sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Voidetta ja öljyä kasvoille

Minä tunnen jatkuvasti törmääväni kasvovoiteisiin jotka ovat ihan ok, mutta eivät siltikään saa minua innostumaan. Todettakoon kuitenkin tässä välissä se, että tällä hetkellä mulla on käytössä kaksi voidetta joista jopa pidän ja se on ihme se! Mutta, tämä Avonin liposomihoito oli tosiaankin tylsimys ja huokaisin helpotuksesta kun purkki saavutti loppunsa.


En edes tiedä mitä liposomihoito tarkoittaa, mutta ihan normaali kasvovoiteen koostumus tässä oli. Jossain vaiheessa ajattelin käyttää loput kropalle, ihan vain päästäkseni tästä eroon, mutta vaivihkaa se sitten kasvokäytössä loppuikin. Enpä tiedä saakohan tätä edes enää Avonilta, vaan haitanneko tuo...

Kerran Yvekseltä tilatessani sai ensimmäisen ostokorin tuotteen ilmaiseksi. Mietin jonkin aikaa otanko jonkin 'järkevän' tuotteen vaiko jonkun sellaisen, jota tahtoisin testata, mutta jota itse en ostaisi korkean hinnan vuoksi. Päädyin sitten jälkimmäiseen vaihtoehtoon.


Yksi himotuksen syy oli myös kaunis lasipullo, kyllähän tätä katteli mielellään =)


Koen Riche Crèmen vähän sellaisena iäkkäämpien tätien sarjana, mutta mikäpä estää kokeilemasta heidän ikäluokalleen suunnattuja tuotteita.


Tämä 'kauneuseliksiiri' eli ihan vaan kasvoöljy sisältää kolmeakymmentä arvokasta öljyä. Yveksen sivuilla tätä kuvataan tällä tavalla:

Arvokkaita, syvävaikutteisia öljyjä sisältävä ravitseva hoitotiiviste elvyttää ihon luonnollista kuulautta ja silottaa hellävaraisesti ryppyjä ja juonteita. Iho saa välittömästi uutta samettista pehmeyttä ja säteilevää heleyttä.

Käytin tätä silloin tällöin, päivittäin käytettynä öljy olisi varmastikin ollut liikaa iholleni. Tuoksua en osaa kuvata, se oli ihan ok vaikken siihen hirvittävästi ihastunutkaan. Kyllähän tämä tuntui kivalta iholla-niin kuin öljyt tuppaavat tuntumaan, mutta loppujen lopuksi en innostunut tästä kovin paljoa. Huomasin sitten senkin, että avattuna säilyvyys oli muistaakseni vain 6 kk joten päätin ronskisti käyttää loput vartalolle kun tiesin etten keväällä ja etenkin kesällä öljyä kasvojani. Toimi siinäkin hommassa moitteettomasti ;)

Miinusta pullo saa annostelunsa vaikeudesta. Jos tuota kaatoi suoraan kämmenelle, meinasi öljy alkaa valumaan pullon reunaa pitkin. Aloinkin tekemään niin että painoin kämmenen tiukasti vasten pullon suuta ja nopealla kaatoliikkeellä 'dippasin' öljylänttejä tarpeellisen määrän kämmenelleni.

Eli vaikka tämä oli ok, niin en tahtoisi tällä erää käyttää tätä toiste. Ehkä parinkymmenen vuoden päästä kuuskymppinen minä innostuisikin tästä, sitten kun itsekin olisin jo sellainen vähän iäkkäämpi täti ;)

2 kommenttia:

 1. Ihanan houkutteleva toi YR:n kasvoöljy! Mutta tosiaan, jos öljy on liian paksua, se on vaan rasite. :D Mä oon käyttäny kasvoille nyt pari kertaa yöksi The Body Shopin Shea-öljyä, kun sitä on mulla vielä paljon jäljellä. Vartalolle en oo jaksanut lätkiä, vaikka on sen verran viileää, että varmasti imeytyis vielä vartalolle moitteetta.

  Nyt muuten täytyy sanoa deodorantista, kun niistä oli joskus puhetta, että nyt käytössäni oleva ACO Natuvive vetelee viimeisiään. Oon ottanut sen käyttöön 6.5. :D Tavaraa on 50 ml eikä se muutenkaan oo kauhean riittoisaa, jopa mun mielestä tuntuu että justhan mä sen vasta korkkasin. Edellinen 60 ml Ziajan deodorantti taas oli erityisen riittoisa, niin siksikin ehkä tuntuu, että toi nykyinen loppuu liian pian. Mut mulla on vähän päinvastainen ongelma kun sulla, oisin tosi mielelläni käyttänyt tota ACOa vielä vaikka kuukauden, se toimii ja siinä on järkyttävän ihana tuoksu!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paksua tuo öljy ei ollut =) Hauska yhteensattuma muuten, tänä aamunaki mietin tuota mun nykyistä deodoranttia, se nimittäin tulee loppumaan ens kuun aikana..! Se edellinenhän kesti ikuisuuden... Mulla tuo ainaki johtuu siitä omasta tavasta miten on tottunut dödöä pyöräyttämään kainaloihin ja nykyinen purkki annostelee paljon eli ei ihme jos loppuukin nopeammin =)

   Poista