keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja vanhat kujeet

Ja vanhoista kujeista pääsemmekin mihinkäs muuhunkaan kuin suihkaripostaukseen! Täältä pesee jälleen kerran ;) Tästä jutusta jätän 2 suihkaria pois, olen siis oikeastaan satavarma siitä että olen ne käyttänyt, mutta laiskana en jaksa alkaa tarkistamaan asiaa. Siirrän ne siis suosiolla seuraavaan suihkaripostaukseen, jospa siihen mennessä laiskuus väistyisi ja varmistaisin asian. Missään käyttöjärjestyksessäkään nämä eivät ole, mun kulutustahdilla on mahdottomuus muistaa mitä sitä milloinkin on tullut lotrattua...


Avonin Senses -sarjan Seventh Heaven ei ollu mun makuun yhtään. Ilmeisesti ruusun, pionin ja myskin kombo ei oo mun juttu. Valitettavasti mulla on jemmassa toinen mokoma, saa nähdä pistänkö sen suosiolla käsisaippuaksi.


Herbinan luomuruususuihkari on vielä osittain käyttämättä, otin se kotona käyttöön kunnes hoksasin tämän olevan vallan passeli suihkugeeli mökille, siis tuon biohajoavuutensa tähden. Vein sen siis sinne ja sinne se unohtuikin odottelemaan seuraavaa reissua. Tuoksu tässä on hiukan liian mieto mun makuun, en tiedä onko tuoksu voinut väljehtyä vaikka suljettunahan tätä oon säilyttänyt. Sain siis tämän viime jouluna eli johan tuo oli aikakin ottaa käyttöön... ;)


Tämä on viimeisin loppuja, vähän ennen tämän jutun naputtelua suihkussa käydessäni käytin tämän loppuun. Palmoliven Intian santelipuu & inkivääri suihkari oli kerran alekorissa eurolla joten pakkohan se oli ostaa. Myöhemmin mietin olisiko pitänyt ostaa toinenkin, halavalla kun sai ja inkiväärin tuoksuhan on yks lemppareitani. No, onneksi en ostanut, haistoin kyllä tästä hiukan sen inkiväärin, mutta muuten tämä oli hivenen liian itämainen tmv. makuun.


Tämäkin on sarjassamme halvan hinnan houkutukset (kuten 2 seuraavaakin saman merkin suihkugeeliä), näitä oli joskus Tokmannilla myynnissä eurolla (muistaakseni) ja mun oli 'pakko' ostaa viisi kokeiluun. Tämä Pitaya ei tuoksunut juuri millekään, tosin eipä pitaija muistini mukaan olekaan mikään voimakastuoksuinen hedelmä.


Lemon Grass kyllä tuoksui, mutta en hirvittävästi välittänyt tämän tuoksusta. Se oli sitruunamainen, mutta jotenkin keinotekoinen-tai sitten sitruunaruoho tuoksuu keinotekoiselle ;)


Lime & Aloe Vera tuoksui jonkin verran, nyt en vaan enää saa päähäni sitä tuoksua... Kuitenkin näistä kolmesta muistelen pitäneeni tästä eniten vaikkei tämäkään mikään herkku ollut. Koostumukseltaan nämä kaikki olivat ok, eivät siis mitään mahdottoman liruja jotka valahtavat heti sormien välistä, mutta noin niinkus muuten en ostaisi näitä toiste. Saa nähdä mitä tykkään niistä kahdesta jotka vielä odottavat käyttövuoroaan.

Sitten vielä loppuun yhteispotretti Sokokselta haalimastani kosmeläjästä. Ei, en sentään tilannut, kävin ihan paikan päällä.


