keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Ja sitten niitä suihkutuotteita

Elokuussa tuli tursoteltua aika paljon suihkugeelejä, tosin osa meni käsisaippuakäyttöön ja yksi tuote (tosin ei suihkari) päätyi lopulta vallan roskiin.


Yveksen omena-tähtianis suihkugeelin pullo oli nätti kuin karkki, mutta valitettavasti tuoksu ei huumannut minua, se vaan oli jotenkin tylsä. Ja nyt tuli osittainen blackout, mutta olen 99% varma että juurikin tämän käytin osittain käsisaippuana.


Sen sijaan tämä meni suurilta osin satavarmasti käsisaippuakäyttöön, osan ehkä taisin käyttää ihan suihkun puolella. Oi onneton tätä minun muistia... Mutta niin, tämä on kyllä sellainen vuodenajasta riippuvainen suihkugeeli. Aikoinaan tilasin tätä pullollisen ja tuolloin talviaikaan rakastuin tuoksuun täysillä. Tilasinkin 2 pulloa lisää, mutta kas kun joskus keväällä/kesällä otin toisen pullon käyttöön, ei tuoksu jotenkin tuntunutkaan hyvältä. Niinpä kolmannen pullon kohdalla päätinkin etukäteen laittaa ainakin osan käsisaippuaksi. Nyt vaan sitten huomasinkin tuoksun olevan jälleen kerran kiva eli tämä on ehdottomasti viileämpien vuodenaikojen tuote ;)


Body Shopin Virgin Mojitoon oletin rakastuvani, mutta eipä tällainen liikaa viinalle tuoksuva suihkari saanutkaan minua puolelleen. Onneksi en innostunut hankkimaan sitä vartalotuoksua vaikka sitäkin niin kovasti himoitsin...


Lidlin Orange Skylle annan ison peukun, kuka nyt voisi vastustaa appelsiinin tuoksuista suihkugeeliä? No en minä ainakaan ja tätä tarttee ostaa toinenkin puteli.


Rehellinen karhunvatukka tuoksuna toimii mun nenään joten kovasti tykkäsin myös tästä Bottega Verden tapauksesta.


Kerran Prisman alehyllyyn tupsahti Born to Bion tuotteita ja mm. tämän mansikkaisen suihkugeelin ostin kokeiluun. Oon käyttänyt aiemmin mangolle tuoksuvan version ja siitä en tykännyt. Ajattelin kuitenkin antaa merkille toisen mahdollisuuden, mutta valitettavasti petyin tämänkin kohdalla. En pitänyt tuoksusta yhtään vaikka toki tämä mansikalle tuoksui. Joku siinä vaan tökki. Plussaa annan koostumuksesta verrattuna mango-versioon, muistelen nimittäin mangon koostumuksen olleen liian lirua mun makuun, tässä mansikassa se oli jämäkämpää.

 

Ja sitten se roskiin mennyt tuote. Ei, minä en vaan opi käyttämään näitä suihkujellyjä, en sitten millään. Nyt otin avukseni pesukukan ja musersin aina palasen jonka yritin piilottaa kukan sisään. Kyllähän se onnistui, mutta luvattoman usein se pieni liukas luikku onnistui tipahtamaan kukan uumenista ja lopulta huomasin vältteleväni koko tuotetta. Tulin siihen tulokseen että purkki sisältöineen tulisi lojumaan suihkuhyllyssä tyhjän panttina luvattoman kauan joten päätin armahtaa sen. Muutenhan tämä oli ihan ok, tuoksu menetteli (oli tosin hiukan tylsä mun makuun), mutta jatkossa en kyllä osta näitä jellyjä ollenkaan.

8 kommenttia:

  1. Apua, saisinpa mäkin suihkugeelejä näin paljon loppumaan, meillä menee miehen kanssa varmaan kaksi kuukautta, että saadaan kahdestaan sellainen 250ml:n pullo kulutettua. :D Johtuu kyllä siitä, että mies käyttää usein myös palasaippuaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jossain oon hyvä, niin suihkugeelien lotrauksessa ;) Palasaippuat ovat kyllä suorastaan ärsyttävän riittoisia =D

      Poista
  2. Mä oon kyllä sitä mieltä, että markkinoilla on aivan liian vähän rehellisen appelsiinin ja mandariinin tuoksuisia suihkugeelejä! :D Kyllä sitä sitrussettiä on joka lähtöön, mutta se ei oo sama kuin aito appelsiini tai mandariini.... Tosin tuo Cien on tuosta listasta ainoa, jonka tuoksusta mulla ei ole tietoa. :D

    Joidenkin Lushin "pala"tuotteiden/purkissa olevien tuotteiden kanssa käy just sillä tavalla, että se murustuu/liukuu aina niin pieniksi paloiksi tai tuhoutuu suurimmaksi osaksi suihkun lattialle, että lopulta palasta riittää ihan vain pariin käyttökertaan. :D Tai niin mä aina jotenkin ne onnistun tuhoamaan. :D Voisin kuvitella, että tää jellykin kestäis mun näpeissä joku kolme kertaa.... Itseasiassa mullahan on tuollainen jemmassa, täytyykin kokeilla talveen mennessä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla tuota Lidlin suihkaria, ei paljoa maksa joten ei harmita jos se ei olekaan sun makuun tarpeeksi appelsiininen =) No niin, alahan testaamaan jellyä ;)

      Poista
    2. Kävin juuri Yves Rocherin sivuilla taasen ja tulipas sut mieleen, kun muistin just tän postauksen. ;)

      http://www.yves-rocher.fi/control/category/~category_id=1510ad?numPerPage=48

      Poista
    3. Eikä, pakkohan tuo on tilata testiin =D

      Poista
  3. Nuo jellythän voi tehdä suihkareiksi, kun mikrossa sulattaa ja lisää jotain suihkugeeliä ja tilkan vettä :). Muistaakseni jostain netin syövereistä löytyy ohjettakin siitä :).
    Ja ite oon myös käsisaippuana jellyjä käyttänyt :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, eipä ois itellä moinen tullu mieleenkää! Hah, voin kuvitella kuinka käsisaippuana olisin sadatellut sitä liukasta käsistä karkaavaa lötköä... ;D

      Poista