tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen kuukausi takana

No niin, kuukausi sittenhän blogiin tuli uudistus ja nyt on aika ruotia miten tuotteita kuukauden aikana kuluikaan. Lähtökohta oli siis tämä, kuvassa mukana myös epävarmat loppujat.


Ja lopputulos oli tämä, punaisella rastitetut kuluivat loppuun.


Selvennykseksi kuva jossa on viime kuukaudelta kuluttamatta jääneet tuotteet. Ei mun ennustus kovin paljon mönkään mennyt =)


Mutta tunnettehan minut, toki minulla kului joitain tuotteita kuvien ulkopuolelta ja luonnollisesti yksi kulutettu osa-alue on suihkugeelit... Postauksen ylimmäisessä kuvassa näkyvän vajaan pullon lisäksi lotrasin 2 ylimääräistä pulloa. Itse asiassa, muistelin niitä olevan enemmän, mutta ilmeisesti viime viikolla tekemäni suihkaripostaus sekoitti pääni vaikkei ko. postauksessa muistaakseni esiintynytkään maaliskuun aikana loppuneita suihkugeelejä. Jatkossa mun on pakko laittaa ylös suihkugeelimäärä minkä kuukauden aikana kulutan ettei vahingossakaan käy niin että lopputulos olisi virheellinen ;)

Lisäksi käsivoiteita kului kuvassa olevien lisäksi 2 pientä tuubia Crabtree & Evelyniä ja lisäksi käytin käsiä hoitavat käsineet jotka tilasin jokin aika sitten.

Vaan katsotaanpas sitten huhtikuussa loppuvien tuotteiden yhteispotretti. Tässä kuvassa on kaikki, myös epävarmat loppujat.


Varmat loppujat ovat sitten tässä. Huomaattekohan edes mitään eroa... ;)


Noh, tässä kuussa takuulla loppuu tuo Syossin hoitoaine sekä sen vieressä oleva We Care Iconin vartalokuorinta. Myös Avonin shampoo taitaa loppua, kuten myös Santen vartalovoide. Yhden kasvovoiteenkin meinaan kuluttaa loppuun, eli Evelinen tuubissa olevan voiteen. Oletettavasti teen tälle samat kuin viime kuun Yveksen voiteelle eli läträän osan kropalle. 

Favoran käsivoiteen luulen myöskin loppuvan, joitain kertoja olen käyttänyt sitä kotosalla ja nyt otin sen käyttöön töissä. Ja eiköhän tuo Nuxen kuivaöljy vihdoinkin tässä kuussa lopu ;) Burt's Beesin huulivoide loppuu myös ja hyvä niin, oon totaalisen kyllästynyt jo siihen... Estée Lauderin ripsivärin oletan loppuvan nyt..niinnoh, oletinhan sen tekevän niin jo maaliskuussa, mutta toisin kävi. Tiesin kyllä ettei tuote itsessään välttämättä lopu, mutta paakkuuntumista on ollut havaittavissa joten siksi ajattelin heittäväni loput roskiin kuun lopussa. En kuitenkaan malttanut vaan käytän tätä niin kauan kunnes käyttäminen on ihan mahdotonta.

Etualalla nököttää Crabtree & Evelynin minikäsivoide ja se taatusti loppuu ja samoin käy saippuoille (joista toinen on näemmä ujo ja on hyvin piilossa). Piilotteleva saippua on Lushin Pineapple Grunt kroppasaippua ja tuskin käytän tätä ihan loppuun, en siis tykkää siitä yhtään. Vihreä saippua on taasen Madaran kasvosaippua ja luulenpa jossain vaiheessa pyhittäväni sen kropalle.

Sitten ne epävarmat loppujat joiden soisin loppuvan, epäilen vaan koska pirulaiset ovat riittoisia...


Herbinan muotovaahtoon olen totaalisen kyllästynyt ja niin olen Nivean dödöönkin, olenhan hinkuttanut sitä kainaloihini jo pienen iäisyyden. Lisäksi ihan vasta huomasin epämiellyttävän seikan, työpaikallani on verrattain lämmin sisällä ja välillä meinaa pukata ihan hikeä. Nivean tuote ei ole antiperspirantti joten kainalot eivät aina pysy kuivina ja se nyt ei vaan tunnu kivalta vaikken hirvittävälle hielle lemuaisikaan. Oon jo ottanut kylppäriin toisen dödön, mutta vielä en ole korkannut sitä vaan sitkeästi oon käyttänyt Niveaa. Saas siis nähdä miten näille käy, peukkuja saa pitää!

Sellainen oli siis maaliskuun kulutustahti, miltäs tämä meikäläisen lotraus teistä vaikuttaa? ;)

4 kommenttia:

  1. Tuo käsivoiteiden kulutustahti on kyllä ihan uskomaton! :D Ja tietysti suihkugeelien, mutta se nyt on kaikille ihan tuttu juttu. ;)
    Kyllähän noita tuotteita oikein hyvä määrä loppuu kun ne tuollaisessa köntässä on. :)

    VastaaPoista
  2. Mä niin tykkään voidella käsiäni ;D Useimmat noista käsivoiteista olivat vajaita eli en sentään täysiä puteleita kuluttanut kuukauden aikana noin paljoa =)

    VastaaPoista
  3. Nyt vasta ehdin tämänkin lukea :D
    Mutta sulla oli kyllä huippu kuukausi, mahtavaa!
    Vaikuttaako tää huhtikuu yhtä hyvältä jo nyt? :D

    VastaaPoista