lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kuoriihan ne, tai sitten ei.

Voi minua pökkelöä! Tajusin ettei muistiini todellakaan ole luottamista eli totisesti mun tarvii jatkossa pitää jonkinlaista kirjanpitoa kuukauden aikana kulutettujen tuotteiden suhteen (ja niin olen aloittanutkin, ennen tätä kaameaa unohdustani). Nimittäin, kuukauden kulutetuista on unohtunut jälleen kerran yksi tuote ja se on Freemanin guava-suolakuorinta kropalle jonka omasta mielestäni kulutin juurikin maaliskuun aikana. No, onneksi muistin sen nyt kun aloin raapustamaan postausta maaliskuussa kulutetuista kuorinnoista...


Minähän tilasin näitä alle euron hintaan ja halpa hinta hurmaannuttikin minut, ostoskoriin päätyi 5 tuubia. Oletin tämän olevan hyvinkin tehokas, onhan kyse suolakuorinnasta. Toki tämä oli tehokas, mutta välillä aine käyttäytyi kummallisesti iholla, ihan kuin suolarakeet olisivat paenneet jonnekin ja tuolloin kuorintatehoa ei ollut nimeksikään... Ilmeisesti tähän ei saa sekottua liikaa vettä (tuote itsessään on tuhtia), ehkä se sen vuoksi ajoittain käyttäytyi tuolla tavalla. Tämä ilmiö on vieläkin mulle jollain tapaa mysteeri ja seuraavan tuubin kohdalla aion perehtyä siihen tarkemmin.

Tuotteen tuhtius aiheutti ongelmia tuubin käytön suhteen, välillä tuntui ettei voimat riitä mönjän ulos puristamiseen ja niinpä aloinkin suosiolla pyörittelemään tuubiosan irti jolloin ainetta sai turistettua helpommin. Tuosta tulee pitkä miinus, kyllä tuotteen ja pakkauksen pitää toimia hyvin yhteen. Tuoksu tässä oli ihan jees, sellainen mieto ja ilmeisesti guavainen (en kylläkään tiedä mille se tuoksuu). Ihan ok tuote, mutta lopullisen tuomion annan vasta sitten jahka olen käyttänyt toisenkin tuubillisen.

Sitten toinen tuote joka oli aivan naurettavan onneton, ei tätä Avonin vaniljaista kuorintaa voisi edes kuorinnaksi sanoa.


Kuorintahippuset olivat aivan minimaalisia, monissa kasvokuorinnoissakin ne ovat moninkertaisesti suurempia. Ainut plussa tässä tuotteessa oli ihana vaniljainen tuoksu ja vanukasmainen koostumus. Aika reippaalla kädellä tämä tulikin käytettyä loppuun havaittuani tuotteen mitättömyyden.

Yksi kasvojen kuorintakin tuli käytettyä maaliskuussa ja se oli Bottega Verden persikkainen tapaus.


Tämä oli sarjassamme ok-tuotteita, tosin olisin tämänkin suonut kuorivan ihoa ihan pikkasen enemmän. Mutta ei tämä mikään huono ollut ja jos vertaa vaikkapa tuohon Avonin surkimukseen (vaikka eri vartalonosien tuotteista onkin kyse), niin tässä kuorivat partikkelit sentään kuorivat. En kuitenkaan tiedä ostaisinko tätä toiste, kyllä mä mieluummin käytän tuubeissa olevia kuorintoja vaikka näihin purkkeihin aika ajoin haksahdankin. Tätä olisi vissiin voinut käyttää naamionakin, mutta ehkä kerran (jos hataraan muistiini taaskaan on luottaminen) taisin antaa tämän vaikuttaa vähän aikaa kasvoilla ennen kuorimista. En enää muista mikä vaikutusajan olisi pitänyt olla ja annoinko mömmön olla niin kauaa kasvoilla ja sitäkään en muista tuntuiko iho sen jälkeen erikoisemmalta, tuskinpa kun mielikuvaa tapahtuneesta ei ole tallentunut muistin syövereihin.

6 kommenttia:

 1. Mulla on ollut Freemanilta jotain toista kuorintaa ja siinä oli sama ongelma, sai kynsin ja hampain yrittää sitä purkista pihalle, hyvä etten sahaa hakenut avuksi. :D

  VastaaPoista
 2. Joo ennen nuo Freemanit olivat vielä paljon kovemmissa purkeissa, ja itekin harrastin niiden kanssa ihan täyttä voimailutreeniä, melkein hengästyi ja kädet tärisi jälkikäteen. :D

  Tuo Freeman taitaa olla öljypohjainen kuorinta, samaten kun sokerikuorinnat? Jotenkin ne kuorivat hippuset aina katoaa siihen öljyyn, en itekään tiedä, mikä sen aiheuttaa. En erityisesti pidä tuosta koostumuksesta, mutta monen sokerikuorinnan jälkeen iho on ihan mielettömän pehmeä. :)

  VastaaPoista
 3. Itseäkin harmittaa nuo Avonin Naturals-kuorinnat, kun ne tuoksuu ihan täydellisiltä, mutta kuorintatehot ovat niin onnettomat...
  Onneksi niistä voi nauttia suihkugeelin tapaan :).

  VastaaPoista
 4. Jonna H.: Freeman osaa tehdä turhan tuhteja kuorintoja =D

  Marisa: Kovemmassa tuubissa olevat olis saattaneet jäädä multa käyttämättä =P

  En ollu yhtään ajatellu olisko tuo öljypohjainen, mutta tänään otin käyttöön uuden tuubin ja kah, ensimmäisenä incissä möllöttää Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil. Nyt mulla oli tekniikka paremmin hallussa ja sen suurempaa 'katoamista' ei tapahtunut.

  Anzu-Anssu: Mä en tajua miten ne edes kehtaa kutsua niitä kuorinnoiksi... ;)

  VastaaPoista
 5. No mun kaveri taas sanoi, että hänellä nuo Naturalsit kuorii jopa liikaakin :D.
  Eli kait se on ihan yksilöstä kiinni, millanen iho on ja kuinka kuorivia aineita se kestää :).

  VastaaPoista
 6. Kaverillasi täytyy olla suht herkkä iho =)

  VastaaPoista