perjantai 5. helmikuuta 2016

Helmikuun LivBox

Tässä samalla olen odotellut josko tulisi ilmoitus Avonin pikku tilauksen saapumisesta, mutta se näytää olevan turha toivo vaikka paketti on jo aamupäivästä lähtien odottanut lastausta noutopisteeseen... Ajatuksena oli siis vilauttaa se tilaus tässä samalla, mutta olkoot sitten, haen paketin varmaan vasta maanantaina-siis jos se silloinkaan on löytänyt perille. Mutta, sitten siihen asiaan.


Minähän lopetin LivBoxin tilauksen joulukuun boksiin, tämän lunastin sitten keräämilläni pisteillä.


Sisältö näytti lupaavalta ja olipa mukaan ujutettu alekoodikin Salon24 -nettikauppaan.


Ranskalaiset pastillit olivat ihan kiva yllätys, en koskaan sano ei suklaalle ;)


Doven vartaloemulsion ja Sanexin käsivoiteen otin enemmän kuin mielelläni vastaan.


Cutrinin mömmöstä katsoin ensin jotta blääh, tämähän on jo tullut aikaisemmin. Vaan eipäs olekaan, eri tuote tämä on ja tällainen anti-frizzer on mulle enemmän kuin tarpeen. Myöskin Richin pieni shampoo oli mukava juttu.


Sally Hansenin geelilakka ja päällyslakka olisivat saattaneet olla ihan jees juttu jos tuo kynsilakka olisi ollut muun kuin ripulilörtsän värinen. Tosin, voisikohan tämä sävy olla sellainen jota ensin inhoaa syvästi, mutta sitten siitä alkaa jollain kierolla tavalla pitämään..? En tiedä, aika näyttää.


Lumenen minikokoisen yövoiteen käytän kyllä ilolla.


Muahan on pitkään jurppinut bokseista paljastuvat hammastahnat joten en riemastunut nähdessäni pienen tuubin sitä itseään. Sen sijaan hammasharja yllättäen ilahdutti, johtui varmaan siitä kun kerran katselin näitä harjoja kaupassa.

Kaiken kaikkiaan olin siis hyvinkin tyytyväinen boksin sisältöön parista hudista huolimatta. Periaatteessa voisin nyt jatkaakin LivBoxin tilausta, mutta epäilen ettei minulla ole ensi kuussa varaa maksella tilausta. Millaiselta boksi teidän silmissä näytti?

7 kommenttia:

  1. Onko tuossa hammasharjan varressa glitteriä? :O

    Aika moni monelle on tullut joko musta tai tuo sävy lakasta. Olisivat nyt voineet laittaa jotain punaista tmv. Mitäköhän sävyjä oli niissä IsaDoran geelilakoissa, kun niitä ei blogeissa ole vielä näkynyt (siis niitä mitä mie luen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tuli Isadoran lakat :) Mitä minäkin blogeja lueskellut, niin muissa näkynyt Sally Hansenin lakkoja
      http://maikinkotona.blogspot.fi/2016/02/livbox-helmikuu-2016.html

      Poista
    2. Juu, on tuossa hammasharjan varressa jotain glitteriä, siksi varmaan kuultuani näistä kaupassa sillä silmällä katselin =D

      Mä oon vissiin jotenkin kranttu, mitä oon nähnyt eri variaatioita lakoissa (siis sävyjen suhteen), niin mikään näkemäni ei oo oikein sykähdyttänyt. Mutta, pitää joskus testata tuo oma lakka kun oon kuullut kommentteja ettei se käytössä niin kamalan näköinen olekaan =)

      Poista
  2. Olihan tuo täyteläinen boksi eli siitä kyllä plussat.
    Vaan kyllähän tuo oli jälleen sellainen vähän perustylsä kuitenkin, vaikka monet tuotteet tuli mieluusti käyttöönkin (kerrankin YÖvoidetta !!!) :).
    Sellainen jees fiilis jäi kuitenkin :).
    Mullekin tuli tuo sama sävy lakasta, juuri lakkasin sillä ja ei se loppupeleissä kovin pahalta kynsillä näyttänyt! Aattelin että laitan glitter-topperin päälle, mutta valitsemani lakka olikin liian peittävä, niin jäi tuo sävy sen alle :D. Täytyy seuraavalla kerralla käyttää jotain muuta :).
    Peittävä oli! 1 kerroksella jo sai lähes peittoon, 2 laitoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki tuo glitter, itellä ei tullu ees mieleen =) Pitänee vaan valita ei niin peittävä glitterlakka, luulis mun jemmoista sellaisiakin löytyvän =D

      Poista