lauantai 25. lokakuuta 2014

Ja sitten ne suihkugeelit...

Niin kuin arvata saattaa, sain kulutettua viime kuussa useamman suihkugeelin eli nyt juttua niistä.


Minikokoinen Crabtree & Evelynin ruusuinen suihkugeeli oli ihan ok ja ruusun tuoksusta pitävät varmasti tykkäisivät tästä. Entäs tuo pullo, voi suloisuutta! Ensin ajattelin josko säilyttäisin tämän pullon reissuja varten, mutta toisaalta mulla on tyhjiä minipulloja ihan tarpeeksi ja tässä pullossa oli kyllä pieni miinus... Pullo oli nimittäin suht jämäkkä ja kun siihen yhdistää ei niin lirun suihkarin, oli tämän rutistelu suht hankalaa hommaa =/


Tämäkin oli minikokoinen suihkugeeli Crabtree & Evelyniltä ja tässä oli pullon+sisällön suhteen sama ongelma kuin tuossa ruusuisessa tapauksessa. Tuoksu oli tässäkin ok, tosin tykkäsin kyllä tämän Avocado blaa blaan tuoksusta enemmän siinä käsivoiteessa.


Athenasin suihkari oli pettymys tuoksultaan. Harmi kun pullo meni jo aikoja sitten roskiin enkä muistanut kirjata ylös mille tämän piti tuoksua. Muistelen kuitenkin tässä olleen maininnan 'black iris'. 


Niin ikään Athenasin suihkari tämäkin ja pahoittelut, tämänkään tuoksukuvausta en muista. Tämä oli kuitenkin huomattavasti parempi kuin tuo edellinen tapaus.


Bottega Verden bambu-suihkugeeli oli ihan ok, tuoksu oli 'vihreä' ja mieto. Koin tämän kuitenkin inasen tylsäksi vaikka tuoksu tosiaankaan ei ollut mitenkään huono.


Tällaisen Yveksen suihkugeelin oon käyttänyt aikaisemmin ja petyin tuolloin siihen. Niinpä tämä yksilö menikin rehellisesti käsisaippuaksi, mitäpä sitä suotta itseään kiduttamaan suihkussa ;)



Tämän kuorivan greippisaippuan kohtalo oli lopulta roskis. Ensimmäisenä lensi roskiin tuo kangaspalanen, en ymmärtänyt sen funktiota käytännössä. Käsitin kyllä sen että kangas oli se kuoriva juttu, mutta en ymmärtänyt miten sitä voisi näppärästi käyttää. Saippuassa se ei helpolla pysynyt jos yritit hieroa kroppaasi kankaanlipare saippuan ympärillä. En tiedä olisiko homma toiminut niin, että kankaalla olisi hinkannut saippuaa ja sen jälkeen olisi putsannut kankaalla kroppaa. Hitaalta hommalta kyllä tuommonenki kuulostaa joten nou thänks. Muutenhan tämän saippuan olisi sitten voinut käyttää, mutta oudoksuin sitä kun tämä ei muistini mukaan vaahdonnut paljoa ja tuoksukin oli tylsä. Tuoksu oli ehkä laimennut pitkässä säilytyksessä, mutta lopulta tosiaankin päätin viskata tämän roskiin, se kun vaan pyöri tyhjän panttina suihkun hyllyllä.

5 kommenttia:

  1. Harvemmin soi syyttää tuotteita liian jämäköistä pulloista. Mutta on kyllä tuskaa koittaa puristaa jämäkkää tuotetta ulos, jos pullo ei anna yhtään periksi. :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä, Crabtreet yllättivät minut täysin. Tai ehkä mulla on huono haba ;D Erityisesti tuo tympäsi kun mulla on oikeassa kädessä ollut jo tovin tenniskyynärpää, ei varmaan oo tykänny näistäkää turisteluista... =P

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintosia suihkareita! :)

    Mullakin on tuo YR:n Été, onneksi vain 50 ml pullossa, ja tuo vaaleanpunainen Athenas vartalovoiteena. Molempien tuoksuun petyin minäkin. Eikä mua itseasiassa yhtään kiinnostaisi enää käyttää tuota Athenasin vartalovoidetta, se on ihan paskaa suoraan sanottuna... :P :D

    VastaaPoista
  4. Ai noi Athenakset oli vielä 400 ml, apua! :D

    VastaaPoista
  5. Äläpä muuta sano, kunnon lekoja =D

    VastaaPoista