sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tuoksulla on väliä

Tähän postaukseen ymppään peräti 4 eri tuotetta jotka tuoksunsa vuoksi saavat pitkän miinuksen. Aloitetaan Yveksen kasvovoiteesta, en muista oonko saanut tämän tilaajalahjana vai tilasinko tämän heidän löytötori -osiosta.


Culture Bio naamarasva sisältää 11 mitä lie kasviuutetta ja liekö niistä peräisin tämän kamala haju. Hyi, ei kasvoihin laitettava tuote saisi tuoksua näin pahalle! En tiedä totuinko tuoksuun ajan mittaan vai haihtuiko se lukuisten avauskertojen vuoksi, mutta siltikin lopulta lahjoitin tämän huonon hajuaistin omaavalle miehelleni. Tosin kylläpä hänkin tuumasi tämän tuoksuvan pahalle, urheasti kuitenkin on voidetta alkanut käyttelemään. Muuten tämä oli voiteena ihan ok meikäläiselle, harmi vaan että tuoksu oli epämiellyttävä. Tämä ei ehkä ole enää Yveksen vakivalikoimassa, tosin varma en ole.


Jaaha, taas kävi niin ettei kuvakansiostani löytynyt kuvaa tuotteesta, joten piti kähveltää omasta blogista tämmönen yhteispotretti. Mihinkähän ne mun kuvat välillä katoaa, muistelen että tästäkin olisin ottanut kuvan. No, kyse on siis tuosta takana oikealla olevasta Oriflamen Amazonia kasvosuihkeesta jota käytin kasvoveden tapaan. Ensin käytin tätä niin että suihkutin kasvoille ja vanulapulla pyyhin/taputtelin loput pois. Tämä oli vaan liian hidas tapa noin niinkus kulutuksen kannalta, tämä ei tuntunut kuluvan millään ja rehellisesti sanottuna halusin päästä tästä eroon eli lopulta aloin sumuttamaan tuotetta vanulapulle ja käyttämään niin kuin normaalia kasvovettä. Tuoksu tässä ei ollut mun makuun, siinä oli jokin epämiellyttävä vivahde ja kasvoille suihkuttaessa se ei niin kiva aromi korostui. Niin ja ai kamala jos tätä sattui menemään silmiin, kyllä muuten kirveli! Muuten tämä tuntui iholla kivalta, mutta tuoksun vuoksi ei jäänyt ollenkaan ikävä.


Bio Plasis kasvojenkuorinta on sertifioitua luomukosmetiikkaa ja normihinta tälle kuorinnalle on n. 20 €. Itse ostin tämän aikoinaan alennuksesta, tämä taisi maksaa tuolloin n. 6 euroa joten tahdoinhan mä päästä kerrankin kokeilemaan jotain pikkasen kalliimpaa merkkiä... ;) Kuorintana tämä on ollu ihan jees, tosin ei tämä mielestäni aivan ylivertaisen hyvä ole verrattuna halvempiin kuorintoihin. Mutta se tuoksu, voi kamala! En tiedä mille tämä tuoksuu, mutta pahan hajuista tämä on. En siis ostaisi toiste vaikka saisin kuinka halvalla.


Viimeisenä Oriflamen Nature Secrets vehnä & kookos vartalovoide. Hiukan jännitin mille tämä tuoksuu, mulla kun on se kaksinainen suhtautuminen kookoksen tuoksuun...


Voide oli hyvin täyteläistä ja väriltään tuollaista beigeen vivahtavaa. Niin ja tuoksu, se ei ollut liian kookoksinen joten ongelma ei ollut siinä. Sen sijaan ongelmaksi muodostui se mille tämä alkoi haista ihollani, en tiedä muuttuiko tuoksu joka puolella kroppaani, mutta paidankauluksesta nenääni aina tulvahti pissan tuoksu. Aivan, luitte oikein. Tuoksuttelin itseäni miehelläkin ja hänkin lopulta totesi jotta juu, kyllä se vähän tuoksuu just sille... Tämä voide sai siis lentää roskiin, en todellakaan halua tuoksua virtsalle (vaikka tuoksu ehkä olisi saattanut haihtua esim. yön aikana) ja en todellakaan alkanut jemmaamaan tätä jalkarasvaksi tmv. vaikka esim. siinä hommassa tämä olisi saattanut pelittää hyvin. Hiukan jännityksellä odotan reagoiko saman sarjan toisen tuoksuinen voide samalla tavalla ihoni kanssa..toivottavasti ei.

