tiistai 17. helmikuuta 2015

Shampohita

Oi että tällaiset 'ihan jees'-postaukset ovat tylsiä, mutta minkäs teet jos tuotteista ei ole juuri mitään sanottavaa. Kuten arvata saattaa, tämä(kin) postaus on juuri sellainen.


Elikkäs, tämä KC Professionalin Four Reasons syväpuhdistava shampoo oli ok eli teki sen mitä pitikin. Tuoksu oli mieto, mutta olisi kyllä voinut tuoksua enemmänkin. Pakkauksen ulkonäkö oli ihan hauska kaikesta sekavuudestaan huolimatta, muistankin joskus suihkussa läträtessäni lukeneeni mitä purkin kylkeen olikaan painettu =)


Oon kyllä ihan varma, että otin tästä pullosta kuvan silloin kun se oli täysi. Kuvaa ei vaan sitten löytynyt mistään. No, tuote oli tommosta punertavaa mitä pohjalla näkyy ja tuoksukin oli kirsikkainen. Tätä Goldwellin shampoota olisi voinut käyttää suihkugeelinäkin, mutta mitäpä siitä tulisi jos meikätäti alkaisi lotraamaan shampoota kropallekin, siinä loppuis pullo suht sukkelaan ;) Tämä pesi hiukset hyvin, jos muistan oikein (tai paremminkin vertaan tällä hetkellä käytössä olevaan vastaavaan shampooseen), niin tämä jätti hiukset inasen narskuvan tuntuisiksi.


Ja yksi hoitoainekin on tullut käytettyä. Tämän ostin siltä ihanalta Prisman alehyllyltä ja ihastuinkin tuoksuun pullon suusta nuuhkittuani. Suihkussa tämä sitten ei tuoksunutkaan niin voimakkaasti kuin olisin halunnut, liekö syynä se kun olin aina ehtinyt käyttää muita tuoksuvia suihkutuotteita ennen tätä. Tehoon petyin myös, tämä ei ollut tarpeeksi hoitavan tuntuinen (varmasti silikonittomuus teki osansa), tosin käytön aikaan en ollut vielä käynyt kampaajalla leikkauttamassa kuivia latvoja pois joten ehkä se teki osansa. Mutta, en tiedä ostaisinko tätä toiste (ja en kyllä tiedä myydäänkö tätä enää).

4 kommenttia:

  1. Four Reasons hiustuotteet ovat olleet mulle vähän pettymyksiä, tuntuu ettei hoitoaineet tee hiuksille oikein mitään. Mutta tuota XZ karpalohoitoainetta olen aina välillä tykännyt käyttää, harmi jos tämä on poistunut valikoimista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaankaa ole poistunut valikoimista, tänään kaupassa mömmöhyllyn ohi kiitäessäni silmäkulmastani näin jotain XZ:n karpalotuotteita =)

      Poista
    2. "mömmöhyllyn ohi kiitäessäni"
      Eikä!!! Oonkohan väsynyt tai jotain, mutta sulla on niiiiin ihana tyyli kirjottaa! Täällä taas hörähtelen. :D

      Poista
    3. Voiko maanantai mukavammin alkaa kuin hörähdellen =D

      Poista