perjantai 4. huhtikuuta 2014

Jotain tuli tilattua...

Jos luulitte minun rauhoittuneen tilailun suhteen, niin olitte pahasti väärässä. Onhan tässä tullut haettua postista peräti 3 eri pakettia ja esittelenpä ne nyt sitten samaan konkurssiin. Aloitetaan Biodellyn tilauksesta. Alekoodin houkuttelemana tein kyseiseen nettikauppaan elämäni ensimmäisen (mutta tuskin viimeisen) tilauksen.


Ei nyt niin pahan kokoinen tilaus-ainakaan mun mielestä...


Oon nykyisin hurahtantut misellivesiin, tai noh, ainakin tän ensimmäisen käytössä olevan perusteella olen hurahtanut ja niinpä tilasin kokeiluun Cattier Parisin version vedestä. Nykyistä oon kylläkin käyttänyt ripsarin poistoon, mutta aion käyttää sitä muutenkin ja miselliveden monipuolisuus mua siinä viehättääkin. Marilou Bion kasvojen putsari oli muistaakseni vähän sellainen täytetuote jonka lopulta nakkasin koriin saadakseni ilmaiset postarit. Ruskea Aleppo-oliivisaippua kuulosti sen verran mielenkiintoiselta etten kyennyt vastustamaan kiusausta. Linkin kuvassa on kylläkin saippua jossa prosenttiluku on 12,5 ja en tiedä miksi näin, tekstissä kuitenkin puhutaan tuosta 12 prosentin saippuasta. Sitten tilasin testiin Santen kynsilakanpoistoaineen, mua on viime aikoina hirvittänyt Lidlin ikivanha tökötti jonka jälkeen sormenpäät usein karahtaa aivan kuiviksi ja omituisiksi (ja tätä ilmiötä kestää parisen päivää lakkausten poiston jälkeen) ja siitä sain inspiksen kokeiluun vähän ihoystävällisempien lakanpoistoaineiden parissa. En tiedä olisiko se Lidlin aine voinut vanhentuakin ja onhan mulla jemmassa ainakin yksi korkkaamaton lakanpoistoaine, mutta tahdon nyt kokeilla miten tällaiset ei niin myrkyt poistavat lakkaukset kynsiltä. Hyviä vinkkejä vastaavista lakanpoistoaineista otetaan ilolla vastaan =)


Minähän petyin LivBoxista tulleeseen Born to Bion suihkariin ja en ollut satavarma testaisinko sarjan suihkareita uudestaan. No, tätä miesten (aivan oikein) inkivääristä suihkugeeliä oon monesti himoinnut ja nyt sen tilasin, siis ihan itselleni. Menin kerran rakastumaan inkiväärin tuoksuiseen suihkugeeliin ja sellaisia ei ole oikein missään eli pakkohan tätä inkivääristä Spice Energyä on testata. Inkiväärin lisäksi tässä tuoksuu neilikka, mutta mitä pikaisesti tuoksuttelin pullon suusta, niin ihan jees tuoksu tässä oli. Käytäntö näyttää tykkäänkö tosissaan vai lykkäänkö loput sitten miehen käyttöön... ;) Benecosilta tilasin shampoon ja Acorellelta tuollaisen kultahippuisen vartaloöljyn, vähän niin kuin Nuxen kultaöljyn korvikkeeksi. Viimeksi mainittuahan oon halunnut kokeilla, mutta tulin siihen tulokseen ettei mulla ole kultaiselle öljylle niin tarvetta-varsinkin kun Nuxen kultaöljy maksaa huomattavasti enemmän kuin tämä Acorellen vastaava. Acorelle oli itse asiassa mun mielestä yllättävän edullinen, piirun päälle 15 €.

Ja kas kummaa, oonpahan ehtinyt tekemään Feeluniquellekin kaksi tilausta. Voisivat kohta palkita mut ahkeruudestani ;)


Kehtasivat pistää kehiin tarjouksen jossa Crabtree Evelynin tuotteita sai 3 kahden hinnalla ja enpä tietenkään voinut vastustaa moista. Ensin ajattelin tilata tuon paketin sijaan yksittäisen ruusuisen käsivoiteen plus nuo kaksi 'irto'tuotetta, mutta päädyin sitten tilaamaan tuon paketin. Tämä on vähän sellaista siedätyshoitoa minulle, tarkoituksella haluan kokeilla ruusuista ja laventelista (napottaa tuossa paketin edessä) käsivoidetta koska kyseiset tuoksut eivät ole lemppareitani. Kuitenkin olen huomannut ettei tuoksua ole aina nimeensä katsominen, esim. joku ruusutuote voi tuoksua omaan nenään ei niin mukavalle, joku taasen vallan mukavalle. Lisäksi tilasin pienen tuubin Tarocco Orange -kropparasvaa ja tämä oli itse asiassa se jonka sain kaupanpäälle.