Mitenkäs te, käytättekö vaikka hampaat irvessä pahalle haisevat tuotteet vai luovutteko niistä suosiolla?

8 kommenttia:

  1. En käytä! Enkä juurikaan edes uudelleensijoita. Aika surutta pistän roskiin. Hutiostos on hutiotos, niitä tulee väistämättä.

    VastaaPoista
  2. Yritän käyttää, mutta paremmat tuotteet jyrää heikommat eli pahalle haisevat tuotteet hautautuu kaapin perälle.. ;)
    ja heikkoa tulee sitten myös lotrattua luvattoman paljon kerrallaan, että tuotteesta pääsisi vaan eroon. :D

    VastaaPoista
  3. Yritän käyttää, mutta usein huomaan jäävän pahanhajuisten pyörimään nurkkiin ja lopulta heitän pois. Tuo YR:n voide on hyvää, mutta se haju on vähintäänkin mielenkiintoinen ja jäi aikoinaan myös minulta käyttämättä aikoinaan. :D

    VastaaPoista
  4. Unikas: Varmasti näin onkin parempi toimia, mitä sitä turhaan jättämään purnukoita nurkkiin pyörimään =)

    Meliina: Just tuo riski niissä on, siis että hautautuvat jonnekin suurinpiirtein vuosiksi... Hah, tuttua tuokin että ei niin kivoja tuotteita tulee käyteltyä runsaalla kädellä =D

    Jonna H.: En voi ymmärtää miten ovatkin saaneet aikaiseksi niin pahalle tuoksuvan tuotteen..tossa mietin että ehkä sitä olisi voinut käyttää flunssassa, silloin kun hajuaisti ei toimi täysillä ;)

    VastaaPoista
  5. Hihii, mulla on kokemusta tuosta Yves Rocherin tuotteesta, ja samaten Bio Plasisin yövoiteesta. Tuo YR oli ihan hirveää, en tykännyt edes sen koostumuksesta, eikä se mun ihoa kosteuttanut, puhumattakaan siitä hajusta. Kirjoitin siitä joskus blogiinkin.

    Sitten tuo Bio Plasisin yövoide on juurikin viimeksi käyttämäni kasvovoide. Tein sen kanssa ennätyksen; käytin sen 50 ml tasan kahessa viikossa! :D Osin sen hirveän hajun takia, musta se haisi jollekin homehtuneelle yrtti-sammalmetsälle. :D Toisekseen siksi, että se kuivatti mun ihoa samoin kuin tuo YR. Onneksi oli juuri silloin joululoma ja olin kotona, niin lätkin sitä voidetta naamaan vähän väliä. :D

    Eli vastaukseni... Kyllä, hajulla on väliä, ja pahantuoksuiset tuotteet käytän vaan hirveellä kiireellä pois, en suostu heittämään niitä roskiin. :P

    VastaaPoista
  6. Saattoi olla et just sun blogista luinkin tuosta YR:n voiteesta =) Voi kamala, mä en varmasti pystyisi käyttämään Bio Plasisin voiteita, oot ollu melkoinen sissi =D

    VastaaPoista
  7. En mielelläni heitä mitään roskiin ellei ole ihan pakko. Omaan nenään huonon tuoksuiset voiteet käytän yleensä jalkavoiteina, siellä ne eivät yleensä ole juurikaan häirinneet :).

    Jännä tuo Amazonia-suihke kokemus! Itse kyllä tykkäsin tuon sarjan tuoksusta melko paljon :).
    Näin nenät ovat näköjään erilaisia :D.
    Tuon suihkeen käytin ihan vanutuppoon suihkimalla ja sillä vanutupolla sitten kasvot pyyhkimällä. Pesuainetta olisi vielä puoli pulloa jäljellä odottamassa talven ohi menoa :).

    VastaaPoista
  8. Jalkavoiteena turhia voiteita voisi käyttää, mutta ku mä oon niin laiska rasvaamaan jalkojani =D Ja joo, nenät on tosiaankin erilaisia =)

    VastaaPoista