perjantai 30. syyskuuta 2016

Kuorintaa kasvoista varpaisiin

Tällä hetkellä käytössä oleva kasvojen kuorinta-aine riittää vielä yhteen kertaan joten on ihan hyvä hetki jutustella siitä muutama sananen.


Oli sitten kyse kasvojen tai kropan kuorinnasta, mun makuun tuotteen pitää todellakin kuoria eikä vain hipistellä ihon pintaa. Aika usein siis saan kokea pienen pettymyksen ja niin vähän kävi tämän Creightonsin kasvojen kuorinnan kanssa. Ei tämä täysin huonoimmasta päästä ollut tehoiltaan, mutta pikkasen enemmän kuorivia hippusia ja tämä olisi ollut todella hyvä tuote. Aine itsessään oli valkoista emulsiomaista/voidemaista ja kuorivat osaset olivat hyvin pieniä. Tuoksu oli sellainen jota en oikein osaa kuvailla, hieman makea ja ehkä 'muovinen', mutta mieto. Sama tuoksu on muuten sarjan kasvovoiteessa joka on tällä hetkellä käytössä.


Greenlandin kuorinta päätyi lopulta roskiin, tai paremminkin viemäriin, tämä oli tainnut mennä vähän pilalle. Tässä jutussa oon kirjoittanut vastaavasta, mutta omenalle tuoksuvasta versiosta ja tuolloin manasin kun tuote oli lähellä täydellisyyttä. Tämä mango oli tosiaankin aika vanha ja säilytin sitä kylppärissä. Muuten olisin voinut käyttää tämän, mutta kun tätä hieroi kropalle, se muuttui valkoiseksi mömmöksi jota sitten sai jopa hinkata pois iholta. Juuei, en jaksanut sellaista joten tosiaankin viskasin loput viemäriin.


Baylis & Hardingin Beauticologyn ostin kesällä Sokokselta. Geeli oli mukavan paksua ja tuoksukin miellytti. Mutta, enpä olisi ikinä uskonut sanovani jotain tällaista raapivien kuorintojen ystävänä..tämän kuorinnan kuorintakikkareet olivat jopa liian teräviä. Ei tämän käyttö sentään ollut mitenkään kivuliasta, mutta hämmästyin miksi niiden piti olla niin teräviä. Näitä kikkareita oli harvakseltaan eli niitä olisi voinut olla enemmän, mutta olisikohan kuorinta sitten ollut epämiellyttävää... 


Sitten kuorinta jonka julistan yhdeksi parhaimmista kroppakuorinnoista, Cocoa Brownin Tough Stuff. Tämän nimi ei todellakaan valehtele ja tilasinkin tätä Cocopandalta tällä viikolla kaksi tuubia kun huomasin niiden olevan tarjouksessa. Cocoa Brown on itseruskettaviin erikoistunut merkki, mutta kuorinta ei sentään rusketa ;) Ainesosissa hohkakivi oli muistini mukaan kakkosena, joten siitäkin voi päätellä tämän kuorivan todella tehokkaasti ja kummasti vain tällainen tehokas tuote riittää käytössäkin pidempään.


Tuntui kuin olisi kuorinut vartaloaan geelillä jossa oli hienojakoista hiekkaa, aivan mahtava tuote siis. Ulkonäöstä voisi päätellä tämän tuoksuvan marjaiselle, mutta ei tämä sellaiselle tuoksunut, jollekin miedolle ja ihan miellyttävälle. Jos ette jo arvanneet, olen siis täysin rakastunut tähän kuorintaan <3
 
 
Lopulta päästään siihen varvasosioon, tai paremminkin jalkoihin. Vähän turhakkeitahan nämä jalkojen kuorinta-aineet ovat, mutta Avonin aleosiosta tämän kerran nappasin ostoskoriin. Ihan jees kuorinta, jalkapohjat tuntuivat siloisilta, mutta eihän näillä ikinä saada samaa tehoa kuin jalkaraspilla tmv. Uteliaisuuttani testasin tätä säärelle ja täytyy myöntää, kyllä tuo Cocoa Brown oli jopa tätä tehokkaampi eli ei tämä loppujen lopuksi niin älyttömän tehokas ollutkaan ;)

2 kommenttia:

  1. Creightons pakkaus näyttää niin kivalta :D Retromainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kans tuosta pakkauksesta =)

      Poista