keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Vähän tylsähkö seerumi

Vihdoinkin viime kuussa sain otettua käyttöön jossain vaiheessa LivBoxista tulleen Favoran kasvoille tarkoitetun seerumin.


Kosteuttava seerumi lupasi tehdä paljon mukavia juttuja iholle.


Mutta tiedättekös mitä, mulle tämä kyllä jätti jokseenkin neutraalin fiiliksen.


Käytin tätä kosteusvoiteen alla ja varmaankin tämä toi pientä lisäkosteutusta iholle. Sitä en tiedä vahvistiko tämä ihoani (millä tapaa sen vahvistumisen edes pitäisi näkyä..?), mitään muutoksia en ainakaan pärstässäni huomannut. Myös pullosta on annettava pieni miinus. Pumppupullo on äärettömän hyvä asia, mutta läpinäkymätön pakkaus on siitä ikävä ettet tiedä milloin tuote turauttaa viimeiset pisaransa.

Hintakin tälle pienelle 15 ml pullolle on järkyttävä, se huitelee parinkympin tietämillä. Huhhuh, en muuta sano. Kaiken kaikkiaan itse en tätä hankkisi, mutta tiedän kyllä joidenkin tykästyneen tähän.

8 kommenttia:

 1. Jännä lukea tästä muunkinlainen arvio, moni tästä tosiaan on tykännyt, sillä INCI on ilmeisen hyvä. 15ml:n pullo on tosiaan pieni, kyllä seerumiltakin sitä normia 30ml:n kokoa odottaisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tätä kirjoittaessa googlettelin tätä ja silmiin pistikin Karkkipäivä-blogissa ollut maininta sisällön hyvyydestä =) Mutta mä nyt olen vähän tällainen vastarannan kiiski ;)

   Poista
 2. Samaisesta Livboxista minäkin tämän sain. Sinnikkäästi käyttelin loppuun, mutta ei tää iholleni kyllä yhtään mitään tehnyt. Lienee sanomattakin selvää että en ostaisi. Favoran tuotteista pidän kyllä muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä oli tosiaankin pieni pullo, jos olisi ollut isompi, olisin saattanut käyttää tätä kropallekin vain saadakseni tuotteen loppumaan. Favoralla on kyllä hyviäkin tuotteita, esim. käsivoiteesta oon tykänny.

   Poista
 3. Kyllä tuosta mullekin jäi vähän hailakka fiilis.... Ehkä pientä kosteutta juu, mutta ei mitään, mikä saisi mut ostamaan tän.

  PS. En oo taas varmaan moneen kuukauteen lukenu mitään blogeja paitsi yhtä aina välillä, nyt tässä juuri alottelen sun tekstien kirimistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsä mikä tylsä, ei voi mitään =) Nonnii, onnea luku-urakkaan =D

   Poista
 4. Tämä oli tosiaan sellainen perus ok seerumi, mutta myös itselläni kului tosi nopeaa loppuun. En kyllä itsekään ostaisi uudelleen, ellei sitten sattuisi joskus kunnon alennukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en varmaan ostais kunnon alennuksellakaan =)

   Poista