistelen päiväyksenkin paukkuneen jo aikoja (vuosia) sitten...


Vaan eipä vanheneminen ollut tehnyt mitään suurta vahinkoa itse tuotteelle, pikkusen pussin sisällä tuntui sellaista vähän kovempaa matskua, mutta suurin osa naamiosta oli edelleen normaalitilassa.


Naamio oli punertavaa mömmöä ja kasvoille laitettuna naama näytti siltä kuin olisi polttanut sen pahasti auringossa. Jos et siis käytä tätä naamiota yksin ollessasi, kannattaa kumppania varoittaa etukäteen ;) Tämä tosiaankin lämpeni yllättävänkin lämpimäksi, mutta tunne oli miellyttävä. Sen sijaan tehosta en osaa sanoa, en huomannut ihossa mitään kummallisempaa muutosta.


Holika Holikan naamioitahan tilasin ebaysta, toki näitä saa muualtakin, mutta halvempaa taitaa olla tilata ebaysta.


Kangasnaamio suorastaan kylpi seerumissa ja sen vuoksi naamion taittelu auki kesti vähän aikaa. Kaulalle asti naamio ei yltänyt, mutta vaikutusajan jälkeen hieroin loput litkut kasvojen lisäksi kaulallekin. Mitään älyttömän suurta muutosta en tämänkään naamion jälkeen huomannut, mutta jossain määrin iho taisi näyttää paremmalta eli mielelläni käytän setissä olleet 2 naamiota plus tilaamani granaattiomenaiset versiot jahka ne saapuvat.

Ja sittenpä yksi tilaus jonka tein Cocopandalle. Tämän tilauksen väsäsin illalla yliväsyneenä, suunnittelin jo nukkumaan menoa, mutta sitten huomasin tarjouksen viime postauksessa ylistämästäni kroppakuorinnasta joten pakkohan mun oli pistää tilausta kehiin, alennukset olivat muistaakseni viimeistä päivää voimassa joten nukkumatti sai luvan odottaa.


Tilasin siis 2 tuubia tuota ylivoimaista kuorintaa plus tuollaisen oliivikuorinnan. Käsivoiteita lähti mukaan 2 tuubia ja talvea ajatellen hankin testiin käsinaamioita (pakkauksessa on 2 paria). Aiemminhan tilasin Nyxin kynämäisen peitevärin ja tuolloin totesin jotta voisin hankkia vaaleammankin sävyn ja nytpä sen sitten hankin. Ja totta kai päätin saada kasaan 40 € jonka jälkeen postareita ei peritty. Niinpä viimeisenä tuotteena nakkasin koriin hiusharjan, hei kamoon, kuka nyt voi vastustaa ruusukullan väristä harjaa..en minä ainakaan ;)

4 kommenttia:

 1. mullaki taitaa olla vanhaksi menneitä naamioita kaapis ja kivat ostokset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käyttää pois etteivät mene liian vanhoiksi =)

   Poista
 2. Blogissani on sulle tunnustus :) <3 laitathan hyvän kiertoon omassasi <3

  VastaaPoista