maanantai 4. elokuuta 2014

Keskinkertaista

Jälleen kerran törmäsin naamatuotteisiin jotka sinällään toimivat, mutta eivät kuitenkaan aiheuttaneet mitään innostusta meikäläisessä. Epäilemättä nämä ovat joidenkin mielestä mahtituotteita, mutta minulla nämä menevät kastiin keskinkertaiset.


We Care Iconin kasvovesi oli hoitava normaalille iholle tarkoitettu tuote ja tämä hoitikin hommansa ihan hyvin. Tuoksusta en nyt osaa sanoa, jostain syystä pullon ulkonäkö sai minut ajattelemaan tämän tuoksuvan ruusulle, mutta ilmeisesti tämän ei pidäkään tuoksua sille vaikka omaan nenääni tässä oli mieto ruusun tuoksu. En siis tiedä mille tämä oikeasti tuoksui =D 

Miinusta tämä sai kierrekorkista, ne nyt eivät vaan ole käteviä. Kaiken kaikkiaan peruskasvovesi, mutta enpä tiedä ostaisinko toiste.


Marilou Bion kaikille ihotyypeille (erityisesti rasvoittuvalle/sekaiholle) tarkoitetun puhdistusgeelin testaamista odotin innolla, oonhan nyt jossain määrin hurahtanu luonnonkosmetiikkaan. Tuubin ulkonäkö on hivenen lapsellinen, mutta eipä se tätä tätiä haitannut. Harmikseni petyin tähän himppasen. Ensinnäkin, tässäkin oli kierrekorkki ja toisekseen, geeli oli aavistuksen juoksevaa ja sellaisia ei ole mukava käyttää. Muutenkin tällaisiin juoksevampiin tuotteisiin olisi viisaampi laittaa klipsikorkki, se on mukava yrittää kikkailla kierrekorkkia kiinni samalla kun koettaa varoa ettei tuote itsessään hulahda kämmeneltä suoraan viemäriin...

Tämänkin tuoksu sai minut hämmennyksen valtaan, minun nenääni tämä kun tuoksui miedosti hammastahnalle(!!!). Ei siinä muuten mitään, mutta nyt kun googlettelin, niin muiden kommentit tuoksusta saivat minut ihmetyksen valtaan. Yksi sanoo tuoksun olevan teollinen ja luonnontuotteinen, jonkun mielestä se taasen on himpun kukkainen. Okei, kukkainen ja hammastahnamainen tuoksuhan on hyvin samankaltainen... =D Voi minun nenääni, mikä sitä vaivaa!

Tuubi on verrattain pieni, 75 ml ja tästä johtuen (plus lirukoostumus) tämä ei muistaakseni ollut hirvittävän riittoisaa. Toisaalta, tiedättehän  sen että harva tuote on mulla riittoisa ;) Puhdistustehoiltaan tämä oli ihan ok ja yllä mainittujen seikkojen lisäksi en keksi mitään muuta negatiivista, mutta tätäkään tuskin ostan toistamiseen.

Onko nämä teille tuttuja tuotteita ja jos ovat, niin mitä mieltä olette?

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin joidenkin mutkien ja muiden blogien kautta blogiisi. Olen selaillut kirjoituksiasi ja pidän niistä paljon. Ihmettelen vain kuinka paljon oikeasti mahdat käyttää suihkugeeliä per pesukerta koska sitä tuntuu kuluvan niin paljon? Olen itsekin innostunut kokeilemaan erilaisia suihkugeelejä blogisi innoittamana. Arjen luksusta. :) terv. Tiina

  VastaaPoista
 2. Kierrekorkit on aika tuskaisia. Jotenkin sitä on tottunut napsautettaviin ja ne tuntuvat niin paljon helpommilta. :D

  VastaaPoista
 3. Tiina: Olen aina sanonut että suihkugeeliä kuluu paljon, sen kummemmin en määriä osaa eritellä =) Mukava kuulla että oon inspiroinu sua, suihkarit ovat totisesti helppo tapa saada arkeen pientä luksusta ;)

  Jonna H.: Helppokäyttöisyys kunniaan! ;)

  VastaaPoista