maanantai 17. lokakuuta 2016

Liuta käsivoiteita

Hups, edellisen kerran olen postannut käsivoiteista heinäkuun alussa, joten eiköhän ole korkea aika katsoa mitä on tullut käsiinsä lotrattua. Jos muistan oikein, niin tämä ensimmäinen taisi unohtua heinäkuun julkaisusta, mutta enköhän minä vielä muista tästä jotain...


Sanexin käsivoide tuli joskus LivBoxista ja merkki oli minulle täysin tuntematon. Tämän piti soveltua hyvin kuiville käsille ja ei tämä täysin susi ollut, mutta mun makuun tämä ei ollut. Koostumus oli ohuehkoa, vaikkakin kosteutti käsiä (taisi muuten jättää käsille jonkinlaisen kalvon), mutta tämän kohdalla tajusin pitäväni käsivoiteista jotka tuntuvat käsillä täyteläisiltä ja siltä tämä ei tuntunut. En myöskään osaa sanoa miten tämä olisi toiminut oikein kuivilla käsillä, kesällä kun käteni eivät kaipaa niin kosteuttavia tuotteita kuin mitä tarvitsevat syksyllä/talvella. Tuoksukaan ei ollut mitenkään herkullinen, tosin ei nyt mikään kamalakaan.


Myös nämä Compagnie de Provencen käsivoiteet aiheuttivat pienen pettymyksen, kosteutustehot menettelivät kesällä ja alkusyksystä. Ylimmäinen mintun tuoksuinen voide toi mieleen hammastahnan, alimmainen verbenan tuoksuinen sen sijaan oli haisultaan mun makuun (onpa yllätys, onhan verbenan tuoksu meikäläisen mielestä vastustamatonta). 


Crabtree & Evelynin Iced Rose (oli muistaakseni jonkin joulun ajan limited edition) oli tehoiltaan perus, tuoksu ei sen sijaan saanut sukkia pyörimään jalassa vaikkei se pahakaan ollut.


Haaparannasta Icasta ostamani käsivoide oli positiivinen yllättäjä, tätä voisin ostaa toisenkin tuubin jahka sinne päin taas eksyn. Kosteutustehot olivat hyvät ja olisikin mielenkiintoista testata mitä kädet tykkäisivät tästä talvella. Yökäyttöön ei tämänkään tehot talviaikaan riittäisi, mutta päiväkäytössä olisi varmasti hyvä tuote. Tuoksukin miellytti vaikken sitä mitenkään osaa kuvailla.


Rudy Profumin sitruksisesta tapauksesta pidin myös, tuoksu muistutti ehkä sitrusten kuorten tuoksua. Vähän aikaa sitten tilasinkin toisenlaisen käsivoiteen samalta merkiltä, saas nähdä mitä siitä kätöseni pitävät nyt kun kuivumista on havaittavissa.


Kicksin käsivoide oli muuten jees, mutta tuoksu... Olen käyttänyt aiemmin sinisen tuubin ja keltainen sitruunainen versio odottaa käyttöään. Mua niin harmittaa kun tuoksuissa on yritystä, mutta mun makuun tuoksut ovat liian mietoja. Tuubin tekstistä tulee olo jotta voiteenhan täytyy tuoksua aivan ihanalle, mutta njääh, minkäs teet kun aromi on liian mieto.


Happiness Is ei ole tuottanut pettymystä, tätä onkin vielä jäljellä pikkasen. Päiväkäytössä näin syksylläkin kosteuttaa tassut ja tuoksu..oi että! Tosin, välillä minua häiritsee mangon aromi ja ihan vain siksi kun mandariinin tuoksu on tässä jotain aivan ihanaa, tahtoisin tuoksutella vain sitä. Tämän käsivoiteen tuoksu on sellainen josta tulee iloiseksi, suosittelen siis teitä muitakin testaamaan tätä =)

Huh, siinäpäs ne, oliko joukossa joitain teidän suosikkeja?

4 kommenttia:

  1. Paljon mielenkiintoisia käsirasvoja. Millohan sitä ittensä sais Haaparantaan raahattua, vois löytää sieltä just eri merkkejä, mitä täällä SUomen puolella ei oo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän siellä valikoima on vähän erilainen kuin täällä, itelläki tekis mieli vaihteeksi piipahtaa rajan takana =)

      Poista
  2. Ihana purkki tossa Rudyssa, kiinnostuin!

    VastaaPoista