keskiviikko 26. elokuuta 2015

Rakkaustilaus

Tiedätte varmasti, että on olemassa tilauksia ja tilauksia. Nytpä sitten vilautan teille kumpaakin sortimenttia. Aloitetaan siitä ns. tylsemmästä eli ihan vaan tilauksesta.


Eihän tämä tilaus tietenkään mitenkään patatylsä ollut, mutta tämä nyt vaan koostui sellaisista varastoa täydentävistä tuotteista. LivBoxin mukana tuli koodi jolla sai tehtyä tilauksen Dermosilille postikuluitta ja päätin tarttua tilaisuuteen.

Takana vasemmalla on outlet -osiosta bongattu vartalonkuorinta ja niitähän kuluu aina. Sen vieressä on syväpuhdistava shampoo joka tulikin tarpeen, edellinen vetelee viimeisiään. Shampoon vieressä taasen on kuorinta-aine kasvoille jota oli pakko jo testata. Nyt kyllä harmittaa etten rohjennut tilata toistakin tuubia, tämä nimittäin sisältää pieniä kuorivia rakeita ja niitä on paljon eli on yllättävän hyvä kuorinta. Edessä sitten miehelle kasvovoide ja tuon minikokoisen suihkarin/shampoon lunastin hänelle pisteillä joita tästä tilauksesta kertyi. En jaksanut jättää pisteitä odottelemaan (saattoi sinne muutama hullu piste kyllä jäädä) koska en tiedä milloin seuraavan kerran tilausta edes tekisin.

Ja sitten se tilaus joka oli sisällöltään ihan puhdasta rakkautta, oi että!


Niin hyvää ettei sanotuksi saa...


Tilauksen syy oli Victoria's Secretin Pear Glacé -vartalosuihke. Mulla on joskus ollut pullollinen ko. vartalovoidetta ja jo tuolloin päätin, että joskus hankin vielä tämän suihkeenkin. Aika pitkään sinnittelin kun noita tuoksuja on muutenkin, mutta nyt sitten huomasin tämän olevan pienessä alessa ja tartuin tilaisuuteen. Alunperin mietin tilaavani vain tämän ja lisäksi harkitsin minisetillistä Victoria's Secretin vartalosuihkeita, mutta sitten tulin järkiini, onhan näitä tuoksuja jo ihan tarpeeksi... Vaan kas, kuten huomaatte, vieressä pönöttää sitten toinen kroppatuoksu Benettonilta jonka sitten tilasin uteliaisuuttani, sekin kun oli alessa. Harmi vaan että näin äkkiseltään kokeiltuna Benetton ei sykähdyttänyt, mutta ans kattoo mitä tykkään kunhan ihan kunnolla kokeilen sitä. Sen sijaan tuo Victoria's Secret..kannatti kyllä tilata!


Possibilityltä tilasin hurmaavan kuuloisen Lemon Cheesecake kuorivan suihkarin. Noo, eihän nämä tämmöiset meinaa oikeasti kuoria millään, mutta tuoksun vuoksi halusin testata ja juuri tämä oli tarjouksessa, tavallinen suihkugeeli olisi maksanut paljon enemmän. Ihan ok tuoksu, mitä tuossa kädelle nopsaan tursotin ja pesin sillä kätöseni. Ja sitten tuo Treacle Moonin One ginger morning..tässä on tuoksu jota rakastan palavasti. Oon käyttänyt tätä suihkaria yhden pullollisen vuosia sitten ja menetin tuoksulle sydämeni. Muistaakseni tilasin sen Pretty.fi:stä, mutta harmikseni ko. kauppa lopetti tämän myynnin. Saatavuus olikin sitten heikossa hapessa, ehkä tätä olisi voinut jostain päin maailmaa tilata, mutta kalliiksi se olisi tullut. Voinette siis arvata riemuani kun huomasin NordicFeelin myyvän tätä. Meinasin tilata toisenkin pullon, mutta sitten iski pihiys. Kyllä kuulkaas harmitti oma pihiyteni kun pullon suusta nuuhkaisin, edelleenkin rakastan tuoksua! No, onneksi postarit tuonne ovat sen verran halvat (3,50 €) eli ei tee tiukkaa joskus tilata lisää. Niin ja yli 59 euron ostokset toimitetaan postikuluitta ja kuten tiedämme, ei tuollaisen summan tuhlaaminenkaan tee tiukkaa... ;) Tällä kertaa en tuhlannut tuollaisen summan edessä, mutta seuraavalla kerralla saatan tempaista.


