torstai 1. syyskuuta 2016

3 putsaria ja kasvovesi

Tästä Yves Rocherin kasvojenpuhdistusgeelistä olen kyllä takuulla maininnut täällä ennenkin, mutta mainitaan silti uudestaan.


En edes tiedä kauanko tätä heillä on ollut myynnissä, mutta aika vanha tuote tämä on ja sen vuoksi tuoksu on itselleni sellainen hyvin tuttu ja turvallinen. Putsarinakin tämä on jokaisen euron arvoinen ja mikään kallishan tämä ei ole, normaalihinta on näemmä 7,90€, mutta esim. tällä hetkellä tarjouksessa 3,90€ ja tarjouksesta minäkin tätä olen aina ostellut. 


Yvekseltä peräisin on tämäkin geelimäinen puhdistusaine josta myös pidin. Tämä on sitten vähän tyyriimpi, normaalihinta 11,90€ ja tarjouksessa tällä hetkellä 6,90€.


Ja yllättäen olen pitänyt tästä Freemaninkin geelimäisestä putsarista, tämä onkin vielä käytössä, mutta vetelee totisesti viimeisiään. Tämäkin toimi niinkuin pitikin, en minä vaan osaa kuvailla näitä tuotteita sen paremmin, jokainen kun on toiminut meikäläisen naamalla lähestulkoon samalla tavalla. Yksi pieni miinus tässä Freemanissa on, koostumus on hivenen liian litkua. Onneksi se ei ole kuitenkaan täysin lirumaista, mutta hiukan jähmeämpi koostumus olisi minun mielestä parempi.


Naobay oli minulle merkkinä täysin tuntematon joten suurella mielenkiinnolla tilasin testiin merkin kasvoveden. Sarja on luonnonkosmetiikkaa ja kasvoveden tuoksusta huomasikin sellaisen luonnonkosmetiikkamaisen vivahteen. Onneksi tuoksu ei ollut kuitenkaan paha, jotkut ekotuotteet kun saattavat tyrmätä hajullaan. Kasvovetenä tämä oli ihan jees, käytin tätä oikeaan tarkoitukseensa ja taisinpa putsailla tällä kasvoja aamuisinkin. Pullon korkki oli puuta ja tavallaan olihan se kaunis, mutta toisaalta taas sellainen kömpelö tapaus. Kyllä korkki aina pysyi hyppysissä, mutta mähän kun niin tykkään klipsukorkeista... ;)

8 kommenttia:

 1. Kierrekorkit kasvovesissä tai putsareissa ei ole munkaan suosikkeja. ;) Kömpelöitä vähän jopa ärsyttäviä päivittäin useasti availlessa. Pumput ja klipsut, niistä tykkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niiden aukaisuun ja sulkemiseen pitää keskittyä liikaa =D

   Poista
 2. Samaa mieltä: pumppu on ykkönen ja klipsu kakkonen. Kierrekorkit esim. Pikkutuubeissa voivat olla tosi viheliäisiä.
  Naobaystä en ole kuullutkaan, mutta blogeistahan aina parhaimmat vinkit bongaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän tykkään ulkonäöllisesti sellaisista käsivoidetuubeista joissa on pieni kierrekorkki. Mutta se käytännöllisyys onkin sitten eri juttu... =)

   Poista
 3. Mulla on kaapissa odottamassa tuo Naobayn kasvovesi, ja käytössä on saman merkin mattavoide. Se ainakin toimii hyvin, mutta saa nähdä kuivattaako kasvovesi ihoani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kuivattanut kun kesällä sitä käytin, mutta tiedä häntä miten ilmojen viilentyessä olisi käynyt =)

   Poista
 4. Joo, klipsut ja pumput on kätevimmät!
  Mutta tosi kauniin näköinen silti tuo Naobay-pakkaus ^_^.
  Tuo Hydra Vegetal-putsari näyttäisi mielenkiintoiselta! Voisi joskus aamu-putsariksi ostaa kokeiluun, illaksi tarvitsen järeämmät kaksoispuhdistukset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun on ihan selkeästi pakko tilata testiin tuo Yveksen putsari ;)

   Poista