sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Johan näitä käsivoiteitakin on kulunut...

No niin, eiköhän tämä taukoilu jo riitä eli palataan takaisin ruotuun =) Tenniskyynärpään suhteen selvisin säikähdyksellä, tosin pitää vähän koputella puuta... Vaan katsotaanpas tosiaan nyt näitä käsivoiteita joita on ehtinyt kulua monen monta. Useimmat ovat pakkauskooltaan pienehköjä eli se selittää kulutustahdin.

Mähän oon jo pitkään halunnut testata OPI:n käsivoiteita ja muutaman minipullon taannoin tilasinkin.


Vaan oih ja voih minkä pettymyksen koin. OPI:n käsivoiteet eivät taida olla kummoisia kosteutustehoiltaan joten siinä oli ensimmäinen pettymyksen aiheuttaja. Toinen oli tuoksu, mä en hirvittävästi välittänyt tämän cran and berryn tuoksusta, tosin työtoveri kommentoi jostain hyvästä tuoksusta eli makuasia taas. Nyt olen ottanut töihin mustikkaisen version ja sen tuoksusta kyllä pidän, mutta se kosteutusteho..no, se on lähinnä vitsi.


Talvisin suosin Erisanin purkissa olevaa käsivoidetta, siitä kuivat kätöseni tykkäävät. Ostin sitten testiin tuubiversion ja eihän tämä tietysti ollut yhtä tuhtia kamaa. Hyvin tämä kuitenkin toimi yökäsivoiteena koska paukkupakkaset olivat jo menneen talven juttuja.


Joulun aikaan tilasin Dermosililta mm. käsivoidesetin joka piti sisällään 5 erilaista minikokoista (40 ml) käsivoidetta. Yhden käytin jo aiemmin ja nyt olen sitten oikein urakalla käyttänyt näitä ja mun mielestä nämä käytetyt ovat kaikki samaa luokkaa kosteutustehoiltaan. Näin keväämmällä olivat ihan jees yökäytössäkin, tosin osaa käytin ihan töissäkin ja tuubin lähennyttyä loppua toin jämät kotikäyttöön. Tämän Spa & Saunan tuoksusta tykkäsin ja piti käydä lunttaamassa Dermosilin sivuilta mille tämä tuoksuu. Tuoksu on kuulemma hieman makea, sitruksinen kukkaistuoksu. Itse jostain syystä mietin voisiko tämä tuoksua raparperille, taisin sekoittaa johonkin Dermosilin tuotteeseen/tuotteisiin (joita en välttämättä ole edes tuoksutellut...) sillä eihän kuvauksen mukaan tässä mitään raparperia ole ;)


Tämän tuoksu menetteli, oli sellainen joka ei ihastuttanut, mutta ei vihastuttanutkaan.


Sensitive oli luonnollisesti tuoksuton, mutta voi kuinka ihastuinkaan tämän tuubin ulkonäköön. Harmikseni kuvasta sitä ei näy, mutta tuubi on helmiäisvalkoinen ja on kyllä yksi kauneimmista tuubeista mitä olen nähnyt.


Kicksin käsivoide oli vähän pettymys. Tai rehellisesti sanottuna, mulla ei ole jäänyt mitään selkeitä mielikuvia tästä. Oli tämä parempi kuin seuraava esittelyyn päätyvä surkeus, mutta jotenkin odotin kosteuttavan paremmin. Toisaalta, käytin tämän töissä eli siellä käsivoiteen onkin hyvä olla sellainen joka ei jätä käsiä tahmaisiksi.


Yves osaa tehdä hyviäkin käsivoiteita, mutta nämä jouluisin myynnissä olleet käsivoiteet ovat aina olleet hyvin heppoisia kosteuttajia. Nämä sopivat lähinnä kesäkäyttöön, mikä tuntuu hassulta myyntiajankohdan huomioon ottaen... Tuoksustakaan en hirvittävästi välittänyt, kai olin saanut siitä yliannostuksen, mun mielestä tuoksu nimittäin muistutti toissa jouluna(?) myynnissä olleita appelsiinisia tuotteita.

Ja sitten vielä yksi tilaus jonka sorruin tekemään Yvekselle. Minähän jäin aiemman tilauksen jälkeen harmittelemaan kun en huomannut verbenalle tuoksuvia tuotteita ja jossakin vaiheessa huomasin hyvän alen (olikohan se -20% tilauksen loppusummasta) joten pakkohan se oli tarttua tilaisuuteen.


