perjantai 8. elokuuta 2014

Elokuun LivBox

En näemmä kykene erottautumaan LivBoxista (vaikka välillä rahan säästön vuoksi mieli tekisikin) eli jatkoin taas tilausta kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin. Tosin tämä elokuun boksi on minulle sellainen hyvitysboksi, tilauksen jatkaminen ei nimittäin meinannut onnistua millään (vika oli LivBoxin päässä) ja näin ollen korvasivat vaivan ilmaisella boksilla. Täytyy sanoa että heillä totisesti asiakaspalvelu toimii! =)


Elokuun boksin sisältö aiheutti minussa hiukan ristiriitaisia tunteita. Toisaalta erittäin hyvä, mutta toisaalta mulle tuli sellainen fiilis niin kuin asioita toistettaisiin...


Toki tuohon 'toistoon' oli syynsäkin, nimittäin tämän kuun boksin sisältö koostui viiden eri bloggarin lempituotteista. Idea kyllä oli kiva =)


Suurimman pettymyksen aiheutti tämä Cliniquen silmänympärysvoide, tämä kun on ollut boksissa aikaisemminkin. Toki monet varmasti ovat riemuissaan ja jotkut eivät ole tilanneet boksia vielä tuolloin, mutta itse en olisi halunnut tätä toistamiseen. Sy-voiteena tämä oli ok, mutta loputhan käytin ihan vaan kasvoille päästäkseni riittoisasta tuotteesta eroon (sellaisiahan nuo sy-voiteet tuppaa olemaan). Lisäksi laskeskelin tämän olevan jo neljäs silmänympärysvoide minkä olen tämän vajaan 1,5 vuoden aikana bokseista saanut. Ei siinä muuten mitään, mutta kuten totesin, tällaiset tuotteet ovat riittoisia minikokoisinakin ja yksi bokseissa ollut tuote oli ihan täysikokoinen. Tiedän etten tulisi tätä käyttämään hetkeen joten luovutankin tämän ilolla eteenpäin. (Eikun hups, tässä samalla kirjoittaessani satuin vilkaisemaan toista blogia ja siellä oli hoksattu ettei tämä olekaan sama versio Cliniquen voiteesta kuin aikaisemmin! Itsekin muistin aikaisemmassa lukeneen 'rich', mutta en tiedostanut asiaa tarpeeksi koska purkit ovat identtiset. Perun siis sanani, tämä ei ehkä sittenkään lähde eteenpäin...) =D


Toinen ristiriitaiset tunteet aiheuttanut tuote oli tämä kuivashampoo, niitäki oon ehtinyt saada bokseista nyt yhteensä kolme joista yksi on täysikokoinen. Kuivashampoiden suurkuluttajia tämä varmasti ilahduttaa, mutta ku mä en vaan vieläkään ole oppinut käyttämään näitä säännöllisesti. No, tämä tarkoittaa kaiketi sitä, että mun on vaan opeteltava ;)


Aurinkopuutereitakaan en käytä, mutta siltikin annan pisteet tälle tuotteelle, onhan tämä täysikokoinen ja melkein normaalihintaisen boksin arvoinen. Tässä tuotteessa on plussaa sekin ettei tässä ole mitään kimalletta (ainakin näyttää ettei ole kovin kimalteinen) eli tätä voisin opetellakin käyttämään =)


Suihkarihulluna suihkugeelin paljastuminen boksista on luonnollisesti ilon aihe ;) Mieluusti käytän tämän Dolce & Gabbanan suihkarin vaikka hiukan mieltä jäi kaivelemaan Konjac-sieni jonka jotkut muut ovat saaneet. Mä ku joskus jopa mietin tilaanko ko. sieniä testiin, mutta jätin sitten homman sikseen.


The Body Shop on LivBoxin uusi yhteistyökumppani ja tästä tiedosta ilahduin kovasti. Body butter olikin kiva yllätys vaikkei tuo hunaja välttämättä oo tuoksuna mun lemppari. Mutta ihana päästä käyttämään tätä, en oo tainnut koskaan käyttääkään ko. firman vartalovoita...

Vaikka alussa purnasin toistosta, niin silti tykkäsin tämän kuun boksista ja mitä olen sieltä täältä lueskellut, niin on moni muukin tykännyt.

