tiistai 15. maaliskuuta 2016

3 kipaletta vartalovoiteita + yksi valitettava roskistapaus

Aloitetaanpa yksilöstä, jonka olen käyttänyt jo aikoja sitten. Tai no, aikoja ja aikoja, kyllä se tämän talven aikana tuli käytettyä.Palmer'sin rasva oli erittäin mieluisa yllätys. Jossain määrin suhtaudun oliiville tuoksuviin tuotteisiin varauksella (en tiedä miksi, en edes muista törmänneeni mihinkään karmaisevaan tapaukseen ko. tuoksun saralla), mutta tämä tuoksui omaan nenääni mukavalla tavalla oliivilta. Voide oli suloisen vaaleanvihreää ja koostumus oli normaalia emulsiota tuhdimpaa. Harmikseni tuo voiteen koostumus ja todella jämäkkä muovipullo eivät vaan olleet kovin miellyttävä yhdistelmä. Tuota pulloa ei kovin paljoa voinut puristella ja saksilla tuota ei olisi saanut hevillä halkaistua, kyllä se olisi puukkoa tarvinnut. Sisälle siis saattoi jäädä jonkin verran voidetta valutussysteemistä (siis säilytys ylösalaisin) huolimatta.


Avonin passionhedelmä & pioni body lotion oli sitten kevyempi tapaus. Tuoksua en osaa kuvailla, tuo passionhedelmä ei kovin paljoa tuoksunut eli kukkaisen puolelle taidettiin mennä ja koin sen tuoksun tylsäksi. Tulipahan käytettyä, mutta en tätä hanki toista kertaa.


Tämä Yveksen voide oli taasen sellaista vähän tuhdimpaa kamaa ja tuoksustakin tykkäsin. En tiedä tuoksuiko tässä tuo shea vai mikä (jostain syystä itse ensin ajattelin kaakaopapua kunnes huomasin sanan 'shea'). Tuubin alareunassa mainostettiin tämän olevan 'eco tube', tässä on kuulemma käytetty muovia 25% vähemmän. Ilmeisesti tällaiset tuubit yleistyvät Yveksellä, viimeksihän tilasin mm. 2 kasvoputsaria ja niiden tuubit ovat myös tällaisia vähemmän muovia sisältäviä.

Mielessäni ajattelin, että ehkäpä tuubin seinämiä on ohennettu aikaisempaan verrattuna ja saattahan se sitäkin olla. Tuubin kahtia leikattuani minulle kuitenkin valkeni jotain...


Eli tässä sitä muovia ainakin on säästetty, tuubi ei ole sellainen suppilon muotoinen, vaan tuubi loppuu suoraan korkkiin. Ja ei pelkoa, tuo korkki ei lähde millään normaalilla kiskomisella irti, kokeiltu on ;) Tässä vielä vertauskuva mitä tarkoitin suppilon muodolla, monestihan tuubit ovat tämän tapaisia.


Loppuun vielä tunnustus joka suorastaan hävettää. Mulla on käynyt jo toisen kerran samalla tavalla tälle ihanalle Lushin Each Peach -hierontapalalle eli roskiin käy lopulta tie. Minä oikeasti rakastan tuon palan tuoksua, mutta jotenkin ne hierontapalat ei tule käytettyä loppuun. Tämä yksilö on odottanut jo roskista pitkään, mutta en ole vielä sitä hennonnut sinne viskata vaikka sinne se kuuluukin. Miksei tätä Each Peachia voisi valmistaa vaikkapa vartalovoiteena, sellaisen kanssa mulla ei olisi ongelmia. Että voi häpiä minnuu ja mistä vetoa, että vielä sorrun joskus kolmanteenki palaan just sen tuoksun vuoksi...


Niin ihana, mutta jostain syystä tähän ei vaan ole tullut tartuttua kovin tiuhaan..sniff.

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään Palmersin oliivituotteiden tuoksusta enemmän kuin niistä alkuperäisistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo testannut niitä alkuperäisiä, mutta tosiaankin tuossa oliivin tuoksu on sellainen mukavan 'vihreä' =)

   Poista
 2. Miulla on tuo passionhedelmä ja pioni -vartalosuihke (voide ja suihkugeelikin ehkä löytyy), joka sekin tuoksuu omaan nenään vain kukkaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä mietin, että toivottavasti mulla ei oo jossain jemmassa tuota suihketta, ei kyllä hevillä tulisi käytettyä =/

   Poista
 3. Samat fiilikset täälläkin ainakin tuosta passion & pioni sarjan vartalosuihkeen tuoksusta, oletin sen olevan paljonkin hedelmäisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan suihke tuoksuu samantyyppiselle kuin tuo voidekin eli auttamattoman tylsälle.

   Poista
 4. Voi apua! Kun mun mielestäni tuo Avonin passionhedelmä&pioni-sarja kuuluu siihen kategoriaan "parhaat tuoksut ikinä"! :D Mä tuoksutin tota vuosi sitten siitä kuvaston tuoksutäplästä ja heti palasin muistoissani kauas taakse... Tuoksu on lähes sama, kuin kaikkien aikojen tuoksusuosikkini, Escadan kesätuoksu vuodelta 2001 Fruit Punch. Tästä on hyvät muistot nuoruudestani. ;D Lisäksi Dolce & Gabbanan L'Impératrice on melkeinpä identtinen versio tuosta Escadasta.

  Välttele siis tuota D&G:ta. ;D Ja jos löydät suihkeen, sen voi kyllä lähettää vaikka mulle, jos ei kukaan huoli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua tosiaan, ei olis kyllä tuosta tullu mulla mieleen Escadan kesätuoksut =D Tosin, en muista oonko tuota mainitsemaasi tuoksua edes tuoksutellut...

   Poista