keskiviikko 2. lokakuuta 2013

AAA

Toukokuussa menin ja ostin apteekista Acon kasvoveden jonka seuralaisena sai kaupan päälle kasvovoiteen. Tällaisiin kimppapaketteihin on suht helppo sortua, ainakin minä lasken mielessäni paljonkon yksittäiselle tuotteelle moisessa tapauksessa tulee hintaa ;)


Kasvovesi on vielä korkkaamatta, mutta 24h kosteuttava kasvovoide on tullut käytettyä. Asenne tätä kohtaan oli neutraali ja ajattelin tämän olevan sellainen peritylsä tapaus, olihan tämä hajustamatonkin. Vaan mitenkäs kävikään, siis minähän tykästyin tähän, ainakin kesäaikaan tämä oli just hyvä mun kasvoille! Täältä kopsasin voiteen kuvauksen: ACO FACE Kosteusvoide 24 h on kevyt, kosteuttava geelivoide, jossa on vain vähän rasvaa. Luonnollisten kosteustekijöiden ja AHA-hapon yhdistelmä kosteuttavat intensiivisesti 24 h ajan. Sisältää rauhoittavaa bisabololia ja E-vitamiinia. Hajustamaton.

Voide oli siis täysi kymppi, mutta pakkauksessa olisi paljon parantamisen varaa. Tuossahan on pumppusysteemi mikä on hyvä juttu, mutta kas kun se pumppu alkoi jossain vaiheessa ns. sutimaan tyhjää. Siis tiedättehän sen ilmiön kun pumppua saa raivokkaasti pumpata ja mitään ei tule-kunnes se jossain vaiheessa räkäisee äkäisesti kädelle voideklimpin? Voi jössös että mä inhoan semmosta ja tämä pumppu alkoi tehdä sitä suht ajoissa, en nyt tarkkaan muista, mutta pullossa taisi olla tavaraa about puolet tai ehkä vähän vähemmän. Just, tosi kivaa hei. Loppua kohden jouduin luopumaan tuosta turhauttavasta pumppaamisesta (se kun ei enää tuottanut tulosta) ja kaivelin voidetta pumpputsydeemin putkella (tai joskus jopa sormella jos tarvitsin voidetta vain vähäisen määrän). Tosi kivaa tuokin! Itse asiassa, ihan vähän voidetta jäikin pulloon (ei onneksi kuin ehkä yhden käytön verran) kunnes nakkasin sen roskiin. Ja ei, en missään vaiheessa jaksanut alkaa leikkelemään tuota pulloa halki, se kun oli sellaista suht kovaa muovia. Eli pakkauksessa olisi kehittämistä ja mieluiten ostaisin tämän ihan vaan tuubissa. Tämä seikka lievensikin innostustani ja jossain vaiheessa ajattelin etten taida tätä ostaa toiste. Nyt mieli on muuttunut ja saattaisinpa tosiaankin ostaa tätä uudemman kerran, sen verran passeli tämä oli meikäläiselle.

Sitten ne minikokoiset kasvovoiteet, molemmat ovat tulleet LivBoxeissa.


LivBoxin sivuilla tätä voidetta kuvataan näin: Kuolleen meren mineraaleja sisältävä Essential Day Moisturizer kosteusvoide tehostaa ihon luonnollista kosteuspitoisuutta pitkävaikutteisesti. Sisältää ympäristön haittatekijöiltä suojaavaa E-vitamiinia ja rauhoittavaa Aloe Veraa. Imeytyy nopeasti jättäen ihon raikkaaksi, kimmoisaksi ja pehmeäksi palauttaen sen luonnollisen hehkun. (Pahoittelut fontin kummallisesta vaihtelusta, yhden tekstipätkän sain pitkän taistelun tuloksena muutettua normaaliksi, mutta tämä näemmä jäi sitten muuttamatta ja en jaksa tapella tämänkin kanssa. Olkoot siis näin).

Voiteena tämä oli ihan jees, tosin mitään kummoisia muutoksia en ihossani huomannut. Tosin onhan minituubi aina minituubi ja muutoksia ei välttämättä ehdi havaita, mutta jotenkin musta tuntuu ettei tämä olisi toiminut ihollani sen kummemmin kuin halvemmat voiteetkaan. Tämä oli näemmä tarkoitettu normaalille/kuivalle iholle, mutta ei tämä minusta tuntunut liian kosteuttavalta pärställäni. Tuoksu tässä oli sellainen josta mietin jotta onkohan tämä nyt ns. ylellisen voiteen tuoksu vai onko se halpusovoiteen tuoksu =D En edes ehtinyt päättää onko tuoksu minusta ok vai eikö ole. Kivahan tätä oli kokeilla, mutta vaikutusta tämä ei tehnyt ja niinpä tämä omalle kukkarolle tyyris voide (44,70€/50ml) jää jatkossa rauhaan.


Ja sitten hienon kuuloinen Academien Crème Veloutée jonka hintakin on hieno, 72€/50ml. Tämän tuoksusta tykkäsin, se oli jotenkin ehkäpä jopa merellisen tuoksuinen ja voide olikin väriltään viehättävän hempeän vaaleansinistä. Siihen ne tykkäämiset sitten loppuivatkin, tämä oli aivan liian tuhtia voidetta omalle iholleni. Minusta jopa tuntui että epäpuhtaudetkin saattoivat lisääntyä käyttäessäni tätä normaalille ja kuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle(!!) tarkoitettua jankkia. Voide oli jokseenkin hankalampaa levittää kuin monet muut voiteet ja jos heti levityksen jälkeen pesi käsiään, huomasi ettei voide meinannut lähteä käsistäkään. Ihan kuin se olisi ollut jollain tapaa vedenkestävää... LivBox kuvailee voidetta näin: Täydellinen ihon kosteuttaja normaalille iholle tai kuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle! Samettinen tehokosteusvoide säilyttää ihosi kosteustasapainon ja pitää sen pehmeänä ja säteilevänä. Levitä voide kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen aamuin ja/tai illoin.

Eli ei, tätä en toiste tahtoisi kasvoilleni lätkiä. Toki tämä on varmastikin monille juuri se oikea tuote, mutta siltikin tuo rasvaisuus hämmästytti-varsinkin kun väistämättä vertasin tätä Ahavan voiteeseen joka sentään oli suunnattu ihan normaalille JA kuivalle iholle. Tosin tuo Ahava hiukan ihmetyttikin mua, itse kun en kokenut sen olevan kuivan ihon voide. Toisaalta, eihän mulla itsellä ole kuiva iho joten mistäpä minä mitään tiedän =)

2 kommenttia:

  1. Argh! Mullekin on osunut muutama tuollainen pumppupullo vastaan, pikkaisen raivostuttavaa. :/

    VastaaPoista
  2. Kummasti tuotteen ihanuus laskee jos pakkaus on susi =/

    VastaaPoista