Mitenkäs te muut boksien tilaajat, kolahtiko tämän kuun boksi postiluukun lisäksi muutenkin?

7 kommenttia:

 1. Mä olisin ollut tilaajana tosi näreissäni, jos olisin saanut sen sienen tuon suihkarin sijaan, vaikka se sieni kiinnotaakin mua. :D Ton takia en tule koskaan tilaan tätä boksia, koska hermot... :D

  VastaaPoista
 2. Minä olin ihan riemuissani sienestä, onneksi en saanut suihkaria, niitä kun on tarpeeksi muutenkin. Plus se sieni vaikuttaa todella hyvältä! Kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Mä sain boksini sienellä, ja tykkäsin koko boksista tosi paljon! Mä juuri muutama päivä sitten sekä käytin edellisen matkakokoisen Batisten loppuun (ja tykästyin), että heitin aurinkopuuterini lattialle hajottaen sen tietysti. :D Lisäksi oon pohtinut jo vähän aikaa vaihtaa Sensain puhdistusliinan pois, nyt voin vaihtaa sen hyvillä mielin Konjaciin! Lisäksi en saanut silloin aiemmin sitä edellistä Cliniquen sy-voidetta vaan sen jonkun vaihtoehtoisen tuotteen (vaikka sy-voiteita mulla on jo monta...). The Body Shopin vartalovoit on aina hyviä. :)

  Mun mielestä myös boksi alkaa välillä vähän toistaa itseään, mutta tässä oli musta todella kiva teema ja tykkäsin kyllä tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin tykkäsin boksista tosi paljon!
  Suihkari lähti kaverille, kun en itse tuosta dolcen tuoksusta välittänyt (samalle kaverille meni se aiempi tuoksunäytekin) ja suihkareita on muutenkin tarpeeksi :).
  Batisten shampoosta oon täysikokoisen version jo käyttänyt, mutta mielelläni käytän tuon matkakokoisenkin. Mullahan kyllä kuivashampoota kuluu melkein pullollinen per kuukausi :).
  Aurinkopuuteri oli myös jees, vaikka poskille tarkoitettuja tuotteita kyllä alkaa löytyä tarpeeksi itseltäni... Onneksi tuo oli mattapintainen ja melko vaalea, niin tulee käytettyä ja olenkin jo pariin otteeseen käyttäny :).
  Boksia en tilannut vielä silloin, kun se toinen Cliniquen silmänympärysvoide tuli, niin mielelläni kyllä testaan tuon (sit joskus kun pääsen siihen pisteeseen, että tuo lähtee käyttöön :D).
  Vartalovoit on TBS:llä kyllä ihania ja mielelläni tuonkin käytän, vaikken tuon honeymanian tuoksusta isommin välittänyt.

  VastaaPoista
 5. Jonna H.: Onhan tossa suihkarissa tosiaan se hyvä puoli, että sitä en kyllä ite olis koskaan ostanut, sienen raskisin ostaakin =D

  J.B.: Pakko mun on joskus hankkia se sieni tai parikin ;)

  Marisa: No sulle boksi tuli kyllä kreivin aikaan =D

  Anzu-Anssu: Sulla se suihkari oliski varmaan kestäny ikuisuuden, mulla taasen moinen pikkupullo ei kauaa kestä joten jos en tykkää tuoksusta, niin ei haittaa ;) Tosin äkkiseltään nuuhkuteltaessa tuoksu oli ihan ok mun nenään.

  Onneksi noita sy-voiteita voi käyttää kasvoillekin, mutta toivottavasti boksista ei vähään aikaan tupsahda sy-voidetta... =)

  VastaaPoista
 6. Boxi oli ihan ok, paitsi noiden kuivashampoiden tulva saisi olla jo loppumaan päin.
  Purnattuani Livboxin facebook sivuilla pettymystäni saatuani sienen enkä suihkaria, ihana asiakaspalvelun henkilö lähetti mulle suihkarin erikseen jälkilähetyksenä.
  Asiakaspalvelu todellakin toimii!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti kuivashampoita ei tosiaankaan tule vähään aikaan... No oho, asiakaspalvelu totisesti toimii ja hyvä niin =)

  VastaaPoista