maanantai 7. heinäkuuta 2014

Bottegaa sekä Cutrinia

Nyt sitten juttua Bottega Verden shampoosta ja hoitsikasta kun eräs lukijani toivoi lukevansa arvioita näistä as soon as possible =)


Tämä shampoo oli tarkoitettu värjätyille ja käsitellyille hiuksille, mutta kuten ehkä muistatte, en mä hirveesti välitä siitä millaisille hiuksille tarkoitettuja juttuja käytän omalle tukalleni. Omani tilasin tästä BV:n nettikaupasta, mutta kuvauksen nappasin suomalaisen BV:n nettikaupan sivuilta (kuten myös hoitsikan kuvauksenkin).

Suojaava marja ja pähkinä shampoo on erikoistunut värjättyjen sekä käsiteltyjen hiusten hoitoon. Tuote lisää hiusten kiiltoa sekä pidentää värinkestoa. Tuote ei sisällä parabeeneja.

Aktiiviraaka-aineet: Macadamianpähkinäöljy, parapähkinäöljy, mansikan hedelmälihamehu, vadelman hedelmälihamehu

Tämä oli ihan kiva shampoo ja tuoksukin oli mukava (ja mieto). Ei siis sinällään mitään valittamista, mutta ei tämä kyllä mieleenkään jäänyt mitenkään erityisenä. Noh, harvoin shampoot mua kyllä säväyttääkään eli pistetään aatokseni sen piikkiin ja kyllä mä tätä voisin käyttää toistekin =)Raikkaan tuoksuinen hoitoaine tekee hiuksista tuuheat, kiiltävät ja helposti selvitettävät. Ginseng-uute palauttaa hiuksiin niiden elinvoiman. Tuote ei sisällä väriaineita, parabeenejä eikä silikonia.

Aktiiviraaka-aineet: Ginseng 

No tuota ensinnäkin, nyt kun muistelen, niin en kyllä huomannut mitään erityisen raikasta tuoksua tässä hoitsikassa. Harmi vaan kun en enää pääse tuoksuttelemaan tätä, muistelen vaan tuoksun olleen miedon oloinen, mutta sellaisen joka ei jää mieleen. Hoitoaineena tämä ei ollut mun hiuksille kovin hyvä, ei tämä hoitanut hirvittävästi ja sen vuoksi tätä pystyi lotraamaan ihan huoletta. Tätä en siis ostaisi toiste, sen sijaan tässä postauksessa esitelty Bottega Verden hoitsikkahan oli mun mieleen.


Cutrinin minikokoinen parivaljakko tuli eräässä LivBoxissa ja täytyy sanoa, että onneksi nämä olivat minikokoisia tuotteita. Kuvaukset kähvelsin LivBoxin sivuilta.
Shampoo auttaa säilyttämään hiusvärisi hehkuvana pitempään. Se suojaa hiuksia ja väriä tehokkaasti mekaaniselta kulutukselta ja lämpötyökalujen rasitukselta. Tuotteen erityinen UV-suoja ehkäisee auringonvalon aiheuttamien vaurioiden syntyä hiuksissa ja estää väriä haalistumasta. Hiukset näyttävät kiiltäviltä, terveiltä ja kauniilta.

Hoitoaine syvähoitaa värjättyjä hiuksia, helpottaa kammattavuutta ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät. Hoitoaineen tehoaineet muodostavat hiuksen pintaan suojakilven, joka suojaa hiuksia ja väriä tehokkaasti mekaaniselta kulutukselta ja lämpötyökalujen rasitukselta. Tuotteen erityinen UV-suoja ehkäisee auringonvalon aiheuttamien vaurioiden syntyä hiuksissa ja estää väriä haalistumasta.

Cutrin Color Boost tuotteiden säännöllinen käyttö auttaa pitämään hiusvärisi hehkuvana ja intensiivisenä pidempään.

Nämä olivat pettymys minulle, en siis tykännyt näistä. Varsinkin hoitoaine, kah kun en huomannut mitään syvähoitavaa efektiä... Viime aikoina mä oon ollu aika moneen hoitsikkaan pettynyt ja oonki miettiny olisko mun aika käydä kampaajalla saksittamassa latvoja. Viime käynti kun oli joulukuussa eli syy pettymyksiin voi löytyäkin ihan omasta päästä... ;)

3 kommenttia:

 1. Tosi harmi, että noi Cutrinit ei toiminut. Mulla oli pitkään vähän kammo kyseistä merkkiä kohtaan ja pidin sitä vähän halppiksen laatuisena kampaamosarjana, mutta jokin aika sitten sain testiin Colorism-sarjan mustikalta tuoksuvat tuotteet ja ne on aivan ihania. Ainakin noiden kohdalla käännän takkini. :p

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon. :) Ajattelinkin, että nuo Bottega Verdet ovat laadultaan ehkä sellaista perus-markettikamaa. Ei huippuja, muttei huonojakaan.

  Harmi että noi Cutrinit ei iskenyt. :( Ite en oo omiani vielä kokeillut, yleensä kyllä tykkään Cutrinin tuotteita.

  VastaaPoista
 3. Jonna H.: Mulla ei oo koskaan ollu kammoa Cutrinia kohtaan ja onneksi nämäkään pettymykset eivät herättäneet sitä =D

  Marisa: Mä käytin yhteen aikaan hyvinki paljon kampaamon tuotteita, mutta oon tullu siihen tulokseen ettei markettikama välttämättä oo sen huonompaa =)

  VastaaPoista