torstai 6. helmikuuta 2014

Kolmistaan

Tulipa tässä taannoin tutustuttua LdB:n suihkareihin, niitä kun kerran sai edukkaasti joten ostin sitten kaikki kolme. Itse asiassa, tuota yhtä mulla on vielä yksi jemmassa, mä kun ostin jonkun joulun jälkimainingeissa pakkauksen jossa oli suihkari, dödö ja vartaloemulsio.


Suihkarit on pakattu pirtsakkoihin pulloihin, tulee niiiin kesä mieleen... =) Muutenkaan näissä ei ollut mitään valittamista eli kylläpä vain, voisin ostaa näitä toistekin!


Sweet Pea & Silk on just se mitä mulla on vielä jemmassa ja hyvä että onkin, tämän tuoksusta pidin eniten. Piti ihan kattoa Google-kääntäjästä mitä sweet pea tarkoittaa ja sehän on tuoksuherne. Mulla ei oo mitään hajua mille tuoksuherne tuoksuu, mutta ite tykkäsin tästä kovin vaikken tuoksua osaa kuvatakaan. Haisu oli vähän ehkä makea, mutta siinä oli jotain muutakin..äh, ei, en osaa, tämä on sellainen jota ei vaan pysty sanoin kuvaamaan! Help, onko joku muu käyttänyt tätä ja osaatko kuvailla tuoksua jotenkin..?


Tämänkin tuoksu oli kiva, tosin nyt kun yritän muistella, niin en tainnut oikein havaita tuota mandariinia. Tämähän tarkoittaa sitä, että mun on otettava joskus uusintaerä tämän kanssa selvittääkseni tuoksuiko siinä persikan lisäksi mantsku ;)


Apple & Aloe vera tuoksui loogisesti hennon omenaiselle. Ihan kiva tämäkin, tosin jos pitäisi valita mistä pidin vähiten, niin se olisi tämä. Mutta siltikin tätäkin voisin käyttää toiste =)

Kaiken kaikkiaan kivoja suihkareita, tuoksut eivät olleet kovin hyökkääviä (mun makuun olisivat voineet olla enemmänki sellaisia =D), mutta muistelen tuon Sweet pean olleen tuoksultaan voimakkain ja omenainen oli se miedoin. Summa summarum, kivoja suihkareita joita kannattaa testata =)

4 kommenttia:

 1. Jotenkin itseeni vetoaa eniten tuo peach & mandarin pullo. :)

  VastaaPoista
 2. Samaisen merkin dödöt on muuten ihan parhautta! :) En suostu käyttämään enää muita! :D Noita suihkareita en ookkaan testannut, eikä kyllä heti tarvihe hommatakkaan, köhköh. :D

  VastaaPoista
 3. Itekin oon pyöritelly noita suihkareita kaupassa monesti kätösissäni, vielä en oo ostanu.. Persikka luultavasti lähtee joskus kokeiluun, jos kerta mandariinin tuoksu oli siinä lievä.. :)

  Oisko se hajuherne sellainen "vihreän makea"? ;D

  VastaaPoista
 4. Jonna H.: Ei ihme, onhan se aika söppänä =)

  Katja: Hyvä tietää, ehkäpä minäki tykkään siitä dödöstä jahka sen joskus saan korkattua =)

  Meliina: Ei hajuakaan olisko semmonenkaan, ihan ihme tuoksu siis ;D

  VastaaPoista