maanantai 24. elokuuta 2015

4 x kasvot

Heinäkuussa loppuun turahti useampikin kasvoille suunnattu tuote joista siis nyt juttua. Katsotaanpas ensin Feeluniquesta tilaamaani Yes To -sarjan kasvojenkuorintaa.


Yes To Tomatoes oli päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorinta, mutta minä kyllä yllätyin tämän tehoista ja en tiedä olisiko naamani tykännyt kyttyrää jos tätä joka päivä olisin käyttänyt. Kuorintarakeet olivat pieniä, mutta niitä oli suht paljon. Tämän kyllä pistän korvan taaksen ja tilaan toistekin. Tuoksu tässä oli mun nenään sellainen vihertävä, ehkä tämä sitten tuoksui vihreille tomaateille, kuka tietää... ;)


Avonin Nutra Effects kasvovesi oli ihan ok, tosin tässähän oli alkoholia (vaikka näyttäisi soveltuvan myös herkälle iholle) jota en hoksannut tarkistaa tilatessani.  No, ei tuo näin kesällä mitenkään kasvoja kuivattanut, mutta alkoholin vuoksi jätän tämän kyllä jatkossa väliin. Tätä piti ravistella ennen käyttöä (kuvassakin näkyy pohjalla tuollainen maitomainen vaalea alue), mutta jos muistan oikein, ravistamista ei mainittu pullon kyljessä ja kyllä se mun mielestä olisi hyvä mainita. Tietysti voi olla niinkin että mä vaan olin niin sokea ja en huomannut moista mainintaa...


Niin ikään Avonilta tämä ruusu&minttu&kamomilla geelimäinen putsari. Kiva perustuote jonka tuoksussa kyllä havaitsin häivähdyksen minttua. Miinusta kierrekorkista, klipsukorkki sen olla pitää!


Ja sitten vielä ihanainen piparminttuinen Dabba. En nyt huomannut tämän tekevän mitään erikoista iholleni, mutta tuoksuun tykästyin vaikka se vahvasti hammastahnan mieleen toikin. Mutta tätä oli kyllä mukava suihkia kasvoille, nyt mulla onkin käytössä Dabba jonka tuoksu on niin kamala, että ehkä nakkaan sen roskiin. Aiemmassahan Dabassa oli alussa ongelmia tuon pumppusysteemin kanssa ja tuolloin mainitsin tässäkin olleen alussa niitä onkelmia. Onneksi jatkossa pumppu toimi niin kuin pitikin.

6 kommenttia:

 1. Tuossa Nutrassa se ravistele teksti löytyy kun avaa takaetiketin :D
  Samaa mieltä kierrekorkeista, niin hankalia käyttää :/

  VastaaPoista
 2. Yes to -tuotteen on ihania, itse olen käyttänyt porkkanaa ja mustikkaa. Tosi toimivia tuotteita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän sarjaan täytynee tutustua vieläkin paremmin =)

   Poista
 3. Dabbassa tuoksu ei ole välttämättä ykköspointti; mulla on siankärsämö koska ihoni on akneen taipuvainen. Siankärsämö auttaa tositosi hyvin, mutta haju on karsea! :D Tai olen jo aika tottunut siihen, aluksi en pitänyt yhtään. Mutta ei se mitään, kun auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, juurikin tuo Dabba lensi mulla roskiin ;) Mulle kosmetiikan käyttäminen pitää olla miellyttävää ja siankärsämön kanssa niin ei käynyt, sen käyttäminen oli suorastaan vastenmielistä. Jossain määrin tuoksuun tottui, mutta ans olla jos pidit taukoa..ai kamala =D Toisaalta harmittaa etten hampaat irvessä käyttänyt pulloa loppuun (ja säännöllisesti), ties vaikka se olisi auttanut mullaki epäpuhtauksiin =)

   Poista