perjantai 28. elokuuta 2015

Kropalle kuorintaa ja kosteutusta

Jokunen aika sitten (hups, onhan siitä kulunut jo vuosi!) testasin Yveksen purkissa olevaa vartalokuorintaa oliiviversiona ja minusta se oli ihan ok kuorinta. Siksipä odotin tältä persikkaiselta versiolta aika paljon.


En kuitenkaan pitänyt tästä paljon, kuorinta olisi saanut olla tehokkaampi ja tuoksukin taisi vähän tökkiä. En nyt muista tuoksuiko tämäkin sellaiselle väljähtäneelle persikalle, tämän sarjan suihkari nimittäin tuoksui mun nenään sellaiselta. Edelleenkään tuollainen purkkisysteemi ei ole kätevä suihkussa, tosin ehkä tämän version kanssa en joutunut taistelemaan niin paljoa kuin oliivisen version kanssa. Ehkä mulla on haba kasvanu..hah! ;)


Niin ikään Yvekseltä oli tämä sitruskukkainen vartaloemulsio. Mähän tykästyin hiiteen tämän sarjan suihkugeeliin ja luulin tykästyväni tähänkin. Käytössä vaan tämän tuoksu ei tuntunutkaan niin kivalta, ei ainakaan heti vartalolle levityksen jälkeen. Iholle asettuessaan tuoksu muuttui paremmaksi, mutta siltikään en osta tätä toiste. Kosteutustehot tässä kyllä olivat ihan ok.


Terre d'Ocin minikokoinen argan body butter tuli joskus aikoja sitten LivBoxista. Jännä juttu, tuoksusta mulle meinas tulla mieleen Monoï vaikkei tämä kyllä sille tuoksunutkaan. Niin ja appelsiininkukillehan tämän piti tuoksua... Tämä oli todella tuhtia/rasvaista tavaraa, tämän olisi kyllä voinut käyttää talvella, mutta tahdoin vihdoinkin käyttää tämän pois.

Aukaisumekanismi tässä oli erikoinen ja en olisi sitä hoksannut ilman (muistaakseni) Ostolakossa-blogin Virven vinkkiä. Äidyinpä jopa kuvaamaan videon purkin aukaisusta (arvatkaa menikö muutama versio mönkään..no meni tietysti) joten tässäpä tämän blogin ensimmäinen video. Ans kattoo saanko sen liitettyä tähän...


4 kommenttia:

  1. Muistan kuinka moni oli menettäny hermot tuon purkin avaamisessa vaikka lopuksi tosi helppo ja kätevä avata.Mulle tuo aukasu oli tuttua pastillirasiasta nii tiesin enkä menettänyt hermoja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista miten räpelsin tuon ensin auki, ehkä vaan taivuttelin reunoja... ;D

      Poista
  2. Noista yvesin kuorinnoista ehdottomasti parhaalta tuoksuu se oliivi, kakkosen tulee vanilja. Persikka on tosiaan vähän valju, mutta itse tykkään kyllä noiden koostumuksesta tosi paljon ja kuorivuus on just passeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä vaniljaa en oo testannu, ehkä testaan jos tulee hyvä tarjous vastaan =)

      Poista