Siinä on suihkugeeliä, vartalonkuorintaa, shampoota ja naamanputsaria. Hah, ovelasti tuolla oikealla takana oleva toinen Fruttinin Lime Mint suihkari yrittää olla piilossa ;) Omasta mielestäni hillitsin itseni aika hyvin, ostin näemmä vain tuotteita jotka kuluu mulla suht nopsaan! Kyllä mulla melkein teki mieli ostaa esim. Ziajan voidepakkaus (päivä- ja yövoide) joka tais maksaa vajaat 12 € eli olisi ollut halpa kuin mikä. Mutta, mulla on sen verran noita voiteita jemmassa etten hetkeen tarttee uusia. Eli kyllä mäki välillä osaan hillitä itseäni vaikkei siltä aina vaikuta ;)

7 kommenttia:

 1. Palmoliven suihkugeelit on "halppiksista" omia lemppareitani. :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ensin kiinnittyi huomio tuohon Bodyfinen ensimmäiseen suihkugeeliin, pullon sanaan "Pitaya". Oon aina luullut, että se on pitahaya. :D Piti oikein tarkistaa Googlesta, mutta nähtävästi tuo pitayakin on ihan oikein. Aattelinkin, että miten ne voi painaa tuollaisia mokia pulloon. :D

  Nuo We Care Iconit oli tai on nyt tosi edullisia alessa, mäkin ostin noita samaisia vartalotuotteita...

  VastaaPoista
 4. Tuo Herbinan luomuruusu on aina miedon tuoksuista, olen kokeillut sitä kuntosalilla ja taisin kotonakin yhden pullon käyttää. Palmoliven Ayurituelien alessa olo ei kyllä ihmetytä...

  Minusta tuo on ihan järkevä alesaalis, juuri tuollaista pois kuluvaa arkitavaraa. Ja eikös nykyiset organisointiohjeetkin sano, ettei kannata tuijottaa siihen missä ajassa mitäkin käyttää vaan että jos oikeastikin käyttää jotain vaikka pitkänkin ajan päästä ja tila riittää säilöä niin voi ihan hyvin säilöä enemmänkin tavaraa.

  VastaaPoista
 5. Jonna H.: Yleensä ottaen Palmolivellä on kyllä mukavan tuoksuisia suihkareita =)

  Marisa: No mä en olis ihmetelly vaikka kirjoitusmokia oliski ollu, mikä lie halpismerkki tuo onkaa =D

  We Care Iconit on kyllä hurjassa alessa, 'harmi' kun ei ollu tarvetta naamarasvoille, niitäki olis saanu halvalla...

  Aino: Ahaa, eli tuoksu ei oo haihtunu..sais kyllä tuoksua pikkasen enemmän. Tosin tuoksuherkille se varmasti passaa =)

  Hah, mä en oo tommosia ohjeita kuullutkaan, mutta järkevältä kuulostaa! =D

  VastaaPoista
 6. Ai siis missä ajassa sait näin monta suihkusaippuaa loppumaan? :o Mulla kestää yksi saippua varmaan 4-6kk päivittäisessä käytössä.. Ehtii toden totta kyllästyä siinä vaiheessa jo :)

  VastaaPoista
 7. Esitit sitten kysymyksen jota oon aina pelännyt ;) Keskiarvona veikkaisin et normipullo kestää viikon, sellaiset lirumaiset suihkarit kuluu vieläkin nopeampaa ja jos en vaikka tykkää suihkarin tuoksusta, niin silloinkin kyllä lotraan surutta päästäkseni eroon siitä...

  Tiedän, tää mun käyttötapa on silkkaa hulluutta, mutta olis kiva jos saisi noita jemmoja pienennettyä-tosin sitten mun ei pitäis sortua ostamaan uusia suihkugeelejä ja mullahan on taipumus sortua, melkoinen noidankehä siis ;D Muutenkin saattais olla vaikea päästä pahasta tavastaan (liiallisesta kulutuksesta) eroon, mutta rehellisyyden nimissä kyllähän mun pitäs kyetä hillitympään holvaukseen suihkareiden suhteen =)

  VastaaPoista