perjantai 16. syyskuuta 2016

Pikakatsaus suihkugeeleihin

Pidemmittä puheitta, aloitetaan Treacle Moonin minut aikoinaan hurmanneella Those lemonade days -suihkugeelistä.


Aiemmalla kerralla olin tosiaankin ihan lääpälläni tähän, mutta nyt minusta tuoksu olisi saanut olla vieläkin herkullisemman sitruunainen. En tiedä onko nenässäni vikaa vai oliko tämä pullo vaan vähemmän herkku. Jotenkin vaan tuli sellainen olo etten välttämättä osta tätä enää, ellen sitten halua testata tuoksuuko uusi pullo paremmalle, ensikosketus tähän suihkariin aikoinaan kun jäi mieleen yltiöpositiivisena kokemuksena.


Nämä Barnängenin pullot ne vaan osaavat olla kauniita. Olen käyttänyt pari pulloa kahta muuta versiota versioita ja viime Haaparannan reissulla ostin sitten tämän ruusun ja jasmiinin tuoksuisen version testiin. Ensimmäisellä kerrallahan jätin tämän hyllyyn koska epäilin ettei tuoksu ole minun makuun. Ja ei se ollutkaan, tylsä kukkainen tuoksu tässä oli. Hiukan liukkaaksihan tämä jätti lattian, mutta ei onneksi liian pahalla tavalla.


Tästä taasen tykkäsin paljon, ostin tämän Sokokselta ja maksoikohan tämä peräti euron alennusten aikaan. Jotain melonia tuoksussa taisi olla plus pieni aavistus sitruunaa/limeä. Harmikseni en nyt enää tarkkaan muista missä määrin tuo sitrus tuoksui, mutta muistelen että olisi se tässäkin voinut tuoksua enemmän. Vaan siltikin tämä oli kaikin puolin miellyttävä tuoksultaan ja voisin napata tämän mukaan toistekin.


Tämä Avonin Pure Oasis oli taasen tylsä ja muistelen tuoksun olleen vähän vetinenkin. En siis pihistellyt lotrauksessa, tämä kun oli puolen litran pullo...


Ja tässä on kyllä huonoin suihkugeeli aikoihin. Yleensähän Lidlin suihkarit ovat hyviä, mutta tämä limited edition oli aivan onneton. Näitä oli kahta muutakin, mutta käydessäni Lidlissä niitä muita ei ollut jäljellä. Suihkarissa oli oransseja palleroita joiden tarkoitus jäi hämäräksi. Eivät ne kuorineet ja iholle liiskatessa ne jättivät jäljen aivan kuin olisi huitaissut oranssilla väriliidulla. Tahtoisin kyllä tietää mikä merkitys niillä oli. Ja entäs se tuoksu... Jotenkin ajattelin josko tämä tuoksuisi tiaren kukalle (vai mikäs se nyt onkaan) ja mielessäni kuvittelin Monoïn kaltaista tuoksuelämystä. Ja kilin kellit, ei tämä tuoksunut juuri millekään ja ei yhtään sille mille kuvittelin. Aivan kamala tuote siis tuoksunsa puolesta.


Avonin granaattiomenalle ja mangolle tuoksuva suihkari sen sijaan tuoksui hyvälle, ei kai näiden kahden kombo voikaan tuoksua epämiellyttävälle..?


Tästä taasen en pitänyt, tosin suihkugeelissä huonot tuoksut menevät paremmin kuin muissa tuotteissa, hiukan hampaat irvessähän käytin tämän tuoksuisen vartaloemulsion ja onpa mulla vartalosuihkekin tästä olemassa jota oon joitain kertoja käyttänyt. Pionin ja passionhedelmän tuoksuyhdistelmä vaan tuoksuu nenääni liian tylsältä, ei voi mitään.

Huh, siinäpä ne, johan näitä oli taas kertynytkin 'muutama'... ;)

4 kommenttia:

  1. Barnängenin suihkarit on ihania. Olin ihan unohtanut ne, mutta nyt tuli mieleen lämpimät muistot:) Täytyykin jostain yrittää saada käsiin heikäläisiä.

    Mulla on Cienin vastaavankaltainen käsisaipppua käytössä, ja allekirjoitan sen kohdalla saman havainnon mitä sinulla suihkusaippuan kanssa. Siinä vasta vaisu tapaus. Ihan kuin tyhjää haroisi, ei mitään kukkeata tuoksua, eikä pesevyyden meininkiä laisinkaan. Pullo on kyllä nätti, mutta se ei riitä tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi, tuollainen käsisaippua kuulostaa kamalalta =/ Tuo sentään pesi, tai oletan sen tehneen niin =)

      Poista
    2. Heio ostin ite vasta pari päivää sitten lidlin cien käsisaippuan mustaherukka version ja siinä on tosi ihana tuoksu

      Poista
    3. Jos muistan oikein, niin ostin itekki kerran samaa käsisaippuaa. Ja jos muistan oikein, niin luulin sen tuoksuvan karhunvatukalle, en sitten tarpeeksi tarkkaan tutkinut pulloa =D Sitä en kylläkään muista mitä tykkäsin tuoksusta, yleensä ottaen mustaherukan tuoksu ei oo mun lemppareita. Pitänee ostaa toistamiseenkin muistin virkistämiseksi ;)

      Poista