sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Niin halpaa

Monet kerrat olen todennut kuinka halpakin voi olla hyvää ja niin totean nytkin. Joskus Sokoksella käydessäni ostin Bio Richin 100 ml päivävoiteen joka muistaakseni maksoi (kaiketi alennuksessa) 3,90 €.


Purkki on ulkomuodoltaan omaan silmääni ihan ok vaikkei tämä miltään luksukselta näytäkään =)Tämän koostumus ja tuoksu tuo mieleeni Erioilin ja mistä sitä tietää vaikka molemmissa olisi paljonkin samoja ainesosia. Kasvovoiteena tämä on ollut ihan hyvä, sellainen perus, mutta näin syksymmällä olen ollut huomaavinani ettei tämä aina kosteuta tarpeeksi ihoani. Olisi siis pitänyt käyttää tätä kesällä. Loput ajattelin käyttää ihan vain kropalle, osittain tuon kosteutustehon vuoksi, osittain siksi kun purkki on noin iso ja tahdon kuitenkin päästä kunnolla muiden kasvovoiteiden kimppuun =D Olin siis positiivisesti yllättynyt tästä ja harmittelen kun en älynnyt käyttää tätä kesällä, oletan että sitten olisin hehkuttanut tätä oikein urakalla. Muistakaa siis ettei tuotetta ole hintaan katsominen ;)

6 kommenttia:

 1. Jotenkin symppiksen oloinen purnukka. Järjettömän kokoinen kasvovoiteeksi! Hinta on kyllä mielettömän edullinen. :o

  VastaaPoista
 2. Mulla vetelee parhaillaan viimeisiään yks Biothermin kasvovoide, joka on 125 ml!!! Siitä riittää vielä n. kaheksi kerraksi. En voi muuta sanoa kuin että HUH, on aika voittajafiilis! :D

  VastaaPoista
 3. Oiskohan Tokmannissa ja Cittarissa tullut vastaan ja normihinta oli tuotaluokkaa :D Taisin nähdä yövoideversionkin! Varmasti tuhdimpaa kamaa. En ostanut purkkimeren vuoksi vaikka tiukkaa teki (muun kuin hinnan puolesta) =)

  VastaaPoista
 4. Jonna H.: Joo, mun mielestä 100 ml on aivan liian iso kasvovoiteeksi, sellainen 50 ml on just sopiva =)

  Marisa: Apua minkä kokoinen pänikkä, oikeutetusti saat riemuita jahka se loppuu =D

  Kisu: Ei tän normihinta taida tosiaan olla kovin kallis ja varmasti Sokos on sellainen paikka jossa normaalihinnat on korkeampia =) Oletan että oli alessa kun hintalappu oli oranssi ja taisi napottaa siinä alelaarissa...

  VastaaPoista
 5. Joo, oikein hyvä muistuke, kun hintalappu ei tosiaankaan kerro vielä sisällöstä :) Mukavalta tuotteelta näyttää, vaikka tosiaan itsekin tykkään tähän aikaan vuodesta kunnolla kosteuttavista voiteista!

  VastaaPoista
 6. Eveliina: Sitä herkästi tuppaa ajattelemaan ettei halpa voi olla hyvää..tosin, nyt sitä on alkanut jo uskomaan ettei hintaan aina ole katsominen =)

  VastaaPoista