torstai 8. syyskuuta 2016

Vain yksi huulivoide

Minulla kyllä riittäisi juttua useammastakin huulivoiteesta, mutta tämä yksilö ansaitsee oman postauksensa (vaikka lopussa pienen moitteen ilmaisenkin).


Useimmat teistä varmasti arvaakin mikä muna on kyseessä.


Eos on pakattu suurehkoon palloon ja ainakin kerran töissä tämä sai vähän kyselyä mikä tämä oikein on. Enkä kyllä ihmettele, onhan tämä vähän poikkeava pakkaus huulivoiteelle. Joku ei välttämättä pidä tällaisesta pallosta, mutta minusta tämä oli näppärä, tämän löysi laukun pienestä taskusta pelkällä käsikopelolla suuren koon ja poikkeavan muodon ansiosta.


Tämä versio oli muistaakseni Summer Fruit ja mukavan marjainen tämä olikin tuoksultaan (ja kyllä tämä maistuikin jossain määrin marjaiselle). Alussa luulin voiteen olevan kokonainen pallo, mutta onneksi se olikin vain tuollainen puolikas. Onneksi siksi, että tuossa puolikkaassakin on julmetun paljon tavaraa ja tämä kesti minulla aika kauan. Ensin tämä kulki tosiaankin olkalaukussa, sittemmin rasvan lähentyessä loppuaan (eli kun piti alkaa käyttää sormia apuna levityksessä) siirsin tämän yöpöydälle. Ainakin yhdestä blogista luin homehtumisesta, mutta minun yksilö ei onneksi ehtinyt sitä tehdä. Tiedä häntä miten olisi käynyt jos tuo pallukka tosiaan olisi ollut kokonainen...

Tykkäsin kyllä tästä paljon, koostumus oli sellainen ettei se hävinnyt huulilta heti ja yöhuulivoiteena käyttäessäni aamullakin voidetta oli vielä huulilla. Eikä se kyllä ole mikään ihme, mulla on tapana totisesti kuorruttaa huuleni rasvalla ennen nukkumista... Vaan luulenpa että vähäisemmälläkin annostuksella tätä olisi vielä aamusella havainnut huuliltaan. Tämä myös hoiti huulia hyvin, mielelläni siis otan jemmoissani olevan toisen version käyttöön jahka ensin käytän Balmin huulivoiteen.

Sitten se pieni moite. Tosiaankin voide oli puolipallo ja loppua kohden sieltä ilmestyi pizzasiivuja muistuttava kehikko. Ensin luulin jotta kehikossa olisi pohja ja kynsillä kaivelin noita loppuja. Kyllä minä siinä vähän manasin miksi sellainen kehikko on pitänyt tehdä, kapeimmista kohdista voidetta oli hyvin vaikea saada eli olisi pitänyt ottaa hammastikku käyttöön. Sittenpä huomasin yhden slaissin kohdalla jotain pilkistävän alta..tai siis paremminkin, sieltä ei pilkistänyt muuta kuin tyhjyyttä. Sorkin voidetta ja humps, näin siinä kävi.


Eli tuo olikin vain tuollainen kehikko jonka alapuolella oli ontto kohta. Yritin kyllä aukaista tuota, mutta ei se käsivoimin onnistunut. Sinne humpsahti todella paljon tavaraa jota ei saanut pois. Tai olisihan sen saanut vippaskonsteja käyttäen, mutta hylkäsin ajatuksen pinseteillä nyppimisestä ja kaman johonkin toiseen purkkiin siirtämisestä sillä homma olisi mennyt hivenen liian monimutkaiseksi. Kyllähän tuote pitäisi saada käytettyä loppuun ilman mitään suurempia taikatemppuja. Lisäksi, olihan tuo hintansa haukkunut riittoisuudellaan. Kuitenkin tässä olisi kehityksen paikka, kyllä pieni nihilisti sisälläni kiukkusi kun huomasin tämän, voidetta kun olisi riittänyt vielä pitkäksi aikaa. 

Mitenkäs te, onko Eos hurmannut teidät?

10 kommenttia:

 1. Ei oikein hurmannut, ei tehnyt mun huulille mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne huuletkin vaan on erilaisia =D Harmi kun en tarkkaan muista milloin tämän otin käyttöön, en siis muista satavarmasti onko tämä ollut käytössä niihin aikoihin kun huulet ovat tupanneet kuivumaan kunnolla. Mutta kyllä tämä johonkin aikaa talvea taisi olla käytössä. Täytyy korkata se jemmassa oleva jahka huulet alkavat vaatia vähän enemmän, sitten näen onko tämä hyvä joka tilanteessa =)

   Poista
 2. EOS:ia en ole kokeillut. Pallukka-muoto ei oikein houkuttele. Olen huulirasva-addikti, mutta EOS on saanut olla minulta rauhassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidän pitäisi pakata näitä myös 'normaalilla' tavalla, tuo pallukka ei tosiaan taida olla kaikkien mieleen =)

   Poista
 3. Auts, sydän itkee verta, kun tuon jumiin jääneen voidemäärän näkee, ei ole tosiaankaan aivan loppuun asti ajateltu pakkaus :/.
  Haluaisin kyllä testata näitäkin, mutta kun rasvoja on jemmassa enemmän kuin yksi ihminen välttämättä tarvii koko elämänsä aikana, niin pakko toistaiseksi odottaa jemmojen hupenemista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuinka helppoa olisikaan tehdä tuosta osasesta ihan umpinainen =/

   Poista
 4. Näissä on ihanat tuoksut, mut kosteutustehot ei ihan riittänyt mulle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa jännä, mun mielestä kun tää oli aika hyvä, tosin pitää tosiaankin testata talvella se toinen ja katsoa muuttuuko mieli. Nyt mulla on mm. Balmin huulivoide käytössä ja se on mun mielestä paljon huonompi kuin Eos =/

   Poista