keskiviikko 16. joulukuuta 2015

3 x vartalovoide

Tämä ensimmäinen vartalovoide oli odottanut vuoroaan kylppärissä jo luvattoman pitkään ja sen vuoksi tämän koostumus oli ehkä muuttunut.


Tämä oli koostumukseltaan aivan kamalan juoksevaa ja muistelen alussa ainesosienkin olleen erkaantuneet. Tuo litku koostumus pistikin minut epäilemään ettei tämä ole ihan iskussa kaikilta osin, mutta koska tuoksu oli ok ja ihokaan ei reagoinut, käytin tämän alusta loppuun. Kosteuttajana tämä oli ihan ok, tosin talvella tämä ei ehkä olisi riittänyt jos iho olisi kuivunut liikaa.

Täytyy kyllä myöntää, että monta kertaa mieleni teki paiskata tämä roskiin, mutta päätin ottaa tämän oppirahoina eli kyllä vain välillä kannattaisi tehdä inventaariota ja katsoa mitkä ovat niitä vanhimmasta päästä olevia purnukoita. Niin, kannattaisi, arvatkaa vaan olenko moista katsausta tehnyt...


Tätä olen käyttänyt käsivoideversionakin ja tykkäsin tuoksusta jo tuolloin. Harmi vaan etten osaa kuvailla mille tämä tuoksuu. Näissä Crabtree & Evelynin pienissä pulloissa (isoja en olekaan testannut) on vaan huonona puolena muovin kovuus ja eipä tämäkään tainnut tehdä poikkeusta. Vaan hyvinhän tuon sain käytettyä. Kosteutustehot tässä olivat ihan ok.

Ainesosista ei ole kuvaa, mutta jokseenkin järkytyin kun huvikseni laskin kuinka monta niitä listasta löytyykään. Saatoin mennä laskuissa sekaisinkin, mutta n. 40 niitä oli. Tokihan lukemattomissa muissakin tuotteissa ainesosalista on pitkä kuin nälkävuosi ja tokihan niihin pitää laittaa kaikki mahdollinen eli loppupeleissä listan viimeisimpiä ei ole kuin nimeksi, mutta kyllähän tuollainen pistää miettimään. No, näin tupakoitsijana altistan kyllä itseni oikeasti vaarallisille kemikaaleille, mutta silti...


Tämä viilentävä kroppavoide oli tarkoitus käyttää kesällä, mutta se unohtui ja toisaalta eipä viime kesänä viilennystä olisi tarvinnutkaan. Typeränä korkkasin tämän sitten syksyllä. Ensimmäisellä kerralla taisin olla positiivisesti yllättynyt, en tuntenut viilennystä (joka kylläkin mun mielestä tuntuu viileyden lisäksi jollain tapaa kuumottavalta), ilmeisesti käytin voidetta niin vähän. Jatkossa huomasin sen, että auta armias jos lätkit tätä tuhdisti, niin kyllä kohta tunsi käyttäneensä viilentävää efektiä sisältävää voidetta. Sikäli jännä juttu ettei tämä fiilis tuntunut joka puolella kroppaa, ilmeisesti vain herkimmissä tmv. paikoissa. Useasti kirosin miksi korkkasin tämän viileään vuodenaikaan ja välillä jopa harkitsin lopun jemmaamista ensi kesään. En kuitenkaan mielellään säilyttele jämäpurkkeja, vaan käytän tuotteen ns. yhdeltä seisomalta, joten päätin kestää kuin nainen. Muutenhan tämä oli oivallista kamaa, kosteutti hyvin eli sikäli sopi syksyyn/talveen ja tuoksukin oli ihana. Mutta se viilennys..brrr.

Ja sitten vielä pieni potretti Avonin tilauksesta. Enpä muista milloin viimeksi olisin näin pienen tilauksen saanut aikaan. Tilasin kuitenkin itselleni jotain kun työtoveri tilasi kauttani itselleen tuotteita.


Elikkäs, vasemmalta oikealle: hajuvesi, kylpyvaahto, sy-voide ja jalkakuorinta. Ei paha tilaus ollenkaan, hyvä minä!

Ja sitten vielä yksi hehkutus. Mä oon aina pitänyt kaupasta nimeltä Puuilo, sieltä löytyy yllättävän paljon kivoja juttuja. Onneksi kauppa on toisella puolella kaupunkia, nyt sieltä nimittäin löytyy vartalosuihkeita joille olen menettänyt sydämeni..joko arvaatte?


Pakkohan mun oli yksi kotiuttaa, oi että <3

8 kommenttia:

 1. Tuo Avonin jalkakuorinta on ihanaa, olen sitä hamstrannut ennen kuin loppuu varastoilta, kun ensi vuonna tulee taas joku toinen tuoksu.

  VS on valloittanut aika monen kaupan O.o
  Löytyy Anttilasta, Seppälästä, Carlsonilta, Glitteristä, nyt tuli Puuilo yllätyksenä :D Ihme, että Sokoksilta ei vielä löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä tuoksutellu tuota jalkakuorintaa, mutta oletan sen olevan ihana =) Hyvä vaan että valloittaa kaupat, Puuilossa hintakin oli kohdillaan 13,90€. Muistelen nähneeni Anttilan mainoksen jossa niiden hinta oli hurjat 19,90€.

   Poista
 2. Tein tänään ekan tilauksen avonille ja tilasin myös samoja kun sie.Vs tuotteet ovat ihania ja onneksi löytyy jo monesta kaupasta.Tykkään itekki tuosta love spell tuoksusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuo Puuilo ottaisi myyntiin myös vartalovoiteet ja hajuvedet =) Tosin vähän epäilen...

   Poista
 3. Onko minkä hintaisia puuilossa nuo VS:n tuotteet?
  Harmi kun Kuusamossa ei liikettä ole, Kajaanissa asuessa siellä tuli käytyä useinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli ihan kohdillaan, 13,90€ per pullo =)

   Poista
 4. Noita VS-tuotteita löytyy Kärkkäiseltäkin ilmeisesti! Miehen sisko vinkkasi mulle siitä jokin aikaa sitten, mutta en ole itse päässyt vielä todistamaan tuotteita omin silmin :D.
  Voi ei, tuo Puuilo ei oo kovin monen kilometrin päässä meiltä... :D Onneksi en oo itse vähään aikaan siellä käynyt, mies tosin käy siellä välillä tiheämmin... Saa nähdä, pitääkö mun ängetä mukaan seuraavan kerran :p.

  Ja vinkkinä noiden vanhojen kroppavoiteiden käyttöön; suihkuvoiteena!
  Ei tarvi turhaan heittää roskiin, kun voi edes jollain tavalla käyttää :).
  Mähän nyt sinnittelin yhden voiteen tuolla lailla, kun se haju oli vaan niin järkyttävä... Suihkussa meni ja kyllä se sielläkin vähän kosteutti ihoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan Kärkkäisellä vartalovoiteita ja hajuvesiäkin..apua, ehkä parempi etten mene edes katsomaan =) Mä en välttämättä osais käyttää kroppavoiteita suihkuvoiteena, tulis ehkä olo ettei paikat puhdistu tarpeeksi =D

   Poista