Vaan mitäs kummaa, sittenpä kehtasivat pistää tietyt Crabtree Evelynit huimaan tarjoukseen (muistaakseni -50 %) ja aikani jahkailin itseni kanssa kunnes huomasin tekeväni napu napu tilausta jälleen kerran.


Pari päivää taisin harkita asiaa ja tietysti siinä vaiheessa valikoimakin oli supistunut. Btw, hiukan huvitti kun tuon ensimmäisen tilauksen kroppavoide olisi ollut tässä uudessa tarjouksessa alennuksessa, just niin mun tuuria..no, sainhan mä sen nytkin tavallaan ilmaiseksi ja eipä sitä olisi enää ollut jäljellä silloin kun lopulta tilaukseen sorruin.

Pistin siis tilaten tuollaisen La Source -setin jossa on käsivoide, suihkari ja vartalovoide. Ennen päätöstä piti vähän tuoksutella omia jemmoja ja tästä La Sourcesta tykkäsin joten tuskinpa tulen tähän settiin pettymään =) Boksin päällä napottaa kolme minisuihkaria ja täytyy sanoa jotta osaltaan taisin tilata pullon ulkonäön vuoksi tuon oikealla olevan Rosewaterin..herttinen jotta osaa olla söpö puteli!

Vaan olipa lähellä etten olisi tilannut Yvekseltäkin jotain, erityisesti olisin tahtonut ympäristöystävällistä shampoota, mutta sitten tulin siihen tulokseen ettei mua vielä huvita tilata sieltä mitään. Ehkä vähän lähempänä kesää voisin tehdä tilausta sinne... Eli hyvä minä, en jokaisella kerralla sorrukaan ;)

8 kommenttia:

  1. Hei, sattuisitko tietämään saisiko jostain nettikaupasta SPAresourcen -käsirasvoja? Ennen niitä sai Citymarketeista, mutta meiltä ei enää. Ja heidän oma verkkokauppa ei toimita suomeen.

    VastaaPoista
  2. Mä sain Crabtree&Evenlynin Avocado-vartalovoista ihottumaa :( Harmitti, on niin suloinen tuote! Noita käsivoiteita olen monesti Kicksissä testaillut, ihania. Äitini muuten joskus toi joltain ulkomaan matkaltaan noita sinisia Source-juttuja, siellä oli hotellissa pikkupulloissa olleet tosiaan Crabtree&Evelynit käytössä!

    VastaaPoista
  3. Jään odottamaan innolla sun kommentteja Cattierin ja Marilou Bion tuotteista. :)

    VastaaPoista
  4. Tykkäätkö Dermon tuotteista? Joskus olet niitäkin tilaillut, mutta enemmän olet suuntautunut meren ylitse ;)

    VastaaPoista
  5. Mä itse asiassa meinasin taannoin tilata Cosmeryalta tuon Cattierin miselliveden, mutta oli sen verran hintava, ja kun tilaus muutenkin alkoi tulla jo vähän kalliiksi :D niin jätin sitten väliin. Tilasin Cattierilta kuitenkin puhdistavan naamion. :)

    Itseasiassa kattelin tota FeelUniquen Crabtree&Evelyn-tarjoustakin, mutta olin myös liian hidas ja jäi sitten välistä...

    VastaaPoista
  6. Mimosa: Valitettavasti en tiedä =(

    Kaisuli: Ohoh, mikähän siinä moisen reaktion aiheutti? Voi että kun pääsisikin hotelliin jossa olisi Crabtree & Evelynin tuotteita! =)

    Jonna H.: Ans kattoo milloin pääsen käyttämään niitä, Cattier Parisiin taidan päästä käsiksi ensimmäisenä jahka edellinen misellivesi lopahtaa =)

    Kisu: Tykkään niistäkin, mutta en oo vähään aikaan tilannut sieltä mitään =)

    Marisa: Vertasin hintoja ja Biodellyllä se on pikkusen halvempi. Ja pullohan on ihan kunnollisen kokoinen, 300 ml. Mutta onhan tuo tietysti monia muita vastaavia kalliimpi... =)

    VastaaPoista
  7. Miten ihmeessä saat suihkusaippuat kulututettua? Itse lotraan mutta silti ne kestää ja kestää ja kaikki ihanuudet kasaantuvat kaappiin..

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Ei siihen oo erityistä taikatemppua, mä vaan käytän niitä ;)

    VastaaPoista