Ei mikään suuren suuri tilaus, varsinkin kun kaksi tuotetta oli tilaajalahjoja eli nuo oikella olevat jalkavoide ja mikä lie kroppa/kuivien kohtien voide. Tilaajalahja sapetti, oon tainnut saada saman setin aiemmin, mutta minkäs teet kun tämä oli taas niitä yllätysjuttuja joiden sisältöä ei tiedä etukäteen, ainoastaan voi valita eri teemoista (kroppa, kasvot, tuoksu..mitä niitä nyt onkaan).

Mutta niin, eipäs välitetä pettymyksestä kun muuten tilauksen sisältö oli täyttä kultaa. Tilasin siis suihkarin ja vartaloemulsion verbenan tuoksuisena ja ainakin pulloista nuuhkittuna en joutunut pettymään =) Lisäksi tilasin vanhan tutun uudistuneessa tuubissa eli monesti hehkuttamani vartalonkuorinnan. Etualalla on kuoriva saippua jonka tilasin uteliaisuuttani. Minua kiinnosti kovin mille mandariinin, sitruunan ja setrin kombo tuoksuu, sitä on nimittäin saatavilla hajuvetenäkin. Hajuvesi ei ole edes kallis, mutta en halunnut tilata sikaa säkissä ja toisaalta, tuoksuja en totisesti tarvitse enempää. Mutta, noin niinkus tulevaisuutta ajatellen, tiedättehän... Ensin mietin tilaanko vartalokuorinnan, vaikka hinta vähän kipristeli mieltä, sille olisi jäänyt hintaa jotain 9 euron pintaan ja vaikkei se ihan kauhea hinta ollut, halusin pitää tilauksen loppusumman pienenä. Onneksi kuitenkin huomasin kuorinnan yhteydessä maininnan karitevoista ja hylkäsin ajatuksen heti, pelkäsin kuorinnan olevan juurikin sellainen ihon ja lattian lähmäiseksi jättävä tapaus. Onneksi oli tämä kuoriva saippua eli tilasin sen ja kuulkaas, ainakin palaa tuoksutellessa tuoksu on aika ihana =) Eli sellainen minitilaus, olettekos te sortuneet tilaamaan Yveksen uutuuksia?

6 kommenttia:

  1. Joo, Avojuicet ei ole tarkoitettu iholle, joka vaatii kosteutusta :D Ovat aika lirua ja no.. Itsekin muutaman niitä käyttäneenä, niin eipä niissä mitään erikoisen hienoa ole.

    Saman setin miekin otin Yvesiltä, ihan blää. Mitäköhän niissä muissa ylläreissä olisi ollut..

    Mie nappasin minipullon Verbenaa ja iso pullo tuli kaupanpäällisenä, kun käytti koodin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelenkin lukeneeni Avojuiceista negatiivistakin niiden tuoksuhehkutusten lisäksi. Eivät kyllä ole hintansa väärtejä =/ Mähän tein nyt lyhyen ajan sisään 2 tilausta Yvekselle eli nuo yllärisetit taisivat olla samat. Ekalla kerralla valitsin kasvoyllätyksen ja sieltä tuli kasvovoide.

      Poista
  2. Tilasin myös kuoriva palasaippua kookoksella :D ja sitten taisin tilata kans karhunvatukan tuoksuinen suihkugeeli (uutuus, kai) :) Siitä on kyllä jokunen kuukausi jo enkä oo vielä päässy kokeilee mun uudet tuotteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siinä monesti käy, että ei sitä vaan heti pääse testailemaan uusia tuotteita kun vanhempiakin löytyy... Tosin, kyllä mä välillä repäisen ja otan uusiakin tuotteita käyttöön =D

      Poista
  3. Onpa harmi tuo OPIn käsivoide :(. Ehkä sitä kuitenkin pitää itse yksi tuubi tilata, mutta ei kyllä kuulosta lupaavalle...
    Ja ei, en oo edelleenkään Yvesille tilausta tehnyt, muihin juttuihin oon kyllä retkahtanut... :D Vielä se tuonkin aika on :D.
    Tuo kuoriva saippua kuulostaa kokeilun arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en kyllä ymmärrä jos jonkun mielestä OPI:n käsivoiteet olis jotenkin huippuja, mutta toki kannattaa testailun vuoksi kokeilla =D

      Poista