sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulupallerot

Muistanette Yveksen ihanaakin ihanammat pallopulloon pakatut joulusuihkarit? Toisen niistä käytin jo ajat sitten ja toinen sulostuttaa suihkuhetkiäni parhaillaan. Voi että ne osaavatkin olla söpöjä, vai mitä? =)


On jokseenkin typerää hurmaantua tuotteen ulkonäköön näin paljoa, mutta minkäs teet, söpöjä mitä söpöjä ♥


Näistä keltaisen appelsiiniversion käytin aikaisemmin ja nyt käytössäni on joulunpunainen vadelmasuihkari.


Joku totesi appelsiinisen tuoksuvan Jaffa-keksille ja oi kyllä, siinä hän on aivan oikeassa! Vadelmainen sisar taasen tuoksuu vadelmaiselle Jaffa-keksille eli varsinaisista herkuista on kyse. Kuitenkin mulla on jokin vamma tällaisiin tuoksuihin noin niinkus pesuainekäytössä, tuntuu jotenkin oudolta pestä itsensä jollain näinkin syötävälle tuoksuvalla tuotteella =D

Suihkareina nämä ovat yllättäen hyviä, koostumus on suht paksua eli ei tarvitse pelätä geelin valuvan sormien välistä viemäriin. Glitteri tuo kivan turhamaisen säväyksen pesuhetkeen, tosin iholle hiput eivät jää ja hyvä niin. Kaikin puolin kivoja ja kyllä Yves totisesti on tänä vuonna petrannut joulutuotteidensa suhteen =)

Mitenkäs te muut jotka sorruitte näihin, joko joulupallerot on korkattu?

2 kommenttia:

 1. Enpä sitten saanut aikaiseksi käydä siellä Yvesin liikkeessä ennen joulua :D.
  Täytyy katsoa, josko ale-myynteihin olisi jotain jäänyt ja saisin silloin aikaiseksi ostaa jotain kokeiluun :).
  Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
 2. Luulis joulutuotteita löytyvän alemyynnistäkin, ainahan niitä on löytynyt =)

  Rauhallista joulua sinnekin, mulla näemmä on joku hitaasti syttyvä flunssa kun ensin piti kurkkukipua ja sitten oli välissä päivä ettei ollu mitään oireita. Vaan sittenhän se alko ilmotella nuhasta... Noo, en anna sen pilata joulufiiliksiä =)

  VastaaPoista