keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kolminkertainen Yves

Yves Rocher taitaa olla yksi suosikkimerkeistäni, onhan tämä jo 71. postaus merkin tuotteista ja mikä jottei, kyllä Yves osaa kehitellä hintaansa nähden kelpo tuotteita. Tosin ainahan sekaan mahtuu pieniä pettymyksiäkin ja yksi sellainen tuli nyt vastaan.


Tällä seerumilla on tykkääjänsä, mutta jotenkin vaan en itse tähän ihastunut.


Tämä seerumi lupaa mattapintaistaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia ja ei tämä siinä hommassa täysin susi tainnut ollakaan. Mutta jokin tässä vaan alkoi jossain vaiheessa tökkiä, ehkä se oli tuoksu josta en niin välittänyt tai ehkä se oli tuotteen väri joka oli sellaista hennon beigeä/kellertävää. En tiedä, joistakin tuotteista ei vaan pidä ja sille ei voi mitään.

Mutta onneksi tuo tuote oli poikkeus ja kaksi seuraavaa käytettyä Yveksen tuotetta eivät tuottaneet pettymyksiä.

Jälleen kerran yksi vanha tuttu käytetty eli kasvojen kuorinta-aine jonka hinnan ja laadun hyvästä suhteesta jaksan aina toitottaa. Kuorintatehot voisivat siis olla inasen paremmat, mutta edullinen hinta antaa moisen pikkuseikan anteeksi.


Nonnu se kerran kehui tätä tuotetta ja painoin sen heti mieleeni. Ja oi, eipä hän turhaan kehunut, tämähän oli aivan ihana putsari! Tuote on tarkoitettu kuivalle tai erittäin kuivalle iholle, mutta mun sekaiho joka taitaa olla vähän pintakuiva, tykkäsi kyllä tästä. Tämän jäljiltä iho tuntui puhtaalta ja mitään ikävää kiristävää tunnetta en havainnut. Kympin tuote siis ja tätä ostan ehdottomasti jatkossakin =)

4 kommenttia:

 1. Hei onnea Yves saavutuksesta, tuolla tekstimäärällä niiden pitäisi jo palkata sinut tai ainakin lähettää muutama tuote. ;) Itselläni ei ole ylläolevista tuotteista mitään kokemusta, mutta kaimani suosittelema putsari kiinnostaa minuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain saisivat jotenkin palkita meikäläisen ;) Putsaria kannattaa ehdottomasti kokeilla =)

   Poista
 2. Mulla on tuosta putsarin Nutritive Vegetal-sarjasta kasvovesi ja kasvovoide, kaikki ovat tosi hyviä kuivalle iholle :)

  VastaaPoista