lauantai 2. marraskuuta 2013

Torttukuorinta

Postauksen otsikko on ehkä hämäävä, mutta myöhemmin tulette huomaamaan mitä se tarkoittaa... Elikkäs, nyt on esittelyvuorossa kasvojen kuorinta-aine joka mulla on tällä hetkellä käytössä.


Yves Rocherin kuorinta-aineethan eivät tarjouksessa ollessaan tunnetusti paljoa maksa ja siksipä niitä silloin tällöin tulee hankittua. Tätä tapausta ei kylläkään enää näy heillä myynnissä, kenties pakkaus on uudistunut eli kyse on tästä kuorinnasta. Varma en kylläkään ole, harmi kun en hoksannut nakata tuota kenties uudistututta versiota ostoskoriin kun viime viikolla tilausta sinne lykkäsin.


Kuorinta-aineessa on kiva helmiäismäinen hohde jota kovasti yritin kuvata. Ja nyt siihen postauksen otsikkoon..joo, onhan se kiva yrittää kuvata tuotetta, mutta kas kun se sitten onnistuukin näyttämään joltain koiran tortulta! =D Vaan eipäs välitetä moisista pikkuseikoista...

Kuorintana tämä on ihan hyvä, tosin välillä oon miettinyt saisiko kuorivia hippusia olla inasen enemmän. Ei tämä kuitenkaan ole huono ja voisin ostaa (ja takuulla ostankin) toistekin, tarjouksessa ollessaan hinta-laatusuhde näissä Yveksen kuorinta-aineissa on kyllä enemmän kuin kohdallaan.

Mitenkäs te, tykkäättekö Yveksen naamakuorinnoista vai pidättekö niitä ihan hapatuksena?

4 kommenttia:

 1. Tortultahan se näyttää. :D En ikinä oo muuten testannutkaan näitä yveksen naamakuorintoja... Kehuja oon kyllä kuullut useammalta. :)

  VastaaPoista
 2. Torttu mikä torttu, varmasti joku muu olisi saanut kuvattua paljon kauniimman 'läjän', mähän harrastan jonkin verran valokuvaamista mutta tää kosmetiikan kuvaaminen ei meinaa ottaa onnistuakseen =D

  Kannattaa kokeilla Yveksen kuorintoja, vaikka ei tykkäisikään, niin konkurssiin siitä ei mene =)

  VastaaPoista
 3. Itse en saa tuollaista "torttua" tuolla kuorinnalla kädelle, se on vaan sellanen "läjä" :D.

  Mutta itsekin tykkään tuosta kuorinnasta paljon.
  Kuorivia hippusia saisi olla ihan himpun verran enemmän, niin olisi täydellinen, mutta kyllä tämä tuolla hinta-laatusuhteellaan lähentelee sitä jo muutenkin :).

  Toinen purkki odottaa itselläni jo kaapissa, kun lokakuun alussa sain Yvesin tilaukseni, johon olin tuubin tätä taas laittanut :).

  VastaaPoista
 4. Mä vaan osaan nämä torttujutut, varsinkin silloin kun yrittää saada aikaiseksi kaunista jälkeä ;) Just muuten katoin sun blogista jotta tämä tuubihan siellä möllötti..! Hintaansa nähden ei tosiaan voi moittia tehoa eli vallan mainio tuote =)

  VastaaPoista