lauantai 20. syyskuuta 2014

Naamikset

Viime kuussa loppunsa kohtasi 3 kasvotuotetta joista 2 on ennestään tuttuja tapauksia tässä blogissa. Aloitetaan nyt vaikkapa niistä tutuista ja kaikista tutuin taitaa olla tämä Yveksen kuorinta-aine.


En tiedä montako tällaista tuubia oon jo käyttänyt, mutta sen tiedän että jatkossakin tulen käyttämään. Vaikka kuorintatehot voisivat olla pikkasen paremmat, on tämä siltikin hintaansa nähden hyvä tuote. Kai tätä joksikin luottotuotteeksikin voisi jo kutsua =)


Mádaran kasvovettä olen käyttänyt pullollisen jo aiemmin ja tuolloin totesin (linkki ko. postaukseen) voivani käyttää tätä toistekin. Aikaisemmalla kerrallahan mietin oliko tämä vaiko kasvovoide syy siihen kun kerran huomasin ettei kasvoissani tuntunutkaan sitä tavanomaista ryyhkäisyyttä. No, tämä ei ainakaan ollut ihanan ilmiön aikaansaaja, nyt en huomannut ko. vaikutusta. Ja en muuten tiedä oliko se silloin käyttämäni kasvovoidekaan 'syyllinen', kyllä mä uskon kyseessä olleen joku ohimenevä ihon kiltteyskohtaus ;)

Tykkäsin kyllä tästä nytkin, mutta jonkinlainen kyllästyminen tähän tuli, olin varmaankin käyttänyt 2 pulloa liian lyhyen ajan sisään. Tiedättehän te sen vaihtelunhalun... Voisin kyllä käyttää tätä jatkossakin, mutta vähään aikaan en tule tätä hankkimaan.


Tämä Yveksen verigreippinen vitamiinikasvosuihke oli vähän sellainen turhake eli tuote jota on kiva käyttää, mutta ei mitenkään välttämätön. Olihan tätä mukava suihkia kasvoille kesällä, mutta tuollainen pumppusysteemi ei taasen ollut kovin mukava. Aerosolipullot ovat paljon parempia, niiden suihke kun on tasaisempi kun taasen tällaisessa Yveksen kaltaisessa tapauksessa neste jossain määrin roiskuu naamalle. Loppua kohden tämä myös alkoi jotenkin falskaamaan johtuen kai nesteen vähyydestä. Käsittääkseni pumppusysteemi ei mennyt rikki, mutta kun se ei saanut pumpattua tarpeeksi tuotetta kerralla, osa taisi jotenkin valua suuttimesta ulos ja sen vuoksi tuo painallusnupikka oli aina läpeensä märkä. Kuten arvata saattaa, tätä en ostaisi toiste, en ainakaan tällaisella pumppusysteemillä varustettuna. (Btw, voi että tuo kesäinen kuva vääntää veistä haavassa näin syksyn keskellä, oi kesä, miksi olet aina liian lyhyt..?!) =/

2 kommenttia:

  1. Toi Yvesin suihke on hyvää, tykkään siitä kovasti. Itse olen ihan koukussa pintakuiva ihoisena kosteuttaviin ja virkistäviin suihkeisiin. :)

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä tuo taisi hiukan kosteuttaa ihoa =)

    VastaaPoista