sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Huhtikuun kulutetut

Pitkästä aikaa tulee reaaliaikaista postausta ja ihan just siksi kun ennen vappulomalle lähtöä en kerennytkään naputella juttua huhtikuun kulutetuista ja toukokuun oletetusti kulutetuksi tulevista tuotteista. No, nyt justiinsa kotiuduttiin mökiltä joten eiköhän katsota miten eukon kävi =) Lähtötilanne oli tämän näköinen.


Ruksitut kuluivat loppuun.


No, tuo Evelinen Argan oil -kasvovoide ei kulunut loppuun, mutta annoin loput siitä miehen käyttöön ja näin ollen kuittaan sen loppuun kuluneeksi ;) Oikean alareunan kaksi saippuaa menevät myöskin osittain pienen huijauksen piikkiin, tuon takana olevan keltaisen Lushin saippuan nakkasin äsken roskiin, en vaan tykännyt siitä yhtään. Etualalla olevaa Mádaran kasvosaippuaa aloin käyttämään lopulta vartalollekin ja kuun lopun lähetessä tajusin jotta kuluukohan se edes loppuun. Nooh, raivokasta käyttöä ja sittenpä saippua meni sen verran ohkaseksi että se katkesi kahtia, toinen palanen tipahti lattialle (ja en jaksanut sitä sieltä alkaa onkimaan... =D) ja toisen pikkiriikkisen jytäleen aioin vielä käyttää. Nyt en vaan muista käytinkö sitä enää, mutta nyt mökiltä tultuani viskasin Lushin saippuan kanssa senkin jytäleen roskiin, oli se sen verran onnettoman pieni mun mielestä... Tuon ripsivärin aion nakata roskiin, mulla on ollu nyt joitain viikkoja laiskuus päällä ja en ole jaksanut aamuisin laittaa ripsariakaan ja tää alkoi osoittaa jo aikaisemmin paakkuuntumisen merkkejä. Eli eiköhän se ole jo parhaat päivänsä nähnyt.

Elikkäs, kaikki varmat loppujat loppuivatkin, ainoastaan kaksi viime kuussa epävarmoiksi loppujiksi ristimäni jäivät sitten kuluttamatta. Herbinan muotovaahto hiukan ärsytti kun ei loppunutkaan huhtikuun aikana, siinä ei nimittäin ole paljoa ainetta jäljellä ja Nivean dödöä en enää uskalla ennustellakaan, ei se lopu ikinä...

Kuvassa näkyvien lisäksi loppui yksi suihkari (toki loppuihan niitä enemmänkin, mutta kun menin niissä laskuissani sekaisin), yksi vartalonkuorinta, yksi kasvovesi sekä minikokoinen shampoo ja hoitsikka. Saas nähdä loppuiko jotain muutakin, nämä nyt äkkiseltään muistin. Niin ja minikokoisen shampoon ja hoitsikan olin näemmä kuvannut toukokuun loppuvien joukkoon, mutta ne tosiaankin loppuivat jo huhtikuussa. Siitä siis johtuu tämä seuraavassa kuvassa näkyvä paint-kikkailu =D


Elikkäs, tällaisia tuotteita oletan kuluvan nyt toukokuussa ja melkeinpä voin vannoa kaikkien loppuvan. Tosin, vannomatta tietenkin paras, onhan tuo nähty ;)

4 kommenttia:

 1. Kieltämättä on =) Tätä menoa mun varastot hupenee mukavasti, siis JOS en intoudu tekemään megatilauksia... =D

  VastaaPoista
 2. Vau!! Sulla kyllä kuluu toukokuussa hyvin tuotteita, jos nuo kaikki loppuu :D.
  Itselläni tulee varmaan olemaan todella onneton kuukausi, kun ei vaan yksinkertaisesti ole tällä hetkellä kovin vajaita purkkeja :/.
  Itseä ärsyttää juuri nämä kuukaudet, kun mikään ei lopu :D.

  VastaaPoista
 3. Mä oon vissiin semmonen tuhlari joka saa kulutettua tuotteita tiuhaan... ;D

  VastaaPoista