lauantai 28. marraskuuta 2015

Mutta, missä on aloe..?

Figs & Rougen lähinnä yöhuulirasvana käyttämäni Aloe & Mint tökötti alkaa lähestyä loppuaan. Tosin, sen verran sitä on vielä purkissa etten ihmettelisi vaikka about kuukauden päästäkin sutisin sitä vielä huuliini...


Aiemmin olen käyttänyt granaattiomenaisen version tästä (juttua täällä ja täällä) ja kuten jutuista käy ilmi, tykkäsin siitä. Niin olen tykännyt tästäkin, tosin jossain vaiheessa aloin kyllästyä tuohon minttuisuuteen vaikka mintun tuoksusta pidänkin. Nyt kun muistelen, ehkä pari kertaa huulilla tuntui jotain ihan pientä kihelmöintiä johtuen epäilemättä tuosta mintusta. Onneksi tuota ei tuntunut sen enempää, en nimittäin hirvittävästi välitä moisesta tunteesta vaikka tässä tapauksessa se olikin hyvin pieni tuntemus.

Sitten tuohon otsikkoon ja tässä tarvitsen teidänkin apua. Kysymys siis kuuluu..missä on purkin kannessa hehkutettu aloe..?


Muutaman kerran tavasin ainesosia ja ei, silmiini ei sattunut millään mitään mikä edes viittaisi aloeen. Lopulta jopa googlettelin tuotteen sisältämiä ainesosia, ehkäpä aloe veralla on olemassa jokin alias josta minulla ei ole hajuakaan? Vaan ei, en siltikään löytänyt sitä. Katsokaa nyt tätä listaa ja kertokaa onko jokin näistä aloe? Nimittäin jos ei ole, niin millä hemmetin logiikalla se on tuotteen nimeen ympätty..?


2 kommenttia:

  1. Hah onpa jännää, ehkä on vaan haluttu huijata tolla aloella, kun se kuulostaa tehokkaalta? :D Söpö purkki silti.

    VastaaPoista