tiistai 17. marraskuuta 2015

Ihanan tuoksuiset shampuut

Aikoja sitten vannoin etten enää koskaan osta mitään jättilekaa shampoota/hoitoainetta, mutta vannomatta paras kun eteen sattuu liian houkutteleva tapaus.


Joskus kesällä (tai milloin lie, ei muista...) bongasin Avonilta verbena&peppermint-shampoon ja huikeasta 700 ml koosta huolimatta minun oli pakko tilata tämä testiin, rakastanhan verbenan tuoksua ja piparminttukin on niin ihanaa. Minä kyllä olisin tilannut pienemmän putelin vaikka samaan hintaan, mutta eipä tuolloin sellaisia ollut myynnissä. En kyllä tiedä onko nytkään.

Shampoo oli ihan jees ja tuoksustakin tykkäsin kovasti, mutta harmaita hiuksia meinasi aiheuttaa tuo pullo siinä vaiheessa kun sisältö alkoi huveta. Kylläpä sitä sai puristella olan takaa ja korkkiakaan en saanut paljain käsin irti helpottaakseni käyttöä. Kyllähän tuon korkin olisi jollain Moralla saanut kammettua auki, mutta ihan sellaiseen en lähtenyt. Eli tällaista valtavaa pönttöä en kyllä enää osta, pienemmässä kaavassa tätä voisinkin joskus tilata.

Sitten toinen mukavan tuoksuinen shampoo ja sen kaveri hoitsikka, molemmat minikokoisia tuotteita LivBoxista.


Tosiaankin shampoon tuoksusta pidin paljon, se oli jollain tapaa hedelmäinen(?). Hoitsikkaa on vielä jäljellä, mutta harmillisesti se ei tuoksu samalle kuin kaverinsa. Sen tuoksu on vaan..tylsä. Hommansa nämä kumpikin hoitivat ihan hyvin, tosin hoitoaineelle taitaisin antaa vain arvosanan 'ok'.

Ja sitten vielä kolmas shampoo, jopas näitä onkin meikäläisellä kulunut... Tämä poloinen oli odotellut käyttöään jo aika kauan.


Muistelen Timotei-merkin olleen myynnissä joskus muinaisina aikoina ja sittenhän se tulla tupsahti takaisin. Mutta hetkinen, onko tämä merkki enää markkinoilla, jostain syystä en nyt havannoi nähneeni näitä..? Shampoona tämä oli ok ja tuoksukin oli ok, tosin ei mikään sellainen joka olisi herättänyt mitään ihastuneita huokauksia.

Ja viimeisenä yksi hoitoaine eli aiemminkin hehkuttamani Yveksen hoitsikka. Pääsääntöisesti en välttämättä enää esittele aiemmin blogissa esiteltyjä tuotteita johtuen 'kuukauden kulutettujen' esittelyn lopettamisesta/tauolla olosta, mutta ihan fiiliksen mukaan heittelen juttua niistä vanhoista tutuistakin.


Aikaisemmin kerroin tämän olevan yllättävän hyvä hoitoaine ja kyllähän tämä sitä on. Jotenkin nyt vaan en ollut ihan niin innoissani-tosin enpä kyllä ole vähään aikaan ollut hirvittävän innostunut mistään hoitoaineesta..hah. Ei tämä kyllä kovin huono voi olla sillä tuossa aiemmassa jutussahan mainitsen Tigin hoitsikan olleen surkea Yvekseen verrattuna. Eli kyllä voisin ostaa vielä kolmannenkin tuubin jossain vaiheessa, mutta ei nyt ihan heti, kaupat ovat pullollaan kokeilemattomia hoitoaineita ;)

12 kommenttia:

  1. Tuota Avonia taisi tulla pienissä pulloissa heti seuraavassa tai ainakin toisessa kuvastossa, kun tuo julkaistiin, nyt sitä saa niin shampoona kuin hoitoaineenakin. Mutta nuo isot pullot on kyllä maailman epäkäytännöllisempiä kapistuksia suihkussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä suunnittelen tilausta Avonille ja ajattelinkin josko tilaisin ainakin sen hoitsikan pienemmässä pullossa =)

      Poista
  2. Ostin ihan vasta ton Avonin verbena-shampoon ja hoitsikan. En oo ihan varma, tykkäänkö tosta hajusta. :D Toi Yvesin hoitsikka on tosi hyvä mun pitkille hiuksille! Ja hajuki on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taasen en välitä kovin paljon tuosta Yveksen tuoksusta vaikkei se pahakaan ole =)

      Poista
  3. Apua mä en varmaan koskaan sais käytettyä noin isoa shampoopulloa loppuun, kyllästysin jo ennen puoltaväliä. :D Timoteita tosiaan oli ainakin silloin kun mä olin lapsi, siinä oli tosi kiva raikas tuoksu. Näitä uudempia versioita en ole itse bongannutkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä kyllästyminen meinasi iskeä..onneksi mies taisi käyttää tuota muutaman kerran, mutta olihan siinä silti hommaa =D

      Poista
  4. Ostin vähän aikaa sitten Timotei hoitoainetta Euromarketista, muualla en ole nähnyt. Ostin halvinta mahdollista mutta yllätyin miten kiva tuoksu siinä olikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin tuon Timotein Citymarketista, pitääkin yrittää muistaa katsoa onko siellä vielä näitä myynnissä =)

      Poista
  5. Mulla on tuo Avonin verbena-hoitis (ja shampootakin on tosiaan 250ml pullossa nyt myynnissä :)), mutta en itse ihan niin tulisesti rakastunut tuoksuun :D. Mutta ihan ok se oli kuitenkin ja melko hyvin hoitava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, mä nimittäin aion tilata tuon hoitsikan testiin =)

      Poista
  6. Minun mielestä tuo Timotei-merkki on just saapunut Tokmanniin? Tai onko siitä jo puoli vuotta.. ehkä?
    En oo kyllä nähnyt sitä ollenkaan missään normi ruokakaupassa...
    :)

    Mulla kuluu shampoot ja hoitoaineen niin hitaasti etten vain ymmärrä miten muut kuluttaa niitä jopa pari tai kolme kuukaudessa :O Ehkä se johtuu siitä etten käytä paljon hiusmuotoiluaineita :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelen nähneeni Timoteita jo ainakin vuosi sitten kaupoissa, jos ei jo aiemmin. Pesen hiukset päivittäin ja hiukset on pitkät (yli olkapäiden) eli sen vuoksi ainakin mulla shampoota kuluu =) Mutta en mäkään sentään saa tuhlattua kolmea täysikokoista kuukaudessa =D

      Poista