maanantai 15. joulukuuta 2014

Itsensä lahjomista..taas!

Mun harrastus näyttää näemmä olevan kosmetiikkavuoren kasvatus, ei suinkaan pienennys. Meinaan jotta onpas taas tullut tilailtua... Yvekselle piti tehdä jälleen kerran tilaus (pitäsköhän mun pitää pieni lakko ko. puljun suhteen?) ja tämmönen satsi sieltä tuli.


Suihkaria, naamaputsaria, vartalonkuorintaa (tämän valitsin tilaajalahjaksi), kasvojenkuorintaa ja sitten pieni pullo Moment de Bonheur L'Eau hajuvettä jonka nakkasin ostoskoriin ensimmäisenä ja sain sen sitten puoleen hintaan. Pientä närkästystä herätti Yveksen laskutus, edellisen tilauksen laskun eräpäivä oli tämän kuun lopussa ja jotenkin ajattelin taktikoivani niin ettei tämän tilauksen eräpäivä osuisi tämän kuun loppuun. Ja kilin kellit, mulla oli sitten 2 Yveksen laskua maksettavana... No, onneksi ei ollut huimista summista kyse.

Sitten suunnittelin tilaavani Feeluniquelta vähän Crabtree & Evelyniä, mutta päädyin lopulta tekemään tilauksen Escentualille...


Vasemmalla oleva setti sisältää 6 minikokoista käsivoidetta ja tää oli 'pakko' tilata kun oli sen verran hyvässä tarjouksessa, olisko ollut ihan puoleen hintaan. Ja tuota limited edition -settiä oon himoinnu jo jonku aikaa. Kynsiviila oli jokin kaupanpäällinen.


Tämän setin tulemista hiukan jännäsin, tilaushetkellä en nimittäin tiennyt törmääväni ensimmäiseen ko. merkin käsivoiteeseen jota en tuoksun vuoksi voisi käyttää ja mietin että ei kai vaan se ryökäle ollut tässä setissä. No, olihan se, pahus. Vaan toisaalta, nytpä voin testata oliko se mun testaamani tapaus jokin maanantaikappale vai onko tuoksu tosissaan susi. Btw, heti sen jälkeen kohtasin myös toisen Crabtree & Evelynin käsivoiteen jonka tuoksu on mun makuun karmaiseva. Niistä sitten juttua ensi kuun loppuvien tuotteiden yhteydessä.


Voi että, voiko olla söpömpää rasiaa ja se on vieläpä ihan metallinen! Tätä ei takuulla heitetä roskiin!


Näitä mun oli pakko hetimiten tuoksutella ja voi hyvänen aika sentään, nämä ovat aivan järjettömän ihanan tuoksuisia! Jos jotain haluatte testata tältä merkiltä, niin kipin kapin tilaamaan tämä setti ennen kuin se myydään loppuun. Voin kuvitella kuinka traumatisoitunut olen jokaisen tämän setin tuubin loppumisen jälkeen..ja ei, en nyt ole sentään niin hullu että lähtisin tilaamaan näitä varastoon, aion kestää sydäntäsärkevät tunteet kuin nainen ikään ;)

Nämä eivät sen sijaan ole tilattuja tuotteita, mua kohtasi kerrankin arpaonni ja voitin Lushilta tällaiset kivat tuotteet =)


Elikkäs, Father Christmas kylpypallo joka tuoksuu Snow Fairylta..omnom! On muuten melkonen jötkäle tuo kylpypallo ja mietin mitenkähän saisin siitä palasia irti ilman suurempaa sotkua. Meillä kun ei ole kylpyammetta eli tuo pitää käyttää jalkakylpyihin. Palleron lisäksi sain täysikokoisen Dream Cream käsi- ja vartalovoiteen. Ei hassumpi palkinto siis =)

Luulisi mun nyt rauhoittuvan joulua kohden tilailujen suhteen, mutta kyllä mua vähän kutkuttelee tilauksen tekeminen Sunrise Cosmeticsille, siellä on nimittäin ilmaiset postarit yli 15 euron ostoksille tämän kuun loppuun asti. Mutta, mitään megalomaanista tilausta en ole suunnittelemassa eli koetan hillitä itseni mahdollisimman hyvin... ;)

4 kommenttia:

  1. Pientä kosmekateutta tuosta Crabtree & Evelynin LE-setistä. :D

    VastaaPoista
  2. Oii, näyttääpä kivalle taas!
    Ja ihanaa, kun muillakin on vähän karannut mopo käsistä :D.
    Itse raastan veitsellä nuita Lushin kylpyjuttuja suoraan jalkakylpyastiaan ja säilytän niitä minigrip-pusseissa, ei tule isompaa sotkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkasen joo karkasi... =D Sunrise Cosmeticsin tilaus jäi sitten tekemättä kun eräs pitkään miettimäni tuote olikin loppunut =/ No, saas nähdä innostunko sitten jostain muusta puljusta tilaamaan... ;)

      Poista