lauantai 5. lokakuuta 2013

Shampoot ja hoitsikka

EDIT! Kilin kellit mä minnekään iHerbille tilausta tehnyt vaan Vitacostille. Pahoittelut hataran pääni puolesta =D

Vajaa vuosi sitten tein tilauksen iHerbille ja tilaukseen ujutin mukaan Nature's Gaten ihanalta kuulostavat Mandarin Orange & Patchouli shampoon ja hoitoaineen. Vihdoinkin ne on tullut käytettyä (tai osittain, mullahan hoitoaine kuluu hitaammin) joten arviota pukkaa.Nämä sulfaatittomat ja parabeenittomat tuotteet ovat tarkoitettu värjätyille ja dullimaisille hiuksille, siis en oikein tiedä miten tuon sanan 'dull' kääntäisi, onko se sitten samea vai eloton (vaiko peräti tylsä tahi tyhmä ;D)? No kuitenkin, mun hiuksethan ei ole värjätyt ja rehellisesti sanottuna mielikuva huumaavan tuoksuisista tuotteista pistivät mut tilaamaan nämä. Ja eipä tälle mun tukalle tee pahaa käyttää vähän hoitavampia tuotteita, mun hiukset on varmasti välillä aikas dull. 
Ensimmäisenä romuttui mielikuva ihanasta tuoksusta. Haistoin kyllä sen mandariinin/appelsiinin, mutta sen lisäksi erotin jonkin aromin joka oli mielestäni jokseenkin miehekäs. Olisikohan se ollut sitten tuo patsuli? Ajan mittaan ko. aromi kuitenkin onneksi haihtui tuotteista ja jäljelle jäi mieto mandariininen tuoksu eli tuoksun puolesta käyttö ei ollut ikävä kokemus.

Toisekseen alkuun en yhtään tykännyt shampoon pesutehosta, heti hiusten pesun jälkeen (niiden ollessa märät) päänahka ei tuntunut mitenkään raikkaalta ja jotenkin sitä tunnetta jäi kaipaamaan. Toisaalta hiukset eivät kyllä kuivuttuaan näyttäneet eivätkä tuntuneet mitenkään likaisilta joten nou hätä. Shampoon koostumus ei myöskään ollut meikäläisen makuun, se oli hivenen työlästä levittää, koostumus kun oli aavistuksen geelimäistä mun mittapuun mukaan. Hoitoaine oli ok, tosin välillä sitä päässäni muhittaessani mietin onko sen hoitotehot minkälaiset-sitten hiuksia pyyhkeeseen kuivatessa kyllä huomasi etteivät hiukset olleet mitenkään takkuiset eli kyllä se jotain teki shampoon lisäksi.

Loppua kohden kammoni tätä parivaljakkoa kohtaan hälveni, mutta en kylläkään aio ostaa toiste ainakaan näitä kahta tapausta, enhän kuitenkaan tuntenut mitään ihastumisen tunteita näiden suhteen. Jotain toisia saman sarjan tuotteita voisin kyllä uteliaisuuttani kokeilla. iHerbistä voi lueskella vähän lisää näistä kaksikosta, tästä linkistä pääsee lukemaan shampoosta ja tästä taasen hoitsikasta.

Ja sitten vielä yksi tuttavuus joka vetelee viimeisiään. Kas tässä, Herbinan syväpuhdistava shampoo.


Tämä on ollut ihan hyvä syväputsari, ainut miinus tulee tuoksusta jota ei ole juuri ollenkaan. Oletin tämän tuoksuvan samalle kuin Herbinan karviainen & lehmus muotovaahdon, sen tuoksuunhan tykästyin, mutta tässä shampoossa en tosiaankaan erottanut tuoksua kovin paljoa (jos ollenkaan). Liekö sitten maanantaikappale vai mikä. Voin kuitenkin suositella mikäli etsitte syväputsaria ja mikäli tähän törmäätte, minä en ole tätä nähnyt vaikka syväputsareita oonki koettanut metsästää. Mutta hei, vielä kiitos eräälle kommentoijalle joka vinkkasi Biozellin syväpuhdistavasta shampoosta, löysin kuin löysinkin Citymarketista niitä, olin vissiin ollut shampoo-/hoitoainehyllyn edessä niin sokaistunut pullojen runsaudesta etten huomannut alahyllyllä olevia Biozellejä =D Vaan kyllä saisivat nuo markettimerkit kehittää enemmänkin näitä syväpuhdistavia shampoita, aika harvalla merkillä niitä on (tai sitten meidän kauppa ei vaan ota niitä myyntiin). Niinpä kysynkin teiltä tiedättekö te millä kaikilla merkeillä (siis markettimerkeillä) on valikoimissaan syväpuhdistavia shampoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti