lauantai 21. helmikuuta 2015

Puuteria, puuteria

Mun lempipuuteri oli aikoinaan se Lumenen valopuuteri vaaleassa rasiassa, mutta tokihan sen valmistus jossain vaiheessa lopetettiin. Vaan ei hätiä mitiä, Lumene toi sitten markkinoille uuden valopuuterin jossa oli myös useita eri sävyvaihtoehtoja, tuossa aiemmassa kun oli vain se yksi ja ainut eli läpikuultava.

Olin käyttänyt Oriflamen niin ikään läpikuultavaa puuteria, mutta jostain syystä en tykännyt siitä (nyt se on mulla käytössä ja en edelleenkään rakasta sitä) joten päätin hankkia ihan uuden puuterin ja päädyin tähän Lumeneen.


Tuleeko muuten kellään muulla Lily Lolo-viboja tuosta koukeroisesta L-kirjaimesta..?


Minähän pidän läpikuultavista puutereista sen takia ettei tarvitse pähkäillä sävyn kanssa liikoja. Mutta kuten sanoin, tässä uudessa sarjassa oli useampi sävy ja jouduin miettimään mikä olisi se oikea minulle. Päädyin Hunajamaitoon ja hyvinhän tuo passasi lärviini.

Tässä kaksi eri kuvaa sävystä, en nyt enää muista kumpi oli oikeamman sävyinen, hyvä minä... ;)

 

Puuteri on nyt käytetty loppuun, mutta harmikseni minun on todettava etten ihastunut tähän täyttä häkää. Ja valitettavasti en enää muista mikä sen ensimmäinen pettymys on, voi kunpa olisin kirjoittanut aatokseni johonkin ylös, aikojen saatossa kun tulin kuitenkin suht sinuiksi tämän puuterin kanssa. Yritin pinnistellä muistiani ja ehkä (ja tähän kannattaa suhtautua suurella varauksella) tämä puuteri ei ollut mun makuun tarpeeksi hienojakoista. Tietysti vika voi olla vipassakin, jossakin vaiheessa testasin Oriflamen puuterin vippaa ja se taisikin toimia paremmin kuin Lumenen oma.

Mutta eniten minua sapetti rasia. Näin huonon näön omaavana puuterirasian peili pitäisi saada tarpeeksi lähelle kasvoja, mutta Lumenessa homma ei toiminut ollenkaan. Tässä vertailukuva Lumenen ja Oriflamen rasioista.


Tosiaankin vasta käytännössä huomasin kuinka hankala on tuollainen rasia jonka peiliosa ei taivu riittävästi taaksepäin, kun yrität tuoda peilin tarpeeksi lähelle kasvoja, tuppaa tuo pannuosa tökkäämään tyyliin leukaan tahi nenän alapuolelle ja näin ollen et saa peiliä tarpeeksi lähelle nähdäksesi kunnolla. Tämänkään vuoksi en mielelläni ostaisi tätä puuteria toiste.

Mitenkäs te muut huonon näön omaavat, oletteko te törmänneet tällaiseen ongelmaan?

6 kommenttia:

 1. Enpä oo koskaan tullut ajatelleeksi, mutta totta hitossa tolla peilin asennolla on merkitystä, eihän noin pystysuorassa olevaa saa millään omien kasvojen lähelle tarpeeksi. Muuten tykkään tuosta Lumenen rasiasta, siinä Estèe Laudermaista henkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ollut ajatellut ennen tätä =) Ja tämän myötä tajusin sen ettei ostotilanteessa moista ominaisuutta pääse edes tarkistamaan, eihän puutereissakaan ole näitä rasioita testereinä.

   Poista
 2. Mulle tuli kans Lily Lolo viboja heti kun näin tuon koukeroisen L:n! :D

  VastaaPoista
 3. Juu tuli lily lolot mieleen :D jännä, että en ole koskaan oikein kiinnittänyt huomiota peilien taipuvuuteen: käytön puuterirasian peiliä vain jos meikkaan ratikassa tms jolloin eniten ärsyttää peilin likaisuus. Äärettömän epähygienistähän se on säilöä sisientä puuterin päällä mutta se sentään estää sen peilin likaantumisen. Joku saisi keksiä tähän ratkaisun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan jokin välikansi poistaisi tuon probleeman, mutta oliskohan syynä kustannukset (tai rasian koon suurentuminen välikannen johdosta) kun eivät ole moista ideaa alkaneet toteuttamaan =)

   Poista