perjantai 23. syyskuuta 2016

Tilailuja

Mulla oli tässä jossain vaiheessa kausi, jolloin en (ainakaan omasta mielestä) tehnyt tilauksia samaan tahtiin kuin normaalisti. No, nyt se sitten muuttui ja muutamia pieniä tilauksia on tullut tehtyä. Osa kylläkin on tilattu jo kuukausi sitten, mutta Aasiasta tilaukset eivät juuri koskaan tule kovin nopeasti perille. Katsotaanpa ensin Ebaysta tulleet tuotteet.


Holika Holikan herkullisilta vaikuttavia kangasnaamioita myytiin (ja myydään tietysti edelleen) 3 kappaleen seteissä. Vähän kyllä ensin harmittelin ettei näistä voinut valita kolmea erilaista, mutta toisaalta haitanneko tuo. Olenkin vähän ajatellut josko tilaisin samalta myyjältä muita versioita testiin... Nämä tulivat nopeimmiten, taisin tehdä tilauksen 23.8. ja tulivat about viikko sitten.


Ebaysta tämäkin kasvojen hierontaan tarkoitettu ruusukvartsinen(?) möllykkä. Ei käy kiistäminen etteikö innostus lähtenyt tästä Ostolakossa-blogin postauksesta. Ja kuten varmasti arvaattekin, kyllä naamiohullutuksin sai pontta ko. blogista ;) Tämän tilasin myöskin 23.8. ja tällä viikolla sain kapistuksen hyppysiini.


Myöskin siinä 23.8. hujakoilla tein tilauksen ennestään tuntemattomaan nettikauppaan nimeltään Cosmetic Love ja tilaus tuli tällä viikolla. Tuubi taustalla on Misshan kasvoputsari ja rehellisesti sanottuna en malta odottaa jahka pääsen korkkaamaan sen. Lisäksi tilasin naamioita ja olivatpa lykänneet mukaan reippaasti näytteitäkin. Katsotaan niitä muutamia naamioita tarkemmin. (Muok. nettikauppa on siis minulle ennestään tuntematon, mutta tämä pulju näemmä myy tuotteita Ebayssakin ja olen näköjään joskus tilannut jotain heiltä sitä kautta. Mitä tilasin, sitä en kylläkään muista).


Tilasin 3 kangasnaamiota, yhden kurkkuversion ja 2 appelsiinia. Keskellä oleva on sitten mustapäälaastari.


Ja tosiaankin, näytteitä tuli mielestäni runsaasti tilauksen kokoon verrattuna, monesta paikasta kun ei tule näytteen näytettä... Vasemmalla on seerumeita ja oikealla naamioita, kumpiakin tuli siis 4 kappaletta. 


Oikein silmiä särkee kun katsoo tätä kuvaa, se alkaa olla taas se aika kun tuotteiden kuvaus hankaloituu huomattavasti. No mutta, Yvekselle tuli tehtyä tilaus. Itse asiassa, tein ensin toisen tilauksen, mutta sain sen onneksi peruttua. Olin nimittäin eräänä viikonloppuna huomannut Yveksen nettisivuilla koodin jolla olisi saanut -30% tilauksen loppusummasta. En kuitenkaan tehnyt tilausta viikonloppuna vaan ryhdyin tuumasta toimeen alkuviikolla. Silloinpa alennuskoodia ei enää pompsahtanutkaan näkyville ja ajattelinkin tarjouksen menneen ohi. Vaan ans olla kun pääsin siihen vaiheeseen kun olin jo vahvistanut tilauksen, sieltähän se ponnahdusikkuna hyppäsi esiin. Kyllä kuulkaa hiukan kiukutti ja laitoinkin Yvekselle viestiä jossa kerroin tilanteen ja pyysin peruuttamaan tilauksen. Onneksi tekivät sen ja tein sitten uuden jolloin lisäsin koriin pari tuotetta lisää. Tällä kertaa ylläritilaajalahjakin oli mieluinen, se on tuo etualalla oleva Even Botanical seerumi pigmenttiläiskiä vastaan. Sitä en tiedä auttaako tämä mitään, mutta enpähän törsännyt omia hilujani tähän. Nyt muuten huomasin Yveksen sivuilla vieraillessani, että mullahan on ollut tämän sarjan täsmähoito joka ei kyllä tehnyt mitään tai jos teki, ero oli todella huomaamaton.

Siinäpä ne tilailut, taidankin nyt vilkaista ebayta josko tilaisin lisää naamioita piristämään ankeaa syksyä... ;)

12 kommenttia:

  1. Yvesin Hamamelis vartalovoide on yksi mun lemppareista. Tykkäsin ennen ihan hulluna Monoi di Tahiti suihkusaippuasta. Huomasin kesällä, että Monoita saa myös Eau de Toilettena, niin ostin oitis. Mutta oli big mistake. Tuoksu on aivan liian tymäkkä jopa minun erittäin huonosti tuoksuja rekisteröivälle nenälleni. No, nyt sen tiedän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös Monoin hajuvesi, mutta en oo vieläkään oikein kunnolla sitä käyttänyt vaikka taisin ostaa sen pari vuotta sitten... Tuoksutellut kyllä olen, mutta en muista miten voimakkaana koin tuoksun. Sen sijaan Monoi-öljyn tuoksu on mun makuun aivan liian tömäkkä, voi olla että viskaan loput roskiin kun sitä käyttäessä tuntuu kuin lemuaisin Monoille kilometrin päähän =/

      Poista
  2. Kuvassa oleva Yvesin käsivoide on ihan parasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime talvena(?) tilasin pitkästä aikaa arnikkikäsivoidetta, edellisen kerran olin käyttänyt sitä varmaan lähemmäs parikymmentä vuotta sitten... Yllätyin tosiaankin kuinka hyvä se on, tosin tuoksu voisi olla vähän parempi =)

      Poista
  3. Yves valikoimineen on minusta muuttunut kovin tylsäksi. Aniharvoin sieltä enää mitään tilaan kun olen siirtynyt Avonin leiriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän tilaan suht usein Yvekseltä ja aika paljon sellaisia perusjuttuja joiden tiedän olevan hyviä, toki uusia tuotteitakin tulee kokeiltua (esim. tässä tilauksessa shampoo+hoitoaine ja Hamamelista en oo käyttänyt varmaan pariin vuosikymmeneen). Harvoin odottelen Yveksen pakettia täpinöissäni jos vertaa moniin muihin tilauksiin, on tilauksia ja Tilauksia ;) Avon ei myöskään kovin usein aiheuta täpinöintiä, sen verran kauan oon heidän tuotteitaan käyttänyt. Kyllähän joka jaksossa on muutamia tuotteita joita tahtoisi, mutta ei kehtaisi tehdä tilausta muutaman tuotteen vuoksi.

      Poista
    2. Joko olet Yvesin joulujuttuja tilaillut? ;)

      Poista
    3. En oo, odottelen josko tulisi myyntiin muitakin kuin niitä karpalolle ja mantelille tuoksuvia tuotteita =)

      Poista
  4. Äääh, vähän tekis mieli tehdä tilaus Yvesille, mutta täytyy nyt malttaa edelleen, tuhlaan Sokoksen 3+1 Päivillä ja Stockan Hulluilla Päivillä :D.
    Tosi kivoja tilauksia jälleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans kattelin Sokoksen 3+1 Päivää -lehtistä, mutta en varmaan jaksa työpäivän jälkeen lähteä käymään siellä =D Ellei sitten tilaa nettikaupasta, eikös ne tarjoukset oo sielläkin...

      Poista