sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kasvojuttuja ja Yveksen tilaus

Tästä kasvojen puhdistusgeelistä oon kyllä kertonut ja hehkuttanut aikaisemminkin, mutta hehkutetaanpas vielä uudemman kerran.


Tämähän on tarkoitettu kuivalle tai erittäin kuivalle iholle, mutta kyllä vaan meikäläisen epäpuhtauksia kukkiva naamakin tästä tykkää. Tämä ei nimittäin jätä mitään rasvaista fiilistä iholle, tämä vaan puhdistaa hyvin, mutta niin ettei iho kiristele pesun jälkeen. On siis oivallinen tuote pintakuivuuteen taipuvaiselle iholle.


Niin ikään Yvekseltä oli tämä geelivoide kasvoille. Odotin tämän olevan enemmän  geelimäistä kuin voidemaista, mutta kyllä tämä oli enemmän tuota jälkimmäistä. Oikeastaan tämä oli yllättävän tuhtia vaikka sekaiholle/rasvaiselle iholle oli tarkoitettu. En oikein tiedä mitä tästä tykkäsin, nimittäin muistelen (mutta minun muistiinhan ei ole aina luottaminen) välillä miettineeni lisääntyikö epäpuhtaudet ihollani tämän käytön aikana. Tosin jos lisääntyi, saattoihan syynä olla jokin muukin asia kuten esmes syömingit. Eli ihan ok tämä oli, mutta en tätä varta vasten tilaisi, ilmaislahjana kyllä ottaisin vastaan ja käyttäisin. Tämä muuten taisikin olla jokin kaupanpäällinen jos nyt oikein muistan...

Sitten yllätyksekseni sain käytettyä yhden sy-voiteen! Tämä oli minikokoinen eli se selittänee asian, mutta silti yllätyin ;)


Tämä Cliniquen tapaus on tullut LivBoxista ja ensin olin vähän pettynyt, olinhan saanut vastaavan boksista jo aiemmin. Vaan eipä hätää, joku jossain sanoikin ettei tämä ole sama versio. Tämä oli kevyempää kamaa kuin edeltäjänsä ja tästä kyllä tykkäsin vaikkei tämäkään nyt mitään radikaalia tehnytkään silmänympäryksille.

Sitten vielä tilaus jonka tein Yvekselle, olihan mun nyt ihan 'pakko' saada testiin tämän vuotisia joulutuotteita.


Hiukan huvitti tilauksen sävymaailma, kylläpä putelit rimmaavat niin hyvin yksiin ihan tuota ilmaislahjaa myöten. Eli 3 suihkaria tuli tilattua plus 2 käsivoidetta. Ilmaislahjaksi valitsin suihkuöljyn, ans kattoo käytänkö sitä itse vai luovutanko miehelle, hän kun tykkää talvisin käyttää tuollaisia suihkuöljyjä. Seuraavaksi pitäisikin tehdä tilaus Avonille ettei vaan kosmevarastot millään pääsisi hupenemaan. Lisäksi tilasin pienen palkinnon itselleni hajuveden+kroppavoiteen muodossa. Syy palkitsemiseeni on aika mieletön juttu, minähän olen ollut jo jonkin aikaa määräaikaisessa työsuhteessa, mutta nyt työpaikallemme tuli haettavaksi vakinaisia virkoja ja minua onnisti. Niin kuin kaikki tietävät, on vakinainen työ nykypäivänä todellinen lottovoitto joten kyllä olen palkintoni ansainnut ;)

8 kommenttia:

 1. Onnea vakipaikasta! Hyvin itses palkitsit! ^_^ Noita vois iteki tilata Yvesiltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kunpa vaan tämä palkinto tulisi pian, taitaa postin lakko vähän viivästyttää..no, hyvää kannattaa odottaa!

   Poista
 2. Tuhannesti onnea vakituisesta työstä! =)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut vakityöstä! ^_^
  Nettikaupat on itellä nyt pannassa postilakon takia, jospa vielä ennen joulua ehtisi jotain tilaamaan :)
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä tilasin Avonilta ja paketti tuli suht sukkelaan, tosin Matkahuoltohan kuljetuksen hoitikin. Mietin kyllä jumittiko joku tuossakin, näin paketin saapuneen samaan kaupunkiin, mutta vasta seuraavana päivänä se saatiin kuljetettua noutopaikkaan.

   Poista
 4. Oikein paljon onnea vakipaikasta!! ^_^ Todella mahtavaa kyllä nykypäivänä!
  Hitsi kun nuo Yvesit näyttäisi niin kivoille... Mutta tuhlasin jo tässä kuussa niiiiin paljon kosmetiikkaan, että nyt taitaa jälleen jäädä nuo joulutuotteet (ja Lushin joulutuotteet) väliin, tosin täytyy sitten katsastaa alemyynnit läpi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Mutta hei, nuo Yvekset ei maksa kovin paljoa eli siinä mielessä voisit tuhlata... ;)

   Poista