Ja toki mun oli saatava Victoria's Secretiltä vartalovoidettakin ja tätä haistellessa mietinkin, miksen hanki näitä useammin. Toki pelkästään näitten käyttäminen tulisi kalliiksi, mutta kyllä kait sitä silloin tällöin voisi hemmotella itseään, tuoksut näissä kun ovat vaan niin <3 Tuo pallukka on sitten Eosin huulirasva jollaisesta oon monesti ajatellut, että saatanpa hankkia sellaisen sitten joskus. Nytkin katselin näitä sillä silmällä, mutta suht kova hinta piti mut aisoissa. En tiedä mikä kohtalo puuttui peliin, mutta kassalle mennessäni sain huomata sen, että kun ostokset ylittivät tietyn summan, pystyin ostamaan tiettyjä tuotteita alennettuun hintaan. Ja kas, yksi tuoteryhmä oli Eosin huulivoiteet. Eihän se alennus tainnut olla kuin about 2 euroa, mutta sillä oli nyt väliä-varsinkin kun kyllähän tämä tuntui kohtalon oikulta ;)

Sellaisia tilauksia tällä kertaa, onko teillä kokemuksia joistakin tuotteista? Niin ja kai teilläkin tulee tilauksia ja tilauksia?

10 kommenttia:

  1. Mie tilasin hiljattain sen vs vartalotuoksusetin minikokoisena ja myös vartalovoidesetin miniversioina =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, kuulostaa hyvältä! Kunpa noita minisettejä olisi useampia versioita, siellä taisi olla vain se yksi (vai olikohan toinenkin, mutta ei sillä hetkellä ollut saatavilla). Kyllä mua edelleenkin minisetti himottaa, sellaiset pienet pullot kun saisi kulutettuakin inhimillisessä ajassa =)

      Poista
  2. Mä pyrin tekemään vain the tilauksia. :D Ne normit haen tylsästi kaupasta. :D Mutta joo todella käsitän eron. ;)

    VastaaPoista
  3. Tykkään tosi paljon tosta Shea Body Scrubista kun iho tuntuu ihanan kosteutetulta suihkun jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääk, toivottavasti ei tee kovin klähmäistä oloa! Tosin mullahan on tapana kuoria ensin ja sen jälkeen vielä pestä suihkarilla =)

      Poista
  4. Mun pitäisi tehdä iHerbiin sellainen tylsä tilaus, olen vitkutellut jo pari viikkoa sen kanssa, ei vaan huvita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisällytä tilaukseen jotain ei tylsää, johan alkaa tekemään mieli tehdä tilausta ;)

      Poista
  5. Oih, ihanan näköinen ja houkutteleva tuo NordicFeel-tilaus <3
    Oon kyllä katellu kyseistä kauppaa (VS-tuotteiden takia), mut vielä en oo retkahtanut, mun nuo tuotteet on niin riittoisia, että yrittää nyt entiset ensin käyttää pois :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua alko pelottaa tuon himoitsemani suihkeen vuoksi, se on outletissä joten apua jos sitä ei enää olisikaan saanut... No, rehellisesti sanottuna en ensimmäisenä huomannut sitä että se on varsinaisesti outlet-puolella, alehinnan vaan bongasin ja päätin että nyt, nyt minä sen hankin ;D

      Poista