tiistai 11. maaliskuuta 2014

Niin lähellä täydellistä

Nyt tuli käytettyä tuote joka pisti melkein sapettamaan ja ihan vain siksi kun se oli niiin lähellä ollakseen täydellinen. Kyseessä on siis Greenlandin omenainen vartalonkuorinta-aine.


Eittämättä parhain juttu tässä kuorinnassa oli tuoksu, tämä tuoksui ihanalla tavalla omenalle ja tuoksu ei ollut mitenkään esanssinen, minusta tuntui siltä kuin olisin tuoksutellut ihan oikeaa omppua!


Ehkäpä tuoksun takana olikin tuo omenan hedelmä-uute..yllätys yllätys!


Purkin teksti väittää tämän olevan geeliä, mutta minun mielestäni koostumus oli sekoitus geeliä ja hyytelöä. En tiedä näkyykö tuosta kuvasta miten hyvin, mutta kuorinnassa oli paljon kuorivia palleroita, plussaa siis siitä. Testasin tätä aiemmin nopsasti käsituntumalla ja tuolloin ajattelin ettei tämä ole kovin tehokas. Käytännössä kuitenkin yllätyin positiivisesti, tämä oli parempi mitä oletin. Kuitenkin nuo kuorivat pallerot eivät olleet tarpeeksi raapivia ja sen vuoksi mua harmitti aivan vietävästi, jos ne olisivat olleet tehokkaampia, niin tämä olisi totisesti ollut täydellinen kuorinta. Herkkähipiäiselle luulisin tämän olevan nappivalinta.

Mulla on vielä jemmassa mangoinen versio ja se on samanlainen koostumukseltaan. Mielelläni kyllä käytän sen pois vaikkei sekään ole täydellinen. Epäilemättä marisen sitten samasta asiasta jahka teen siitä postauksen...

Onko teillä ollut sellaisia läheltä piti -tuotteita joiden melkein täydellisyys harmitti?

6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tosi ihanalta tuotteelta! Onhan näitä läheltä piti tuotteita tullut itsellekin vuosien saatossa vastaan, en vaan halua muistella niitä. :D

  VastaaPoista
 2. Jos tosiaan tykkää ei niin tehokkaasta kuorinnasta, niin sitten tämä on hyvä valinta. Tuoksu oli kyllä todellakin ihana!

  Varmasti parempi ollakin muistelematta sellaisia tuotteita, alkaa vaan ärsyttämään =D

  VastaaPoista
 3. Näissä Greenlandin tuotteissa on kyllä kivan "aidot" tuoksut :).
  Itsellänikin oli juuri sama kuorinta ja vähän tosiaan harmitti, ettei kuorintatehot riittäneet omaan makuun :/

  VastaaPoista
 4. Mistä nuo Greenlandin tuotteet voi ostaa? :) Löytyykö ne ihan jostain fyysisestä kaupasta vai onko pakko tilata netin kautta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin Greenladeja sai Sunrise Cosmetics-verkkokaupasta, mutta nykyään niitä ei siellä taida olla =/ Mutta varmasti näitä jostain muualtakin saa kun vaan etsii =)

   Poista