perjantai 11. maaliskuuta 2016

Tilauksia

Parit pienehköt tilaukset on tullut tehtyä viime aikoina, toinen Yves Rocherille ja toinen hyvinkin pitkästä aikaa Feeluniquelle. Katsotaanpa ensin se Yves.


Pahoittelut vasemmassa alareunassa näkyvästä möllykästä. En kuvatessa huomannut sen jäävän kuvaan ja en nyt vaan jaksanut alkaa keräämään koko satsia uusintaotokseen...

Se taisi olla karkauspäivän aikaa kun Yveksellä oli jokin kampanja, olisikohan se ollut -29 % tilauksen loppusummasta. Tuli sitten tilattua anti-age shampoota (tunnenpa itseni vanhaksi =D), magnolian tuoksuista suihkaria sekä yksi Monoï. Lisäksi tilasin kaksin kappalein putsareita ja nuo kolme minikokoista tuotetta (naamaputsari, sama kuin vieressä oleva isompi tuubi, shampoo ja suihkari) olivat tuotesetti jonka valitsin tilaajalahjaksi.

Tuon Monoïn tilasin jossain määrin uteliaisuudesta, miltä tuntuisi käyttää lempisuihkaria kun sen pullo on uudistunut... ;) Rehellisesti sanottuna mä hiukan järkytyin kun ensimmäisen kerran bongasin tämän pullon. Siis eihän Monoïn pulloa voi vaihtaa, ei vaikka uudessa tavaraa on 50 ml enemmän. 


Kattokaa nyt, eikös tuo vanha malli olekin jotenkin persoonallisempi ja sympaattisempi?

Sitten se Feeluniquen tilaus, jos oikein muistan, tuossakin oli jokin pieni aleprosentti joten satuin eksymään sivuille kreivin aikaan.


Voi että tämä kuva hivelee silmiäni, muutenkin kuin sisällön osalta. Tänään pääsin lähtemään töistä aiemmin ja pystyin kuvaamaan purkit päivänvalossa. Vaikka tänään alkoi lunta tulla oikein kunnolla, niin kevät, se on jo täällä!

Mutta, josko palattaisiin takaisin sisältöön... Vasemmalla takana on syväpuhdistava shampoo jota oon jo monesti himoinnut testiin. Sen vieressä on kasvojenkuorinta ja edessä taasen kroppakuorinta. Alunperin viskasin ostoskoriin Palmer's kuorinnan, mutta onneksi sivusto ehdotteli tätä Zoellan kuorintaa ja muistan joskus katselleeni tätä sillä silmällä. Eli ei muuta kuin kuorinta vaihtoon ja viimeistelemään tilausta.

Kivat tilaukset siis ja en malta odottaa jahka pääsen tuotteiden kimppuun, varsinkin Feeluniquen satsi on kiinnostava, toivottavasti eivät sitten osoittaudu tosikäytössä ihan susiksi...

6 kommenttia:

 1. Ihana purkki tuossa Zoellassa. Tästä lukisin mielelläni mietteitä, kunhan olet ehtinyt testailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo purkki on kyllä söötti =) Sitä käsituntumalla vähän testasin ja otan seuraavaksi käyttöön, iski nimittäin epäilys onko se sittenkään tarpeeksi kuoriva mun makuun.

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja täytyski monoita taas hankkia jemmaan

  VastaaPoista
 3. Tosi mielenkiintoinen tilaus Feeluniquelta! Kerrohan kokemuksia sitten :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrotaan, nuo molemmat kuorinnat lähtee seuraavaksi käyttöön (vaikka vanhempiakin olisi, mutta tiedäthän... ;D) joten kovin kauaa ei varmaan mene kunhan niistä turisen =)

   Poista