maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viime kuun kasvovedet

Hupsista, kuukauden kulutetut postauksessa unohdin mainita yhden kasvoveden jonka käytin kokonaan loppuun maaliskuun aikana... Noh, se epäkohta korjaantuu nyt!

Ensimmäinen kulutettu kasvovesi oli Yveksen, kuun alussa siitä taisi riittää enää kahteen kertaan eli melkoisen lopussa pullo oli.


Ainoa negatiivinen seikka tässä Pure Calmille kasvovedessä oli pullon suu (josta tietenkään ei ole kuvaa) ja en nyt edes yritä selittää mikä siinä omasta mielestäni mätti, en nääs osaa selittää sitä..! Epäilemättä ns. kaatotekniikkakin vaikuttaa asiaan eli vika voi hyvinkin olla käyttäjässä =)

Muuten kyllä tykkäsin kasvovedestä ja sen tuoksu oli tuttu, olenhan ennenkin käyttänyt tämän linjan tuotteita. Tuoksua en osaa eritellä, se oli mukava ja siinä oli jotain kivaa kirpsakkuuttakin mukana. Kelpo kasvovesi kaikin puolin.

Sitten se tyyppi jota en häpeäkseni muistanut mainita kulutettujen tuotteiden postauksessa. Kyseessä on Avonin persikka-puuvillainen kasvovesi.


Tässä ei ollut varsinaisesti mitään vikaa, mutta siltikin odotin kuin kuuta nousevaa tämän loppumista. Koostumus oli mielestäni hivenen geelimäistä ja tuoksu oli persikkainen-tosin ei mitenkään herkullinen, mutta ei se sen puoleen aiheuttanut mitään kammotuksen fiiliksiäkään. Jostain kumman syystä tämä kasvovesi vain jätti minut kylmäksi ja olin tyytyväinen pullon pieneen kokoon (125 ml), loppuipahan nopeammin.

Tällä hetkellä minulla on käytössä hajustamaton (eli mittapuuni mukaan tylsä) Acon kasvovesi ja siitä kyllä yllättäen pidän. Saas nähdä tuleeko siitä juttua jo ensi kuussa vaiko vasta kesäkuussa =)

4 kommenttia:

 1. Kasvovesifriikki lukee mielellään näitä postauksia sillä silmällä, että josko löytyisi jotain uutta. ;)

  VastaaPoista
 2. Jokaisella kosmebloggarilla taitaa olla omat 'heikot' kohtansa ;D

  VastaaPoista
 3. Itekki yritän tuota persikka-puuvilla kasvovettä saada pian pois käytettyä...
  Sinänsä ei mitään vikaa ole, mutta jokin selittämätön siinä on, mikä jättää kylmäksi :/.

  VastaaPoista
 4. Joo, muaki ihmetyttää miksen tykästyny siihen, jokin siinä vaan mätti =/

  VastaaPoista