torstai 14. elokuuta 2014

Vihaista lintua tukkaan

Angry Birds on levittäytynyt kaikkialle (vähän samaan tapaan kuin Marimekon Unikko...) ja yksi valloitettu alue on yllättäen kosmetiikka. Lumenella on myynnissä monenlaisia tuotteita vihaisten lintujen siivittäminä, tosin tuskinpa ne ovat tulleet jäädäkseen vakivalikoimaan..vai ovatko, tietääkö kukaan? Aikaisemmin olen käyttänyt käsivoiteen ja siihen tykästyin sen verran jotta mun oli pakko ostaa varastoon toinen tuubi. Kerran sitten bongasin shampoon alennuksessa ja jonkin aikaa sen jälkeen bongasin hoitsikankin eli tulipa sitten hankittua parivaljakko hiuksillekin =)


Pakkaukset ovat hyvinkin lapsekkaat, mutta vaihtelu virkistää ja ovathan nuo mukavan pirtsakan näköisiä, vai mitä ;) Tuoksu molemmissa oli vadelmainen ja ihan jees sellainen, sitä en kyllä enää muista missä määrin esanssinen se oli, mutta ei ainakaan häiritsevän paljon jos niin oli.


Shampoo oli peruskiva tuote, ei mitään moitittavaa, hoiti siis hommansa niin kuin shampoon pitääkin.


Ja samanlainen oli hoitoainekin, tosin omalle tukalle tämä olisi saanut olla himpun verran hoitavampikin. Mutta, kuten aiemminkin olen todennut, mun kuontalo kaipaisi kampaajan saksia ja osaltaan liian vähäiset hoitamattomuustuntemukset johtuvat tuosta.

Kaiken kaikkiaan kiva näitä oli kokeilla, mutta kokeilunhaluisena en välttämättä osta toiste, maailmassa on niin paljon testaamattomia shampoita ja hoitsikoita ;)

Sitten vielä yksi loppunut tuote eli Yveksen huuhteluaine hiuksille joka oli mökkikäytössä.


Tätä oon käyttänyt jo aikaisemminkin kahden pullon verran, edellinen postaus löytyy täältä. Eipä mulla ole lisättävää tuohon aikaisempaan juttuun paitsi se, että kyllä mä tulen tätä jatkossakin ostamaan mökille vaikkei tämä hoidakaan hiuksia samalla tavalla kuin hoitoaine. Tämä nyt vaan on kiva tuote ja mietinkin tässä sitä, että miksei Yves lanseeraa tätä eri tuoksuisina, tässä ainakin olisi yksi joka tuhlaisi euron jos toisenkin eri tuoksuisiin hiusten huuhteluaineisiin, voin kuvitella kuinka ihana olisi appelsiininen tai vaikkapa minttuinen versio..mm, voi Yves, kuule rukoukseni ;)

7 kommenttia:

  1. Pakko hieman lapsekkaana ihmisenä diggailla noista Angry Birds-tuubeista. :D

    VastaaPoista
  2. Nuo vihaiset linnut on kyllä pirtsakoita tapauksia :).
    Vielä en ole noihin retkahtanut, saa sitten nähdä tuleeko kuitenkin testailtua joskus :).

    Tuo Yvesin huuhteluaine on kyllä ihanan tuoksuinen!
    Mulla on vaan nyt parina kertana, kun oon sitä hiuksiin ruutannut, lentänyt se muovinen juttu siitä suuaukosta pois ja ainetta on tullut hirveä määrä hiuksiin :/
    Ei enää parane paljoa pulloa puristaa...
    Tai sitten pitää pullon suuta pitää ihan päässä kiinni, ettei se muovi-härpäke lennä pois...
    Tarvii kyllä hiuksiin jätettävää hoitsikkaa ainaki omat hiukset tuon jälkeen, harmi ettei kovin paljoa silota hiusta :/.

    VastaaPoista
  3. Käytän tuota vadelmahuuhtista ennen hiusten hennausta. Uskon hennan tarttuvan parhaiten oikein narskuvan puhtaaseen tukkaan, joten pesen hiukset parikin kertaa peräkkäin ja saan sitten selvitettyä ne tämän avulla :) Saatan sekoittaa tätä myös hennan sekaan tuoksua tuomaan. Olen käyttänyt myös "oikeaa" vadelmaviinietikkaa hiuksiin, mutta eihän se tällaiselta ihanuudelta tuoksu!

    VastaaPoista
  4. Anzu-Anssu: Oho, mulle ei oo koskaan käyny noin sen huuhteluaineen kanssa =O Olis kyllä hyvä jos se olis vähän hoitavampi tapaus, mutta annettakoon se anteeksi ;)

    Anonyymi: Tuoksu on kyllä ihana =)

    VastaaPoista
  5. Mää sain yheltä asiakkaalta tommosen lintu- suihkugeelin. :) Se on aika hauska, vaikka ihan perus suihkugeeli onkin.

    VastaaPoista
  6. Pakkauksella on siis merkitystä ;)

    VastaaPoista