torstai 21. huhtikuuta 2016

Taas olisi tukkatuotteita kulutettu

Aloitetaanpa eräästä tuotteesta jonka muistaakseni ostin Prisman alehyllyltä hyvin kauan sitten. Otin tämän käyttöön ja sitten se jostain syystä jäi lojumaan suihkuhyllylle kunnes älysin käyttää loppuun.


Tämä ei ollut suinkaan huono tuote eli syy lojumiseen ei ollut se. Tämä oli itse asiassa hintaansa nähden positiivinen yllättäjä. Loput kylläkin käytin hoitoaineen tapaan eli vaikutusaika ei ollut kovin pitkä (hyvä minä, en ole laittanut muistiin kauanko tämän olisi pitänyt antaa muhia naamiona, muistelen ettei tämän hirvittävän kauaa olisi tarvinnut vaikuttaa). Nyt uusintakerralla mietin ettei teho ollut niin hyvä kuin muistelin, mutta siihen vaikutti varmasti lyhyempi muhitusaika plus se fakta, että hiukseni kaipaisivat kipeästi about kymmenen sentin leikkuuta, silloin ei vaan hoitoaineet sun muut tehoa niin hyvin kun tukka itsessään ei enää ole niin hyvässä hapessa.


Minä aina jaksan kehua Avonin shampoita ja hoitsikoita eikä tämäkään parivaljakko ole poikkeus. Shampoo pesi sopivasti, ei liikaa ja hoitoainekin oli ok. Mutta tämänkin hoitsikan kanssa huomasin sen, että kyllä vaan tätä kuontaloa on kohta leikattava ja rajusti, ei hoitsikka hoitanut tarpeeksi... Tuoksukin oli miellyttävä, tosin mun makuun olisi saanut olla vähän päärynäisempi.


Ja tämäkin Avonin shampoo oli hyvä, pesi siis sopivasti hiukset. Ainut miinus oli tuoksu, en osaa kuvailla mille tämä tuoksui, mutta aromi oli jollain tapaa miehinen.


Tämä Happy Hair Daysin shampoo on vielä käytössä, tosin vetelee viimeisiään. Harmikseni tähän petyin, tämän jäljiltä hiukset jäävät natisevan oloisiksi, ihan kuin olisi pessyt syväpuhdistavalla shampoolla. Plussaa tietysti tuosta ettei tässä ole parabeeneja tai SLS:ää. Yritin etsiä tietoa mille tämän pitäisi tuoksua, mutta sitä ei meinannut löytyä. Yhdeltä sivulta löysin maininnan mustikasta ja päärynästä, mutta ei tämä kyllä meikäläisen klyyvarin mukaan niille tuoksu. Tuoksussa on ehkä jotain hedelmäistä, mutta myös jotain 'pistävää' josta itselleni tulee mieleen salmiakki. Ihmeellistä siis.


Samaisen sarjan hoitsikkakin on vielä käytössä ja tämä kestääkin vielä pitkään. Tähänkin petyin, hoitotehot ei ole tämän hetkiselle reuhkalleni riittävä. Miinusta saa myös yhdistelmä paksuhkoa muovia oleva pullo+ei ihan juokseva tuote. Tätä on melkein mahdotonta ruutata ulos kun pullo on alkanut vajeta, mutta onneksi pulloa äkäisesti heilauttamalla sisällön saa valumaan suuaukkoa kohti jonka jälkeen hoitsikkaa saa helposti tuserrettua kämmenelle. Tämän tuoksun maininnan sentään löysin eli tämän ainakin pitäisi tuoksua mustikalle ja päärynälle. Njääh, jos nuuhkisin tuotetta ilman että tietäisin mille sen pitäisi tuoksua, en kyllä välttämättä hoksaisi heittää arvausta mustikasta ja päärynästä. Tosin, kesken tämän naputtelun uteliaisuus heräsi ja menin pullolle oikein ajatuksen kanssa. Kauan kesti tuoksutella ennen kuin tajusin, että taitaa se eräs aromi on juurikin tuota päärynää. No, nämä on taas niitä hajuasioita, jonkun toisen mielestä tämä(kin) tuote voi tuoksua juurikin sille mitä kuvauksessa sanotaan.

No niin, sitten tähän loppuun ilmoitus pienestä tauosta. Meikäläisellä on tämä käsi alkanut taas oireilla siihen tapaan jotta saattaisi pukata sitä tenniskyynärpäätä. Sen vuoksi on nyt yritettävä minimoida rasitus eli blogistakin täytyy pysyä poissa, kommentteihin kyllä käyn vastailemassa mutta postaukset ovat nyt pannassa. Katellaan nyt siis vähän aikaa mille tämä oikutteleva raaja alkaa =)

4 kommenttia:

 1. Höh inhottavaa. Paranemista kädelle. Itsellä kerran ollut tenniskyynerpää ja se on pirullinen vaiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä on, paraneminen kestää kauan =/ Nyt kylläkin koputan varovasti puuta, ilmeisesti lääkevoiteilla läträily auttoi ja saatoin selvitä säikähdyksellä =)

   Poista
 2. Itsekin oon huomannut tuon, että kun tukka alkaa kaivata kampaajaa, niin normaalisti tehoavat hoitoaineet eivät riitäkään.
  Mulla on myös sama tilanne, latvat tuntuu olevan niin rutikuivat, että onneksi kampaaja-aika on enää alle 2vkon päässä!

  Voih, toivottavasti käsi alkaisi olla jo parempana :/.
  Itelläkin ollut niska-hartiaseutu jäätävässä jumissa jo maalis-huhtikuun vaihteesta, niin omien blogi-postausten lisäksi en ole muuten jaksanut juurikaan koneella istua, kun työpäivät on pakko sitä tehdä.
  Tämä on ensimmäinen viikonloppu pitkään aikaan, kun olen netissä tosissaan surffaillu ja blogeja ym. juttuja lukenut ja heti tuo valitettavasti kostautuu :(.
  Täytyy toivoa, että tuo kuitenkin olisi antautumassa, kun merkkejä on ilmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vieläkään varannut aikaa kampaajalle, oon niin laiska... =D Kyllä mä taisin selvitä säikähdyksellä ja nyt pitkästä aikaa naputtelin postauksenki blogiin.

   Poista