torstai 11. joulukuuta 2014

Valloittava kaura-suklaa

Työpaikkani lähellä olevassa Prismassa on eräs aarrehylly jolle minä usein suuntaan. Kyseisessä hyllyssä on myynnissä poistuvia tuotteita tyyliin puoleen hintaan ja useimmat niistä tuotteista ovat kosmetiikkaa. Monen monta löytöä olen sieltä tehnyt, nyt harmikseni mokoma hylly ei ole aikoihin saanut uutta täytettä. Pah. No mutta, kerran bongasin sieltä Herbinan kaura-suklaa vartalokuorinnan ja toki mun piti ostaa se testiin.


Suklaalle tuoksuvat kosmetuotteet ovat sellaisia joihin suhtaudun hiukan varauksella, suklaa joko tuoksuu niissä hyvältä, tai sitten pahalta. Mutta oih ja voih, tässä tuoksu oli aivan ihana, ehkäpä tuo kaura jotenkin tasapainoitti suklaisuutta. Siis aika herkku tuoksu ja tykästyin kovin siihen. Ja entäs se kuorintateho? No, siihenkin tykästyin todella paljon, tämä nimittäin kuori älyttömän hyvin. Mulla olikin tarkoitus hamstrata näitä alehintaan lisää, mutta jotkut muutkin olivat löytäneet nämä (no ylläri... =D) ja niinpä näitä ei ollut enää jäljellä kun itse suuntasin askeleeni kauppaan. No, ei se mitään, ei kai tämä mikään lopetusuhan alla oleva tuote ole..? Eli kyllä, tätä aion ostaa toistamiseen =)

Toisenkin kuorinnan olen käyttänyt eli tämän tutun Yveksen kuorinnan.


Tätä oon ylistänyt jo niin monta kertaa etten enää kehtaa hirmuisesti tätä kehua. Tai no, ehkä vähän, tämä siis on todella hyvä kuorinta eli kokeilkaahan (ellette ole jo kokeilleet) =)

6 kommenttia:

  1. Minäkin rakastan yhden Prisman kosmetiikka-alehyllyä! :) Harmi, ettei sellaista ole joka Prismassa. Mutta en kyllä tajua, miten voi olla koko ajan niin paljon valikoimista poistuvia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti tarttevat tilaa uusille tuotteille... =) Alehylly on kyllä kosmehamsterin taivas =D

      Poista
  2. Käydään sitten samalla hyllyllä. ;) Täältäkin Prismasta löytyy moinen, viimeksi lähti mukaan Nivean silmänympärysvoide. Ne oranssit hintalaput niissä tuotteissa on niin nannaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne hintalaput hypnotisoi..'ooh, kuinka halpaa, pakko ostaa!' ;D

      Poista
  3. Oooo, täytyypä pitää silmät auki tuon Herbinan suhteen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa =) Muistelen nähneeni nyt jonkun jouluajan pakkauksen jossa olis tuo ja jokin toinen kaurasuklainen tuote...

      Poista